ABUZ: Mugur Isărescu a permis camăta la nivel de export

Potrivit jurnalistului Radu Moraru, cel putin cinci bănci străine au externalizat în străinătate dobânzile de românilor care au credite. Practic, românii care au credite la bănci au fost furați de aproximativ 7 miliarde de euro!

Potrivit Legilor din România și reglementărilor BNR, românii puteau plați dobânzi doar unor entități legalizate și agreate în România. Din rata lunară, peste 80% însemnă dobândă, practic cel mai mare efort al romanului care se zbătea sa își plătească „rata”.

La o rata lunară de 800 de euro (sau franci), 640 de euro erau pentru dobândă. La 60 de luni „externalizare” de credit, înseamnă că dobânda plătită la un SRL din străinătate a fost de 38.400 de euro. Ilegal si imoral!

Acești bani trebuie returnați de bancă automat în buzunarul „fraierului”!

„Dacă eu, Radu Moraru, îmi deschid în România un SRL care ia dobândă și SRL-ul nu este recunoscut de BNR, atunci se cheamă camătă, intru în pușcărie și mi se confiscă toți banii!!!”

Mugur Isărescu a permis camăta la nivel de export! Peste 7 miliarde de euro au ieșit din țară ilegal! 

Acest articol se adresează fiecărui român care are un credit: în franci elvețieni, yeni, dolari, euro, etc. Dacă banca v-a externalizat creditul (performant sau neperformant) atunci trebuie să primiți înapoi întreaga DOBÂNDĂ pe care ați plătit-o în anii de „externalizare”!

Pe Mugur Isărescu o sa îl vedeți la DNA, nu are scăpare! Este cel mai mare „killer”! Subminarea economiei naționale nu mai există, însă există în Noul Cod „atentat la siguranța națională”!  7-10 ani de pușcărie!

Dar până atunci, mergeți la  bănci și cereți să vă spună dacă au externalizat creditul dumneavoastră și pentru cât timp!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu