PERICOL: Fan Courier își infectează proprii angajați! Orice client poate fi contaminat!

Ne-a fost semnalat un fapt incredibil, care încalcă orice reguli de protecție a muncii și care, până acum, nu a mai fost făcut public.

O scrisoare primită pe adresa redacției dezvăluie cum curierii cu care o mare parte dintre noi intrăm în contact, mulțumindu-le pentru coletele pe care ni le aduc, sunt îmbolnăviți efectiv de către companiile la care lucrează, 
riscând să ne îmbolnăvească pe toți, involuntar
Directorii acestor companii, cu salarii extrem de mari și cu nenumărate infracțiuni pe conștiință,
pun o țară întreagă în pericol!


Pentru nenorociții de bani cu care se răsfață și din care dau șpăgi la toate instituțiile care ar trebui să îi controleze, amendeze, închidă, jigodiile din conducerea a ceea ce ei numesc "corporații" își trimit angajații în spitale de boli infecțioase și clinici contagioase, obligându-i să transporte probe biologice, eprubete cu sânge și alte lichide neambalate corespunzător, după care pot să ia contact cu orice persoană care primește un colet.

Citiți și... REPLICĂ: Roxana Magopet de la Fan Courier ne trage de urechi. Cine o pune și de ce?


Povestea unui fost angajat al firmei Fan Courier, care s-a contaminat cu Hepatita C, este halucinantă.

Redăm conținutul integral al scrisorii, primită la data de 2 noiembrie 2015, lăsând la alegerea expeditorului să își dezvăluie sau nu identitatea printr-un comentariu la acest articol.

"Am lucrat 8 ani la Fan Courier si am fost unul din cei mai buni oameni pe care i-a avut compania dupa spusele sefului meu direct, directoarei de resurse umane si ale unuia dintre patronii companiei, dar toate astea nu au contat in momentul in care am cerut sa fiu platit pt orele suplimentare lucrate de-a lungul anilor iar conducerea a hotarat sa fiu concediat fiindca am avut curajul sa imi cer drepturile.

M-au concediat din niste motive tampite si neintemeiate, mi-au facut tot felul de referate si hartii prin care ma acuzau de lucruri pe care nu le-am facut iar eu la fiecare convocare am venit cu argumente si declaratii prin care le demonstram contrariul. Au tot incercat sa ma faca sa-mi dau demisia dar nu am facut-o si la un moment dat m-au concediat din cauza absentelor nemotivate, dar si pentru aceasta acuzatie am venit cu dovezi si argumente deoarece nu mi s-a permis accesul la locul de munca.

In urma deciziei de concediere am actionat compania in instanta si am castigat plata tuturor drepturilor majorate, indexate si reactualizate de care as fi beneficiat in perioada in care am fost concediat si reintegrarea, dar compania nu a respectat decizia instantei si nu mi-au platit toate drepturile, mai exact salariul majorat deoarece in luna februarie 2014 toti angajatii au beneficiat de marire de salariu, bonusul lunar pe care i-l primeam luna de luna si a primelor de sarbatori.

Despre orele suplimentare pot sa va spun ca munceam zilnic intre 2-4 ore si sambetele lucrate erau 2 pe luna in jur la 7-8 ore pe sambata, iar de-a lungul timpului am cerut intotdeauna plata acestor drepturi dar de fiecare data mi s-a spus ca daca nu imi convine sa-mi caut in alta parte.

In cei 8 ani de activitate am suferit multe nedreptati grave dar niciodata compania nu a facut decat sa musamalizeze toate neregulile si sa evite discutiile cu angajatii care aveau ceva de spus, mai rau este ca majoritatea nemultumitilor sfarseau prin a fi concediati sau obligati sa-si dea demisia.

La 3 ani dupa ce m-am angajat la Fan Courier am fost depistat la analizele periodice pentru medicina muncii cu Hepatita C si am facut tratament timp de 1 an cu Interferon si Ribavirina in urma caruia am ajuns o leguma, mi-a cazut parul ca reactie adversa la tratamentul puternic, dar am ramas puternic si mi-am pastrat demnitatea si am continuat sa fiu un curier bun indiferent de lucrurile groaznice pe care le-am suferit, de vorbele colegilor si de atitudinea lor si a companiei fata de boala suferita. 

Am cautat incontinuu un motiv sau cauza imbonlavirii mele dar toate m-au indreptat catre activitatea mea in cadrul companiei, mai ales ca si doctorul curant a tras concluzia ca activitatea mea de zi cu zi este principalul motiv pt care am ajuns in situatia asta

Acum sincer sa va spun in perioada aia imi desfasuram activitatea in institutul de boli infectioase Matei Bals, Spitalul Colentina si Clinica Medicover, iar l-a aceasta din urma caram tot felul de probe biologice, colete care contineau eprubete de sange si alte lichide care uneori se mai spargeau iar in momentul in care ajungeam la destinatar eram obligati sa le deschidem si sa facem receptia lor impreuna cu reprezentantul clinicii. 

Pe langa astea transportam si manipulam tot felul de colete pe care in momentul livrarii in spitale oamenii ma intrebau de ce nu port manusi si de ce nu sunt ambalate in cutii speciale prevazute cu recipiente care sa mentina o anumita temperatura.

Data fiind activitatea desfasurata sunt de parere ca mediul de lucru, lipsa unei pregatiri pentru transportul de materiale biologice si a echipamentului de protectie este principala cauza pentru imbonlavirea mea, mai ales ca duceam o viata echilibrata din toate punctele de vedere.

In anul urmator am fost victim unei talharii in timpul programului de lucru, mai exact m-au urmarit 4 indivizi in trafic care la un moment dat m-au incoltit si au incercat sa imi sparga masina de serviciu si sa fure marfa pe care o aveam in duba dar norocul meu a fost ca am blocat usile si nu au reusit decat sa-mi sparga parbrizul masinii sa ma loveasca de cateva ori si sa-mi fure telefonul mobil deoarece geamul de pe partea soferului era deschis si nu am mai avut timp sa reactionez si sa-l inchid. 

In urma acestui incident compania nu a facut nici o cercetare interna nu mi-au oferit nici un sprijin si nu i-au interesat ce s-a intamplat exact. Am facut plangere la politie,am dat declaratii cu descrierea celor 4 de m-au batut, le-am dat si nr. de inmatriculare a masinii acestora dar dupa cercetari si cercetari politia nu a gasit vinovatii, lucru care mi se pare incredibil.

Am incercat sa atrag atentia conducerii cu privire la acest incident dar m-am lovit de usi inchise si de atitudini necorespunzatoare data fiind gravitatea situatiei in care ma aflam.

In anii ce au urmat mi-am continuat activitatea cum se poate mai bine, am fost promovat datorita meritelor mele dar si retrogradat din functie din cauza ignorantei oamenilor cu functii inalte in cadrul companiei, dar m-am tinut tare, mi-am pastrat demnitatea si nu am cedat chiar daca am fost victima unor nedreptati din partea colegilor si a sefului direct care tot timpul faceau glume pe seama mea si imi spunea ca sunt tigan.

Discriminarea la locul de munca este o alta nedreptate pe care am suferit-o de-a lungul celor 8 ani de activitate si chiar daca tot timpul le explicam ca nu sunt de etnie rroma, glumele pe seama mea erau mereu un motiv de amuzament pentru seful meu si le ceream tot timpul sa inceteze dar degeaba deoarece acesta era omul care tot timpul punea paie pe foc si nu inceta indiferent de rugamintile mele prin care ii ceream sa nu mai ma faca tigan si sa nu le mai permita colegilor sa imi vorbeasca urat deoarece aveam de suferit din cauza vorbele urate pe care le auzeam la adresa mea.

Am mai suferit si alte accidente rutiere in timpul programului de lucru dar niciodata nu s-a facut o cercetare corespunzatoare din contra in majoritatea cazurilor am fost nevoit sa platesc francize datorita contractului cu asiguratorul chiar daca nu eram vinovat pt producerea accidentelor iar daca refuzam si ceream o expertiza din partea companiei mi se opreau banii din salariu pentru plata daunelor autovehiculului.

Va rog mult sa ma ajutati sa fac publice toate aceste nereguli deoarece am avut mult de suferit si cand am vrut sa imi cer drepturile am fost dat afara ca o masea stricata si nu mi s-a dat nici o explicatie.

Precizez ca am facut plangere si la ITM referitor la toate nedreptatile din cadrul companiei dar nu au luat nici o masura, iar ulterior am aflat ca sunt cumparati si corupti de catre patroni.

91 de comentarii:

  1. Buna ziua. Lucrez la I.T.M. Daca furnizati numele fostului angajat pot confirma veridicitatea plangerii despre care a scris.

    RăspundețiȘtergere
  2. felicitari ca promovati articolul pe fb ca altfel nu aflam de el. sunt niste mizerii mari in spatele unor campanii publicitare frumoase si aveti mult curaj sa publicati adevarul spus de un simplu angajat. determinatii sa va scrie toti si sa aflam despre toate firmele care isi bat joc de oameni care lucreaza la ei

    RăspundețiȘtergere
  3. Am fost curier la aceasta firma in urma cu ceva ani si sustin povestea pentru ca am fost in aceeasi pozitie . Am carat probe de sange , urina ... la institutiile enumerate mai sus in articol

    RăspundețiȘtergere
  4. Groaznic ce intampla in tara asta de cacat si cum isi bat joc angajatorii de oameni tratandu-i ca pe animale

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu inca lucrez la ei si nu prea pot sa comentez multe dar pot confirma ca se munceste suplimentar la modul nerusinos si nimeni nu are curajul sa zica ceva sau sa ceara ceva ca in secunda doi este pus sasi semneze demisia.

    RăspundețiȘtergere
  6. Confirm,am fost angajat la FAN Courier,8 ani aceleasi lucruri mizerabile se intampla si acum,ore de munca suplimentare neplatite,nepasarea sefilor la orice problema ai avea,francize platite abuziv fara sa ai vreo vina in cazul accidentelor rutiere,2 toalete la 300 de insi(sefii au separat),colete cu tot felul de epubrete cu sange si urina,colete cu carnuri imputite(mai ales de sarbatori),am umblat iernile cu pungi in picioare cu ordin direct sa termini de livrat+ridicat toate comenzile,ajungeam acasa epuizat dupa 12-13 ore in troiene ,nu le pasa a doua zi trebuia sa fii apt,cand iti ceri drepturile esti amenintat cu clasica vorba "Sunt o gramada la poarta ,daca nu iti convine pleaca" ,in spatele marelui brand se ascund multe nedreptati,jigniri,nepasari,abuzuri si multe altele,se angajeaza mai mult oameni cu familii,bazandu-se pe faptul ca nu pot pleca ca au copii acasa,vad tot felul de reclame si interviuri prin presa,ca totul e numai lapte si miere si cum au ajuns ei sa faca milioane cinstit,rusine ,rusine sa v-a fie Felix ,Adrian si Ninu ,ati facut bani pe spatele unor oameni care aveau isi dadeau toata silinta pt fiecare client in parte,iar cand isi cer drepturile inchideti usile...

    RăspundețiȘtergere
  7. titularul acestei plangeri are absoluta drepate,suta la suta fan curier inseamna sclavagism fara drept de apel...clientii se bucura de servicii premium dar habar nu au ce iad induram zi de zi,avem anunturi peste tot pt angajare,vin oameni zilnic care vor sa se angajeze,stau 4 ore dupa care pleaca si spun ca nu e pt ei asa sclavie in epoca moderna....stam aci strict pt ca avem rate la banci...altfel boicotam cu totii sclavia in secolul 21....

    RăspundețiȘtergere
  8. Absolut adevarat tot ce s-a declarat pana acum . In calitate de fost angajat( 7ani )confirm toate neregulile spuse pana acum .... si mai sunt . Multi din cei care lucreaza nu au curajul sa vorbeasca despre magariile din aceasta companie ( au copii de crescut , rate la banci etc ) . Pupincuristi sunt o gramada acolo si pt o masina lasata acasa si ceva bani in plus sunt in stare sa se prostitueze . Se munceste pe rupte , am fost sclavul sistemului . E foarte adevarat ca-ti spune in fata daca nu -ti convine sa pleci , dar nu asa se procedeaza intr-o companie unde laudele pentru cele mai bune servicii de curierat din Romania, nu mai contenesc. Inainte sa va postati domnule.... sa nu ti dau numele , locurile exotice pe unde umblati , bonuri de plata la un restaurant , sa va ganditi in ca la unii curieri le -au dat sangele pe nas alergand pentru dvs sa va faca mare , cate sambete muncite si neplatite au fost , stiti ? Eu cred ca da .Ca multi altii si smecherii astia au dat spagi sa fie sus acolo . Fan Courier , o mare mizerie , nu mai credeti in reclame , vorbesc oameni care au lucrat acolo , oameni care si-au neglijat famiile , care si au neglijat sanatatea , viata , pentru buzunarele altora . Pentru banii pe care trebuia sa i primesc pentru sambetele lucrate atatia ani la fan courier , va doresc sa va luati lumanari de toti, domnilor patroni !

    RăspundețiȘtergere
  9. Ancheta e în curs de derulare, avem deja multe de informații verificate și altele în curs de verificare.
    Vom publica un nou articol, care va fi trimis și ca sesizare către ANAF, iar dacă vom reuși să aflăm ce politicieni i-au protejat pe cei 3 mafioți, vom trimite o sesizare la DNA.
    IMPORTANT: Aici puteți scrie adevărul, necenzurat și anonim.
    Sistemul de comentarii este bazat pe blogger (google inc.), astfel încât nici administratorul site-ului nu are acces la IP-uri.
    Prin ceea ce scrieți, ne ajutați să scoatem adevărul la lumină.
    Mulțumim.

    RăspundețiȘtergere
  10. In primul rand, Fan Courier functioneaza tip franciza, in fiecare oras filiala esti practic angajatul altei firmei, nu al Fan Courier. Legat de ore suplimentare, intr-adevar se fac, dar plata lor depinde de contractul care il ai cu firma. De transportat orice, se transporta chiar orice, cu mentiunea "transport pe riscul expeditorului" .

    RăspundețiȘtergere
  11. Si eu sunt angajat la FAN nu sunt vechi ba chiar sunt nou si deja am observat discriminarile oamenilor si a sefilor mare parte din eisunt batjocoriti de colegi sau de sefi i lor .... cand ai nevoie de cineva sa te ajute cu niste colete sau ceri indicatii multi se fac ca nu aud.. nu este diferenta intre fac courier si penitenciar

    RăspundețiȘtergere
  12. Cu tot respectul, draga redactie, nu mi se pare normal si firesc si omeneste, sa faci niste afirmatii gen "3 mafioti", despre niste oameni cu care nu ai avut de-a face!! Poate ca se intampla anumite lucruri si in FAN Courier cum de altfel se intampla mai peste tot, dar sa jignesti si sa dai astfel de calificative unor oameni EXTRAORDINARI, cum sunt cei trei actionari ai FAN Courier, mi se pare lipsa de profesionalism. Ii cunosc personal si pot sa afirm cu mana pe inima ca acesti "3 mafioti" nu ar jigni si nu ar nedreptati pe nimeni, daca problemele ar ajunge la ei.Poate ca sistemul nu functioneaza atat de bine cum si-ar dori ei si asta ar fi cauza unor nemultumiri.Inainte sa judecam si sa acuzam ar trebui sa avem niste dovezi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate le expuneti aceste probleme daca tot spuneti ca Domnii nu sunt mafioti sau altceva,ca acesti Angajati sa nu mai sufere atatea nedreptati,ca pana la urma ei Traiesc,Mananca,Se plimba şi Isi Traiesc traiul Luxos pe Spinarea Acestor Courieri.Dumnezeu are Grija de toata lumea mai tarziu sau mai devreme.

      Ștergere
    2. Răspuns: O mafie reprezintă un grup de indivizi cu îndeletniciri suspecte sau un grup de persoane legate între ele prin preocupări comune și care își apără cu orice preț interesele (meschine) - conform DEX.
      Dacă patronii ar fi fost "oameni extraordinari" nu s-ar fi ajuns în situația ca articolele noastre să devină virale pe facebook și să aibă peste 10.000 de vizualizări în câteva zile. Nu am fi primit feedback care confirmă ce am scris ci am fi fost contraziși de către angajații mulțumiți, nu în mod anonim, ci public, pentru a fi recunoscuți de către colegi.
      Mulțumim.
      P.S. Regretăm faptul că s-a ajuns la injurii și limbaj licențios, dar aceasta este reacția liberă a celor interesați de subiect. Iar cenzura este exclusă pe acest site.

      Ștergere
  13. domnisoara care a dat o replica din partea societatii fan courier ,va rog sa nu o luati in seama....tuica avea 45 grade....

    RăspundețiȘtergere
  14. Știți domnilor patroni ca pe o sâmbătă se plătește cu 35 de de lei? Știți domnilor patroni ca te duci la livrare cu mașini de spălat și frigidere singur fără manipulant? Sa va fie rușine! ! Da sunt încă angajat acolo dar ce sevintampla este de neimaginat!!! Mai nou de la începutul acestui an se plătesc sâmbetele dar se plătesc ca ore suplimentare adică vreo 35 de lei pe 7 8 ore și ei stau numai prin America la plaje rusineeeee

    RăspundețiȘtergere
  15. Sa nu mai zic de curvasaraia din firma, dupa cum stiti pestele se impute de la cap, sa incepem la barbati cu il capo di tutti capi , stimabilul domn Nadir-fosila care a insirat zeci , daca nu chiar sute de femei in firma. Intradevar este un domn, el incearca, daca este refuzat nu insista, dar de cele mai multe ori reuseste datorita funtiei pe care o ocupa. Continuam la femei cu stimabila "doamna" Roxana Magopet care merge prin firma cu aere de doamna, de nu ii mai ajunge nimeni cu prajina la nas,care a reusit sa avanseze din fuctia de operator call center prin "propriile puteri", lupta corp la corp cu stimabilul domn Adrian Iorga.Dupa ce a terminat aceasta lupta, a reusit sa destrame si casnicia unei alte colege - doamna Magopet (o adevarata doamna). Eu am pus varfurile ice berg-urilor, va las pe voi sa continuati cu urmatorii in top, va mai ajut si eu cu detalii pe parcursul comentariilor.

    RăspundețiȘtergere
  16. Absolut adevarat tot ce s-a declarat pana acum . In calitate de angajat( 7ani )confirm toate neregulile spuse pana acum .... si mai sunt . Multi din cei care lucreaza nu au curajul sa vorbeasca despre magariile din aceasta companie ( au copii de crescut , rate la banci etc ). Prezenta cand o semnez scrie ca este de la ora 14 la ora 22 dar in realitate programul incepe de la ora 16"30 si se termina la ora 2,3 sau chiar 4 dimineata, unde sunt banii pe orele suplimentare? normal ca sunt la patroni in buzunare, vrea sa muncim nonstop pe bani putini. Ne obliga sa muncim si duminica si daca nu venim ne iau din salariu . Mai nou acuma ca se apropie sarbatoriile programul o sa fie de la ora 17 la 5 dimineata. Pe data de 21 si 22 NOIEMBRIE sunt obligati totii angajatii de pe depozit sa vina la munca. si daca nu vi iti spune sa-ti dai demisia. oricum se fac multe magari acolo. TRIMITETI CONTROALE ACOLO, DA DUPA ORA 21. Sa vina si SANEPIDU sa vada sala de mese, WC-urile cum sunt mai are un pic si face viermi, apa calda nu avem, din sase ghiuvete cate aveam functioneaza decat una pentru 100 de angajati. Totii angajatii de pe depozit sunt tratati ca niste sclavi iar patronii se distreaza in tari straine. TRIMITETI LA POARTA FAN COURIER: ITM, SANEPIDU, DNA, ANAF si va spun ca o sai gasiti cu multe, multe nereguli

    RăspundețiȘtergere
  17. Foarte adevarat. sa va fie rusine Felix, Adrian si Nino si mai ales( Marian Stanescu sef depozit) ca pe carca la angajatii de pe depozit ati ajuns asa de bine dar vad ca nu va intereseaza, salariile sunt de cacat iar primele se dau in functie cum este vazut de sefi ( adica daca esti ciocanar iei prima mare daca nu iti da 100 de lei si tia scos ochii)

    RăspundețiȘtergere
  18. Stiti ce se intampla la Fan Couriet cand un angajat este accidentat? Sefi te pune sa te dezbraci de hainele de la fan si sai spui la doctora ca tia cazut poarta de acasa pe picior ca sa nu fie patata firma

    RăspundețiȘtergere
  19. In fiecare an ne fac analize cei de la Fan Courier si ne spune: sunteti totii abti de munca, sunteti sanatosi dar multi au probleme cu sanatatea, bataie de joc, o fac sa le aibe acolo in caz ca vin controale, da nu prea vine ca patronii mituie tot si nici macar nu intra in curtea Fanului. Sa se faca dreptate o data si sa plateasca cu farv si indesat patronii ca nau mila de angajatii lor care le umple conturiile

    RăspundețiȘtergere
  20. Ce sa zic este adevarat tot ce se spune despre fan courier eu lucrez de 3 ani la ei si aceleasi probleme mizerabile dar cine sa faca dreptate la hotii asti ma nene pentru ca statul roman cand e vorba de spaga inchide ochii ma refer la ANAF SANEPIDUL ITM DNA

    RăspundețiȘtergere
  21. F..Felix...A...Adrian...N...Nino...eu va stiu personal...oameni super de treaba.....domnilor...treziti-va odata in numele lui Dumnezeu,,chiar nu vedeti ce se intampla in firma dvs???chiar oamenii din subordinea dvs au atata putere de convingere incat va mint la cel mai josnic mod posibil si voi efectiv va orientati doar dupa cifrele cu multe zerouri care va intra in conturi in fiecare zi???banii aia sunt patati cu sudoare,uneori cu sange,cu familii destramate,cu familii neglijate..cu divorturi.chiar nu exagerez cu nimic...14 ore de munca pe zi fara niciun sprijin de nicaieri???fara sa mancam ,sa bem apa,singurul scop al zilei sa livram tot si sa ridicam tot,sa ne dam sufletul pe zona pt conturile dvs...aici ati ajuns???aveti impresia ca apreciaza cineva actele de caritate pe cale le invoca betiva parvenita in FAN brusc si inopinant calcand pe cadavre,despartind o familie ,insurubandu-se ca o rama jegoasa direct in conducerea companiei???de ce tolerati asemenea specimene care nu au ajutat la dezvoltarea aceste companii in timp?ea doar a executat cu premeditare un barbat slab din fruntea companiei dupa care trage foloase necuvenite....domnilor patroni sicer va spun ca sunteti pe tobogan...treaba dvs dar ve-ti vedea in timp ca ce se intampla acum nu ve-ti mai putea opri decat cu demisia tuturor ratilor din functiile de conducere,slabe sanse dar speranta moare ultima...

    RăspundețiȘtergere
  22. roxana magopet....ti-ai permis sa dai comunicat in numele super companiei Fan Courier????tu ?tocmai tu?pai ai julituri in genunchi de cat ai prestat...ai caderea sa vb despre ce se intampla la baza piramidei???tu sti doar sa tragi o vodca pe gat dupa care Dumnezeu cu mila cine te abuzeaza,asta e de fapt scopul tau in viata...abuzul sexual nedeclarat..pt ca iti place pleasca borata de femeie ...sti ce parere au colegele tale despre tine?te intereseaza macar?sti cat au ras de comunicatul tau?ai spar familii si o vei mai face,pt ca scopul tau in viata e sa ai victime multe...si chiar ai,,,ce uiti tu insa ,e faptul ca ai un copil iar toate nenorocirile tale e posibil sa le traga copilasul tau nevinovat,asa ca mai lasa alcoolul si boala numita 'nimfomanie'si mai uitate din cand in cand si la Dumnezeu

    RăspundețiȘtergere
  23. In primul rand as vrea sa il felicit pe fostul angajat pt demnitatea si curajul de care a dat dovada! In al doilea rand, dragi angajati si fosti angajati ar trebui sa luati exemplul lui si sa nu va mai lasati calcati in picioare si umiliti de niste oameni care pe langa faptul ca sunt lipsiti de orice forma de profesionalism,sunt lipsiti si de orice forma de umanitate. Nu stiu cat de mafioti sunt patronii acestei firme insa stiu cu certitudine ca:

    1.sefii de zona au o atitudine discriminatorie in functie de rasa sau grad de rudenie, troneaza nepotismul, amantlacul si alte relatii de gen si in niciun caz nu conteaza profesionalismul curierului. Unii dintre ei consuma alcool cum bea boul apa, sigur in timpul liber, insa ....poate totusi nu e cel mai ok hobby...
    2. Directoarea de resurse umane apara exclusiv interesul patronilor sau a unor sefi de zona, fapt care contrazice categoric comportamentul unui director de RU.
    3. Totul se musamalizeaza si se merge pe principiul ...lasa ca la poarta avem alti pretendenti.
    Se spune ca ulciorul nu merge de multe ori la apa, cred ca in cazul de fata se potriveste perfect aceasta zicala. Slava Domnului mai exista si persoane perseverente, cu demnitate si fara frica. Fan courier, roata e rotunda!

    RăspundețiȘtergere
  24. Luca Viorel. Ai fost un jeg de coleg când ți s-a lipit de degete rambursul unui curier..... Rușineeeee

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu asta care vb de Luca...esti un retardat care care pupa in cur sefii...cel putin Luca a avut tupeul sa se duca la Itm si sa spuna ce se intampla in fan. Sa dea dumnezeu sa castige procesul si atunci o sa sugeti pula cu fanul vostru.Daca facea ce spui tu il dadea afara pentru acea fapta, nu il dai afara pt trei reclamatii...ABUZ

      Ștergere
    2. Bai jegule daca tot te iei de Luca macar ai bunul simt si vorbeste de Lungu care lua bani de pe zona 3, cu japca "pretinse amenzi" in mod abuziv...si nu mai pupa in cur pe altii.

      Ștergere
    3. Rusine sa iti fie tie paduche jegos. Ai curajul sa vb de colegii tai tinand cont ca pe zona 3 lui Lungu i se lipea banii curierilor nejustificati...hahaha cica amenzi. Poate si tu faceai parte din aceasta mafie...cumva ai fost la baut cu el???

      Ștergere
    4. Daca ar fi sa te iei dupa toti prostii mori repede...
      In ce calitate iti dai tu cu parerea? Cred ca tu nu vezi ce abuzuri se intampla pe zona trei. Cred ca esti chior. Vb mai bn de orele care se presteaza in plus fara a se plati...nu sta si acuza sau critica. Iti place sa vii de la 7 la 7 la servici? Din cauza voastra nu se face nimic. Vb de amenzi!!! Vb de lungu ca trimitea asistentii de zona ca sa stranga banii de la curieri in mod abuziv si cu o nesimtire crasa. Nu vb de altii

      Ștergere
    5. Lungu...o javra

      Ștergere
    6. Domnul Adrian Popescu cu acei bani pe care ia-ti luat de la noi curierii sa va luati o lumanare *LUNGA* asta ca sa va ajunga pana in IAD.
      In rest eu spun ca nu trebuie sa criticam curierii...

      Ștergere
  25. Ce face ITM ANAF SANEPIDIU DNA cand romani au nevoie de ei inchid ochii de ce pentru ca sunt mituiti de cei trei patroni de la FAN COURIER draga redactie pot dovedi cu fotografii in ce conditii mizerabile lucram si mai ales in ce conditii mancam cum pot arata si dovedi tot ce se intampla in incinta FAN COURIER

    RăspundețiȘtergere
  26. MA NENE VOI AVETI CEVA LA CAP CUM PUTETI SA LE LUATI APARAREA HOTILOR ASTORA EU AM DOVEZI CLARE CE SE INTAMPLA IN INCINTA FAN COURIER AM INREGISTRARI AUDIO VIDEO FOTOGRAFII CE VREA MAI MULT ITM SANEPIDUL ANAFUL SI DNA CA SA SE FACA DREPTATE CU HOTII ASTIA

    RăspundețiȘtergere
  27. Hmmm...am atâtea lucruri de spus și atât de puțin timp la dispoziție...însă îmi voi face loc în programul meu încărcat și voi dezintegra mitul acestei companii creată în familie și ptr nepoți ,căreia pe bună dreptate i se poate atribui sintagma..."afară e vopsit gardul ,inauntru-i leopardul.. Promit..în curând.. Pas cu pas..

    RăspundețiȘtergere
  28. A..deocamdată încă ceva..cunoașteți semnificația cuvântului "șantaj"!?..în fan courier se aplică zi de zi ,ceas de ceas din toate unghiurile, la orice nivel ...un șantaj poate fi de mai multe feluri..toate modelele se regăsesc în cadrul companiei ..dar vorbim mai târziu..

    RăspundețiȘtergere
  29. Vorbesti de santajul pe care idiotul ala de lungu il face pe zona 3...hmmm iti dau masina acasa dar prestezi ore in plus...dimineata pregatesti plicurile si faci la colete. Vii cu doua ore inainte de ora 9 si bagi munca ca sclavul...mai dai un 5 lei pt un awb care nu se intelege scrisul, mai dai un 5 lei pt ca nu se intelege localitatea sau contul bancar si uite asa se strang banii de weekend. Aaaaa am uitat!!! Se spun amenzi cand ti se ia 5 lei!!!��

    RăspundețiȘtergere
  30. Revin cum am promis dar deocamdată îmi permit să continui declarațiile unui coleg de mai sus...Spre surprinderea mea în "fut courier" avem mulți artiști de talie locală și națională...de la celebrul playboy Nadir care si-a vândut farmecele apuse dintotdeauna și i s-au vândut numeroase fetițe din "fut courier",la cel care dansează cu lupii pe banii curierilor cățărat pe motoretă, la " splendidă d-na Itu care e pricepută în toate dar de fapt nu pricepe nimic,la deja celebra damă de ocazie d-na Roxana Magopeț....dintre toți aceștia se detașează clar și fără echivoc saxofonistă Roxana...perfecțiunea ei a atins apogeul în mânuirea "saxofonului" de vreme ce ea ajunge să explice și să dea indicații în privința mânuirii ,împachetării și transportului unui colet cu probe biologice sau de orice fel..sfatul meu..rămâi draga Roxana la saxofon..vei avea doar niște julituri în genunchi dar cel puțin nu te vei face de râs..

    RăspundețiȘtergere
  31. Ca sa folosesti saxofonul trebuie sa faci Training(cursuri). Acum stim in ce imprejurare iti iei banii Roxana Magopet. Roxana Magopet ar fi bn sa iti intrebi pestele(sotul tau) cum se livreaza un colet. Acel om care a dat stire explica clar ca era cu verificare colet. Adica se face receptia marfii proasto.

    RăspundețiȘtergere
  32. hac...hac...scuze te rog roxanica,,,m-am imbatat un pic....hai nu te supara,...suntem amandoi praf,....roxana magopet esti?tu esti???daaaa,tu esti .......betiva mea favorita.......dar chiar si in pozitia asta de distrusa ,nu capra sau in genunchi tot trebuia sa te renegi in afirmatiile tale.....esti o mama denaturata,un om ratat,iar magopet prostul se bucura din partea ta la un scurt banal ....e prea putin crede-ma....

    RăspundețiȘtergere
  33. Eu zic sa o lasam pe Roxana Magopet sa stea in genunchi in continuare si sa vb despre Adrian Popescu(Lungu) director pe zona 3,care sta cu mana intinsa zi de zi poate mai vine o amenda de 5 lei. Domnul Adrian Popescu mai tineti minte ca anul trecut pe zona 3 sau intamplat mai multe lucruri ...(Badea, Dinca), ati primit penalizari. In urma acelor penalizari pe care le-ati primit de la conducere ati trimis asistentii de pe zona (Scatiu, Iurascu, Florescu, Georgian, Cioata) sa recupereze penalizarea prin asa zise amenzi. Curierul Neata a uitat sa predea un ramburs pe care la uitat in masina iar directorul de zona Adrian Popescu a controlat masinile seara si a gasit rambursul. Ca sa nu fie dat afara Adrian Popescu ia spus ca daca nu ii da 200 ron il da afara. Geogian la atentionat in acelasi timp isi batea joc si de el

    RăspundețiȘtergere
  34. Adrian Popescu alias Lungu, un alcoolist cum rar mai vezi, un om cu frustrari interioare exteriorizate prin comportament de tiran fata de oamenii pe care culmea ar trebuii sa ii protejeze... Domnilor patroni, aloooo!!!!

    RăspundețiȘtergere
  35. Alo redacția ați anchetat ceva? Nu mai spuneți nimic? Gata v-au mituit și pe voi cei de la fan!

    RăspundețiȘtergere
  36. Sunt un angajat al Fan Curier si confirm ca tot ceea s-a comentat vis-a-vis de nedreptatile care ni se fac este adevarat. Stimati domni patroni, va rog insistent sa coborati din turnul dvs de fildes catre talpa de jos si sa stati de vorba cu oamenii care aduc profitul firmei (curierii). Va multumesc anticipat pentru masurile pe care sigur nu le veti lua!
    JOS SCLAVAGISMUL!

    RăspundețiȘtergere
  37. Loool.... ce de prosti anonimi frustrati aici... trebuia sa invatati carte ca sa va faceti piloti de avioane... ca vad ca aici sunt numai avioane si cai verzi. Sper sa va dea pe toti afara.... eu nu as vrea sa-mi livreze un anonim frustrat si agramat coletul meu de suflet

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu zic sa iti stergi engleza de la gura si sa mai treci pe la scoala inainte sa scrii comentarii pe subiecte care iti depasesc inteligenta mediocra. In meseria ta de ajutor de bagator in seama presupun ca nu ai nevoie sa stii ca mai exista si punct si virgula,cat despre regulile gramaticale ale limbii romane in ceea ce priveste o enumeratie...ce mai ? Te-am pierdut ...gata. Hai fugi la nani ca s-au impartit de mult pijamalele si s-a racit si grisuletul.��

      Ștergere
    2. Prietene ești retardat rău nu ai înțeles nimic, ori ești fătălău rău! Faptul ca însuși marele tu o sugi odată și poate ai luat bani cat luam noi pe 2 luni de munca și apropo în coletul tau este o mare muie și sa știi ca nu o sa ți-l livram ca ne place sa vedem cum salivezi pe lângă anonimii aia care chiar muncesc. Și pun pariu ca tu ai învățat și ai ajuns fix cel mai mare gunoier din cea mai mica firma asta ca sa nu mai comentezi ceva despre care nu știi...cacatule

      Ștergere
  38. FAN COURIER naste alcoolisti. domnilor patroni (scuze...antreprenori) ar trebuii sa cereti dividente fabricilor de alcool. ce naiba, ne-am angajat oameni seriosi... beam o bere la 7 zile si acum beau 7 pe zi... referitor la comm-ul de mai sus pot sa-ti spun atat: ma fac eu pilot de avion, vrei sa fii tu parasuta mea???

