EDITORIAL: Cum sa jignesti o femeie?

Care e cea mai urata forma in care poti sa jignesti o femeie? O iei de sotie. Sa ti-o "tie", ca sa nu ti-o tii tu.

Femeia moderna e independenta. Are atitudine si se poate foarte bine intretine si singura. Daca esti din categoria femeilor care au neaparata nevoie de un barbat sa le sprijine financiar, atunci te rog sa inchizi imediat pagina. Nu avem nevoie de stoarfe cu un pic de spoiala de clasa sa ne citeasca.

Pentru ca femeia adevarata nu cauta un barbat sa ii fie superior (in cazul asta o comanda si ea e mai putin decat un om, daca accepta sa fie tratata ca un pres, doar pentru ca el aduce mai multi bani decat ea sau pentru ca el are un titlu si ea nu). Pentru ca femeii moderne nu ii trebuie nici un molau care sa ii stea mereu la comanda. Insa femeia reala pe care orice barbat o vrea cu adevarat langa el, este acea fiinta creata special pentru el ca sa ii fie alaturi, sa se completeze si sa se ridice impreuna atunci cand le e greu.

Am spus barbat si nu ghertoi cu patru clase, care ragaie a bere in timp ce butoneaza intre canalele sportive. Daca esti din categoria aia te rog sa inchizi pagina.

Idealul nu exista. Cu totii gresim, insa o relatie reala este una in care cei doi realizeaza ceva impreuna si nu separat. O relatie adevarata are mai multa realitate in ea decat orice vis cu "casa, masina, vila la munte sau mare si piscina". Pentru ca dorinte sunt multe, dar e nevoie de doi oameni ce se considera egali si se respecta ca atare pentru a cladi un vis. Visul lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu