EXCLUSIV: Eugenia Vadim Tudor iubeste un antrenor

In ultimii ani, Corneliu Vadim Tudor s-a laudat, in privat si in media, cu cele doua fete ale sale, Lidia si Eugenia, despre care spune ca este foarte mandru, dar pe care le tine sub o atenta supraveghere, angajandu-le acestora soferi si garzi de corp.

Cu toate acestea, fata cea mica, dar care acum este majora, Jeni, apare in ipostaze pe care un "crestin practicant", asa cum se declara Corneliu Vadim Tudor, le-ar putea considera in opozitie cu valorile religioase pe care incearca sa le transmita ganaratiei tinere.
In dieverse emisiuni TV, C.V. Tudor a declarat ca fetele sale nu au iubiti, afirmatie pe care ele au confirmat-o. Am putea trage concluzia ca relatia Eugeniei este una secreta? Dar cum poate cineva atat de apropiat Tribunului sa pastreze un asemenea secret, din moment ce Vadim este politicianul care declara cel mai des ca are informatii provenite de la serviciile secrete? Oare a ramas fara surse? 
In repetate randuri, Corneliu Vadim Tudor a dezvaluit ca a avut o tinerete tumultoasa, iubindu-se cu peste o mie de femei. E greu de crezut ca C.V. Tudor si-ar imagina vreodata ca fiicele sale s-ar putea afla intr-o postura similara acelor femei.
Asadar, aceste fotografii demonteaza mitul fiicei imaculate pe care Vadim o promova. Probabil Doina Vadim Tudor, mama Eugeniei, stia mai multe amanunte despre viata personala a fiicei sale si a preferat sa pastreze tacerea, pentru linistea caminului ei.
In timp ce Corneliu era ocupat sa creeze scandaluri pentru a castiga capital politic, Jeni traia o viata normala pentru varsta ei, in concordanta cu vremurile si diametral opusa convingerilor invechite ale tatalui ei.
Cu toate ca Vadim Tudor spunea ca le ofera fiicelor sale o educatie desavarsita si riguroasa, comportamentul acestuia in public a demonstrat, de cele mai multe ori, contrariul. Momentul in care Tribunul s-a dezlantuit impotriva Marioarei Zavoranu, dar si scandalurile avute cu fiica acesteia sunt antologice.
Referitor la tanarul din imagini, respectiv iubitul Eugeniei Vadim Tudor, al carui nume nu il vom face public, lucreaza ca antrenor de fitness, intr-o sala din Bucuresti. Desi nu au confirmat informatia, se pare ca relatia lor a inceput in cursul anului 2013.
Jeni a declarat in mai multe emisiuni de televiziune ca ar fi dorit sa urmeze o cariera in modeling, dar tatal ei s-a opus de la bun inceput, asa cum s-a opus si ideii unei cariere a Eugeniei in domeniul creatorilor de moda. Corneliu a incercat sa o convinga sa urmeze o cariera in domeniul comunicarii, motiv pentru care ea este inscrisa la o facultate de profil.
Tanara nu a renuntat la pasiunile ei, imbracand-se dupa standardele modei si inca visand la o cariera de model, asa cum demonstreaza selfie-urile acesteia.