    RăspundețiȘtergere
  39. Gata, am găsit lista cu amenzile la curieri:
    Echipament : cămașă, greaca, blugi,legitimații 10lei/buc
    Mașină murdara 10lei/buc
    Expediții în cabina 50lei/buc
    Neincasate 50lei/buc
    AWB-URI nepredate 10lei/buc
    Confirmări incomplete 5lei/buc
    Confirmări PDA incorecte 5lei/buc
    Reclamații curier (comportament,limbaj,trafic) 20lei/buc
    Participare cartare marfa 5lei/zi
    Termen de finalizare dosar dauna auto 2 săptămâni după care se fac acte automate deschidere dosar----oprirea întregii contravalorii a reparatiei (curier)
    Documente neemise 10lei/buc
    Confirmări nepredate 5lei/buc
    Întârzieri la program 10lei/zi
    Expediții lăsate în mașină peste noapte 10lei/buc
    Necantarire corecta nu avem unitate de măsură
    AWB incomplet 5lei/buc
    Status eronat (mincinos) 10lei/buc
    Neintocmire packing -list nerespectarea procedurilor (PENALIZARE)
    Nepredare documente client (AWB, chitante) 10lei/buc
    Neraportare/neinformare superior 20lei/buc
    Neverificare auto nerespectarea procedurilor(PENALIZARE)
    Parcare auto necorespunzătoare 20lei/buc
    Conflicte intre curieri 50lei/persoana
    Deteriorarea coletelor 5lei/buc/pana la despăgubirea clientului
    Depozitarea incorecta a expedițiilor nelivrate 10lei/buc
    Dacă le numeri sunt 25 la nr. Patroni retardați de ce ne penalizați la orice greșeală cu 5%-10% o luna,doua sa înțeleg ca voi o frecati sub birou și nu știți ce înseamnă curierat? Coborâti de pe piedestal și veniți cu noi pe mașină sa vedeți cat muncim.este foarte ușor sa semnezi o decizie de penalizare,dar ce va doresc eu este sa va ajute Dumnezeu sa munciți ca niște prosti și sa nu aibă cine sa se bucure de banii pe care ii produceți pe cârca noastra (neamuri primare,acolo va lovește cel de sus și nu o luați ca pe o amenintare)

    RăspundețiȘtergere
  40. Draga redactie eu am fotografii si videoclipuri din incinta FAN COURIER ce se intampla acolo si cum isi bat joc toti de noi daca nu se ia nici o masura le public pe FACEBOOK YOUTUBE si am sa le dau la TELEVIZOR am pe cineva in televiziune si o sa fac publice toate fotografiile si videoclipurile adunate ca probe

    RăspundețiȘtergere
  41. Este o bataie de joc ce sa intampla la fan courier...domnilor actionari eu am crezut ca sunteti niste oameni bine intentionati si doar nu stiti ce se petrece mai jos cu oamenii care duc greul acestei companii...dar m-am inselat amarnic...nu numai ca stiti tot ce se petreci dar le permiteti acestor javre asa zise directori de zona si cateilor(asistenti manageri cica) sa-si bata joc si sa ne trateze ca pe niste sclavi...am ajuns la saturatie si sa nu va mirati pentru ca va paste o revolta de proportii...sa vedem atunci cum o sa va scoateti...nu ne mai considerati niste prosti pentru ca nu suntem deloc asa...suntem mai destepti decat analfabetii betivi care ocupa abuziv niste functii pe care nu le merita

    RăspundețiȘtergere
  42. Lungule esti cea mai mare mizerie de om...daca ti se poate spune om

    RăspundețiȘtergere
  43. Dati share sa se afle daca vreti sa se schimbe ceva!

    RăspundețiȘtergere
  44. Știți care e cel mai mare rău în "fut courier?.. Ca toată această piesă de teatru este condusă de anumiți veri,frați, unchi,nepoți și alți filistini fără pic de caracter și fără pic de educație morală și socială.. Dintre toți acești anonimi, neică nimeni,oameni fără caractere, recidiviști în prostie oameni culeși de la împachetat semințe și stafide în pungi,oameni care nu-si pot manageria propria existența, ca să poată manageria cel puțin 10 suflete, oameni sosiți de la vlădică la opincă din neamurile celor trei crai(F.A.N),fătălăi și femei banale,persoane care nu merită pomenite și deci uitate... etc etc..Dintre toți acești farsori și fandosiți nu știu dacă în posturile de conducere (credeti-ma sunt zeci), dacă se află 2% dintre e

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. dintre ei cu studii superioare,persoane pregătite,oameni educați,oameni care știu să lucreze cu oameni și pentru ei..Ironia sorții știți care e ? Ca cei trei craiF.A.N chiar stiu ce se întâmplă (și știu din surse sigure)..

      Ștergere
  45. Fraților...!!!...(aici mă refer strict la cei care alcătuiesc bază piramidei din Fut Courier).. Dacă a ajuns o mironosiță ca Roxana Magopeț port drapelul și purtătoarea noastră de cuvânt, înseamnă ca lumea s-a întors cu susu-n jos,ca toate acele calități care propun o asemenea persoană, intr-o asemenea funcție,onestitate, transparentă, educație ,corectitudine, integritate etc de acum sunt NULE...Haideți să propovăduim și să încurajăm minciună,înșelătoria, prostituția și prostia,ca și așa e Fut Courier-ul de ele, și să ne complacem în acest desfrâu al pierzaniei,în această Sodoma și Gomora, unde toți suntem fericiți ,plini de aburii vrajelii ,petrecem și nu ne pasă de nimic,unde toată lumea înșela și nu vede decât propriul câștig, dar unde nou cei de la bază piramidei sfârșim întotdeauna să fim sodomizați la figurat din orice poziție..scuze fratilor..Deci ce alegem..!!!?

    RăspundețiȘtergere
  46. Unde sunteti domnilor(piticu si nadir)....acum 3 ani cand ati facut ultima sedinta cu noi curierii ne-ati promis ca o sa veniti la 2-3 luni sa vedeti care mai sunt problemele de care ne lovim zilnic...ne spuneati atunci ca sunt sute de oameni pe la poarta gata sa se angajeze...v-as ruga sa-i aduceti acum ca ne chinuim de vreo 2 luni sa gasim unul...da unul nu mai multi...sa va fie rusine...aveti un caracter mizer

    RăspundețiȘtergere
  47. adevarat tot ce se spune. ruine celor care conduc compania si se gandesc doar la propiul buzunar. sunt angajat de 7-8 ani si va spun sincer este ceva de groaza.totul functioneaza numai pe sistemul:ai o groaza de responsabilitati si dreptul sa taci.. totul e bine si frumos asa .sincer sunt unul dintre putinii care au avut curajul sa se opuna sistemului sa isi ceara drepturile in instanta sperand sa se faca drepate nu numai pt mine ci pt toti cei care muncesc astfel incat sa putem spune NORMALITATE LEGALITATE. Mi s-au facut tot felul de scenarii cu scopul de a ma face sa imi dau demisia dar nu am renuntat si am mers mai departe si voi merge in continuare orice ar fi.si eu am facut 3 plangeri la ITM si nimic totul e ok controlul lor se opreste in cladirea de birouri nici o ancheta nimica Vreau sa plateasca cei vinovati asa cum si noi platim ori de cate ori gresim Sa va fie rusine tuturor in frunte cu dl Nadir si dna ELENA ITU

    RăspundețiȘtergere
  48. Pt cei de la ITM, vine black friday vineri 21-11-2015 de luni sa verificați acele gps-uri ale mașinilor fan curier pe toate și apoi sa luați la bani mărunți toți fluturașii, se va muncii pe brânci 13-14 ore/zi unde sunt acele ore plătite 150% parca asa spune legea. Anul trecut s-a muncit 21 de zile încontinuu fără pauza și nu am văzut decât 200-300 lei după caz și apropo nu ne-ati dat nici o zi libera pe acele zile sâmbete,duminici muncite de dimineață pana noaptea. Rușine sa va fie și patronilor și slugilor de directori asta sa nu mai zic nimic de acei asistenți (parca secretare le spune, care culmea se înmulțesc parca se ard intre ei cat timp stau la birou, unu capra celalalt cea). Da într-adevăr acelea sunt amenzile care am cotizat și eu de câteva ori și nu este foarte plăcut sa vina o secretara la tine și să-ți ceara bani dimineața la prima ora pe că ai omis sa predai ceva awb, o chit scrisa de mana ca ai uitat sa scrii nu știu ce pe acel awb. ... Am sa ma interesez dacă puteți să-mi faceți ceva dacă am sa plec cu banii dmv domnilor patroni asta numai după o zi de munca de black friday

