REPLICĂ: Claudia Filote cere cenzurarea mesajelor de la curieri

În data de 22 decembrie 2015, am primit la redacție o notificare semnată de Claudia Filote (angajată pe funcția de Express Division Manager la firma FAN COURIER EXPRESS SRL) și de către avocata Claudia Hutina (angajată la casa de avocatură DRAKOPOULOS LAW FIRM), notificare din care publicăm pasaje importante, încercând totodată să răspundem unor acuzații ce ni se aduc.


Doamnă Claudia Filote,

Colectivul redacțional a decis, în unanimitate, să nu cenzureze în niciun fel comentariile publicului, chiar dacă unele dintre acestea sunt postate în mod anonim. Așa cum spune și sloganul nostru, vom face totul pentru libertatea de exprimare, indiferent de consecințe.

În ceea ce privește comentariile în sine, se pare că ele, în fapt, au o mare legătură cu persoana dvs. din moment ce doriți ștergerea acestora. Dacă ele nu sunt decât elucubrații scriitoricești, vor fi considerate pamflete sau glume ce nu intră sub incidența legilor.


Faptul că nu vă asumați faptele de care sunteți acuzată în articole, respectiv că ați oferit șpagă unor inspectori ITM pentru a nu amenda firma pentru care prestați - nu înseamnă că vă sunt aduse acuzații mincinoase. Și asta deoarece există cel puțin o persoană (fost angajat la FAN COURIER și care a lucrat în preajma dvs.) dispusă să depună mărturie în instanță în calitate de martor al unor evenimente la care a luat parte.

Dacă dvs. nu faceți trafic de influență și nu oferiți foloase necuvenite nimănui, cum se poate explica faptul că reprezentanții ITM se prefac că nu observă cum angajații FAN COURIER sunt obligați să lucreze în zielele lor libere? Am sesizat și ANAF-ul (cu reprezentanți cel puțin la fel de corupți ca și cei ai ITM), pentru că, ceea ce se întamplă în acele zile libere aduce a evaziune fiscală, dar acesta e un alt subiect pe care îl vom dezvolta în vitorul apropiat.


De ce credeți că vă urăște lumea, doamnă Claudia Filote?  Pentru că așa cum iubirea lumii față de o persoană o aduce în atenția publicului, și ura semenilor dvs. vă poate expune public la fel de ușor, cu sau fără voia dvs. Nu toate vedetele au ajuns la acest statut pentru că și-au dorit. Publicul este cel care alege pe cine sa expună, despre cine să bârfească, să scrie, să râdă etc. Nici Ceaușescu nu a putut opri populația să inventeze și să transmită bârfe și bancuri despre el, dar rămâne întrebarea: de ce?


Trebuia să vă gândiți la familie înainte să generați abuzuri, doamnă Claudia Filote. Dar v-ați gândit numai la bani, putere și confort, iar acum lumea care vă cunoaște v-a expus, și nu se va opri în a vă ostraciza decât atunci când veți avea onoarea să recunoașteți cum merg treburile prin FAN COURIER. Sau când veți da un exemplu renunțând la funcția din care trebuie să călcați pe cadavre. Sau când veți înfunda pușcăria și vi se va confisca averea, în caz că nu veți pune capăt ilegalităților pe care le săvârșiți. 

Faptul că lucrați în sectorul privat nu reprezintă un avantaj. S-a început cu cercetarea și arestarea angajaților la stat și se va continua cu cei din privat. Atunci când prietenii dvs. de acum vor începe să dea cu subsemnatul și să vă toarne, cu scopul de a obține o pedeapsă mai mică, atunci veți înțelege că, politicieni sau nu, toți cei ce au făcut sau au tăinuit ilegalități vor fi pedepsiți.


Nu vom înlătura nimic, doamnă Claudia Filote. Adresați-vă cui doriți, mai ales dacă nu puteți înțelege niște mecanisme simple, mai mult de natură tehnică decât juridică. Le veți înțelege la final, după veți ceda o mare parte din averea dvs unor avocați hulpavi. Și probabil asta meritați, din moment ce ați ajuns să dețineți acei bani prin manevre, dacă nu de-a dreptul mafiote, cu siguranță ilegale și, cel mai important aspect: inumane.


Iată că v-am răspuns în termen de 15 zile. Și la ce v-a folosit? 

Ne pare rău că frumoasa dvs fiică va citi într-o zi nu doar despre acuzațiile de corupție, dar și despre modul în care ați ales să prestați („sub biroul lui Felix” - ca să cităm un comentariu dintre cele ce nu vor fi șterse) pentru a-i oferi o viață mai bună. Dar considerăm că numai adevărul ne face liberi.

6 comentarii:

  1. sunteti cei mai tari baieti si fete din redactie. sunt mandra de voi, sincere urari de bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. ce avocati idioti are fata asta doamneeee...

    RăspundețiȘtergere
  3. BRAVO PRESA LIBERA STRADA E CU VOI!

    RăspundețiȘtergere
  4. fratilor, ati scris frumos. eu o injuam de-i sareau flocii.

    RăspundețiȘtergere
  5. ESTE ADEVARAT TOTUL DE SPRE FAN COURIER EXSPRESS!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. nasol cand adevarul doare si dezvaluie magariile si compromisurile pe care le-au facut unii oameni sa ajunga in functii mari prin fan courier, dar credeti-ma ca din punctul asta de vedere doamna in cauza si-a folosit chiar toate atuurile si s-a indreptat direct spre varful ierarhiei, nu s-a incurcat cu sefuti si alti trepadusi chiar daca a mai gustat ea una alta asa de pofta

    RăspundețiȘtergere