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te rog frumos nu te lua de măreții și iluștrii nostrii asistenti-secretare..vorbă unui coleg al nostru de sus...hâc.. Hâc.. Lasati-ma în ...mea ca sunt mahmur...poate va dau 5%...de jeguri din acestea suntem conduși...secretarele acestea seamănă cu un celebru cioban care se îmbăta singur în pestera lui și după care își lua oile la tăvăleală....(alooo..hâc.. Hâc... D-nul Scatiu...mai lasa domne damigeana aia în pace)...

      Ștergere
  49. Deja am fost anuntati ad hoc sa nu ne facem planuri ca de sambata viitoare se munceste non stop...in ce tara traim...cum dracu sa muncesti non stop si sa nu gresesti...iti trec pe mana perioada asta sute de milioane fratilor si in conditiile in care lucrezi zi noapte nu mai vezi la un moment dat nici sa dai restul...sunt incalcari grave ale drepturilor angajatului...ma pis pe aia 2 milioane cu care ne scoateti ochii dupa black friday...nu am nevoie de ei,mai importanta e sanatatea mea

    RăspundețiȘtergere
  50. FRATILOR VAD CA NU A LUAT NIMENI MASURI PANA ACUMA CE SE INTAMPLA IN DEPOZIT. CE AR FI CA VOI CURIERII IMPREUNA CU NOI ASTIA DE PE DEPOZIT SA FACE O GREVA PE DATA DE 20 NOIEMBRIE. ORI NE PLATESTE CUM TREBUIE ORI SA VINA AIA DE SUS SA DISTRIBUIE MARFA. HAI SA VACEM NOI DREPTATE CA PANA VIN AIA SA CONTROLEZE O SA FIE VAI DE NOI

    RăspundețiȘtergere
  51. Pentru toți cei ce ne-au rugat să finalizăm ancheta, pentru cei ce s-au îndoit că vom duce reclamațiile lor la nivelul următor (pentru că s-au obișnuit cu presa de tip slugă a sistemului), dar și pentru cei ce au susținut că e posibil să fim plătiți pentru a ne opri, avem un mesaj: RESPECT! Pentru că v-ați exprimat opiniile, indiferent care sunt acestea! Continuați și vom continua! Sperăm ca noul articol să vă aducă macar un strop de speranță: http://www.nedreptate.net/2015/11/scandal-fan-courier-mizeria-din-spatele.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. suntem o tara de pizde ne vaitam de munca
      nici unul nu face angajament individual
      effort de echipa
      numai lasi , lenesi etc
      vai de capul vostru , al nostru , al tuturor !
      Lupta si munca Grea pe care incercam cu totii Constant sa o evitam este blocajul de constructie majora care ne fac sa fim persoanele de azi !

      Ștergere
  52. Curierii FAN Courier tura de dimineata – “9:00 -17:00”


    Ora 7:30 prezent in depozit,vina marfa din sediul stefanesti si trebuie cartata,pana la ora plecarii din depozit 9:00-9:30 in functie de cum intarzie camioanele cartam colete si plicuri,la 9:30 cand iesim din sediu suntem plini de praf din cap pana in picioare.
    Ora 9:30 – 17:30 livrari si colectari
    Livrari obligatoriu 75% pana in ora 12 ca sa facem targhete pentru sefi si directori de zona,livrari sub 75% - Telefoane si amenintari.
    Targhet livrate + ridicate 60 – ce e peste 60 e bine venit,sub 60 = a 2 zi mustrari de la sef….
    Sunt multe de scris,nu stiu daca o sa aveti rabdare sa cititi dar sunt multe amanunte de insirat.Referitor la targhete pt sefi se fac luna de luna premieri pt primele 6 echipe.
    Zona de curierat este alcatuita din Director de zona si Asistenti.Fiecare asistent are in subordine 10-12 curieri..In functie de livrari pana in ora 12,acel peste 75%,duse+ridicate peste 60 cat mai multe nu sub 60,awb completate corect,kg la colete trecute bines sa nu fie pe minus,unele din aceste zone intra in premiere,odata intrat o zona in premiere se castiga bani suplimentari:
    Locul 1 ,atentie Directorul de zona castiga 500 lei,Asistentul 500 lei,curierii 2000 lei
    2000 lei se impart la 10-12 curieri in functie de procentajul fiecarui curier,cel mai prost 50 lei,cel mai bun 300 lei.
    De aici pleaca tot balciul,foamea Directorului si Asistentului de zona pentru acei 500 lei,biciul pe curier sat raga sa faca cat mai mult la acel target.
    Targhetul 60 Duse + Ridicate este foarte ok pentru un curier,ar fi o zi relaxata in care are timp sa livreze ca la carte,sa ridice la timp comenzile,are timp sa isi faca o pauza de masa,dar din pacate nu este asa.se pleaca cu 50-90 de Livrari,la care se adauga si colectarea comenzilor si alea intre 25-40 comenzi o medie ar fi undeva pe la 80-110 daca intrebati un curier cate a dus. Iar la cifrele aceastea se fac eforturi mari din partea curierilor: PAUZA DE MASA = CANCI, mananca seara dupa ora 17:30-20:00 cand ajunge acasa.Gonim ca nebunii pe stradute pt ca odata incarcate expeditiile,70% din clienti priumesc sms de instintare ca o sa fie cautati de curier intre orele “9:00-17:00”
    Nici nu iesi pe poarta firmei cand aid at transfer si incep telefoanele,buna ziua sunt pana la ora 11,sunt dupa ora 14:00 , vreau la alta adresa, etc. Nu ai cum sa impaci atatia clienti cu unii ajumgi sa te certi,pe client nu il intereseaza ca eu in masina am 80 de livrari cu 20 pe plus fata de targhetul pe ziua respective la ora 18:30 o sa fie cu 45-60 pe plus fata de targhet,cine castiga? Patronii ,bani putini la curieri Livrari pe plus la patroni.
    La ora 13:00 lasi livrari lasi ridicari si te duci la un loc stabilit punct de intalnire ca mai vine marfa intarziata,cartata prost de banda vietii de cartare si surpriza cea mare nu erau suficiente 60-80 livrari cu care ai plecat,ti-au mai venit 6-15 livrari,depinde de bulan la fiecare curier in parte,ai luat marfa si iar la livrat,multe din cele intarziate pe unde ai mai fost odata dimineata.

    RăspundețiȘtergere
  53. Am uitat sa mentionez,curierul la randul lui pe langa acea premiera mai e motivat cu inca un bonus de 10% numit BSC pe criteriile aceleiasi premieri,livrate pana in 12:00 75% awb completate correct,kh la colete,duse ridicate 60, Aici suntem furati din start,multi curieri nu au cum sa faca toate procentajele si nu pot lua 10% DE CE? Pt ca nu pleaca cu 40 la livrat si nu ridica 20 de comenzi ca sa aiba timp sa lucreze ca la carte,sa aiba timp sa manance la pranz…si pleaca cu 80 livrari la ora 9:30 din firma si pana in 12:00 imposibil sa livrezi 75% Cine castiga? FelixAdrianNino Courier de 2 ori –o data ca ii livrezi aproape dublu fata de cat e stability targhetul,si de aici ca ai multe sin u faci BSC-ul iti mai ia din el 5% ,3%.

    Curierierul de dimineata ridica comenzi intrate pe PDA pana la ora 17:29,daca fereasca sfantul ii intra 4-5 comenzi dupa ora 17:00 pleaca de pe zona undeva pe la ora 18:00,vreti sa va convingeti stati intr-o seara la poarta FAN Courierului din Pipera si va veti convinge singuri,in pipera sunt numai si numai curieri de zi,mai nou de o saptamana raman cate 2 curieri de pe subzone pana la ora 19:00 sa ridice comenzi tarzii,vine o perioada mai aglomerata sin u se poate mari personalul in stefanestii de jos la tura de dupa masa alta poveste acolo e mult de scris.
    Sa revenim la sfarsitul programului,in functie de cum te intelegi cu clientii san u it idea comenzi dupa 17:00 ajungi devreme in firma,nut e intelegi ajungi dupa 18:00

    Incepand cu ora 17:20 se vine in firma-cam vreo 200 masini sau mai multe nu leam numarat. Se descarca la vreo 6 porti ajungi la 17:40 in poarta fanului sis tai pan pe la 18:10 sa ajungi la poarta sa descarci,mai stai 10-20 minute la descarcat,iti duci problemele,pdaul in boxa,te duci predai incasarile,scoti masina,o parchezi si intrun final pe la 18:30-19:30 pleci si tu acasa. Cam asa decurge o zi de curierat standard.
    Sunt curios daca FelixAdrianNino stiu aceste lucruri,tare as vrea sa iii vad o zi pe masina cu un curier de la 7:30 pana la 18:30 cand termina toata treaba sis a munceasca cot la cot sa vada daca rezista,livrari,carat colete cu greutitati peste limitele admise,fel si fel de substante,Bani in buzunare intre 100 lei si 30000 lei da 300 mil vechi Tinte pentru infractori,nu avem nici o msaura de securitate,daca am banii in masina si e Sparta masina de vina e curierul daca ii am la mine si imi da in cap tot curierul presupun ca e devina,daca gasesti masina lovita fara autor te duci degeaba la politie politia te trimite la asigurator iar aici e o mafia de nedescris ajungi la o franciza de 150 euro,iti baga masina in service,ii da niste chit mai pun ei un stop de prin depozit…. Si gata masina e ca noua.
    Postam cu anonimi toti pt ca de cate ori a fost cate o revolta a venit Directorul de zona a amenintat cu demisiile la toti si s-a spart gasca.Majoritatea curierilor sunt au familii,rate la banci sin u isi permit sa ramana fara un loc de munca.
    Ps: nu stiu daca anaful are vreo legatura cu ei,in ce consta plati si facturi se face totul legal,eu unul dau chitanta pe tot ce incasez,la fel si voi ceilalti colegi,ca daca nu ati da ar aparea neincasatele………..Aici e nevoie de ITM ,SANEPID si alte institutii care au atributiile necesare,dar traim in Romania tara tuturor posibilitatilor a coruptilor si a spagarilor sin u cred ca o sa gaseasca cineva o rezolvare,vorba asistentului de zona,ban u iti convine esti liber sa pleci nu te tine nimeni cu forta,asteapta alti 10 la poarta……….

    RăspundețiȘtergere
  54. Fratilor din bucuresti, singura voastra sansa este greva de black friday. Sa munceasca sclavii de directori si asistentii vostri zonali. Bine ca la noi undeva la o agentie medie din tara nu este asemenea puscarie, sclavagism

    RăspundețiȘtergere
  55. Din pacate este adevarat.am lucrat 3 ani si m-au obligat la fel sa-mi dau demisia.eram sclavi pur si simplu.te duceai un singur sofer cu un camion plin cu frigidere masini de spalat , paleti, punti de autocamioane etc.carai ca prostul 12-13 ore si sambete pana terminai nu conta cat e ceasul.niste jeguri de oameni

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aaa.si cand a fost sa plec mai trebuia sa le aduc bani de acasa.imi pusese in carca domnul Andrei Gheorghe (director parc auto fam stefanesti) niste reparatii la o masina plus un cric care masina nu l-a avut niciodata.i s-a atras atentia de mecanici ca nu a avut si reactia lui a fost:" nu ma intereseaza .sa plateasca".

      Ștergere
  56. unde sunt acele reguli si regulamente pe care le sustineti cu atata falsitate si cu atata tarie; grija la cel mai mic detaliu,grija ptr clientul nostru,grija fata de marfa acestuia ,grija ptr angajat..?!!..acum va pisati cei din conducere la propriu si pe noi curierii dar si pe clienti....ne puneti sa ridicam sau sa livram singuri colete care de la 40 kg cat s-a stipulat ca regula au ajuns sa aibe si 70-80 kg!!!..ne.fortati sa ridicam orice de la piulite,cartofi.uleiuri,vopsele,pise masini,fier vechi,termometre,produse farmaceutice,sange,fecale,urina,confectii,haine de dama si barbati,hainute de copii etc,toate puse de-a valma in masini si transportate la gramada in camioanele de tara la gramada...!!!?..unde-i grija si respectul?

    RăspundețiȘtergere
  57. clar...vrem sa ni se respecte drepturile,si vrem sa fim condusi de oameni pregatiti profesional,cu coloana vertebrala si personalitate pozitiva nu de niste alcoolisti si ingrati notorii..

    RăspundețiȘtergere
  58. TRANSPORT DE MATERIALE INFLAMABILE FARA A.D.R SI ECHIPAMENTE CORESPUNZATOARE,TRANSPORT ORGANE DE NATURA UMANA SI ANIMALA SI ALTE PRODUSE ALIMENTARE FARA DOTAREA MASINILOR CU FRIG,TRANPORT DE MATERIALE FRAGILE FARA A FI ECHIPATE CORESPUNZATOR ATOCAMIOANELE,NERESPECTAREA CONDITIILR A.E.T.R. .SPAGA DATA LA A.R.R. CA A INCHIDA OCHII LA TONAJ SI PRGRAMUL DE CONDUS.

    RăspundețiȘtergere
  59. ANDREI GHEORGHE-INCAPABIL.NEGREA DANIEL -INCAPABIL SI FINUL LUI GABI STAN.INAINTE IL INJURA PE NASUL DE MAMA FOCULUI .ACUM SUNTEM RUBEDENII.TOATA FIRMA ASTA ESTE COMPUSA NUMAI DIN RUDE.PE UNDE MERGI AUZI-NASULE,FINULE,VARULE,NEPOATE,FRATE,FIULE,MAMA.

    RăspundețiȘtergere
  60. Deci, se vb despre Fan Courier?......pai sa vedem: sunt curier din stefanesti.. la noi e "bine" , nu inteleg dc va plangeti de sefi si conducere? Pai, acum ani de zile, cand la o sedinta cu domnul Nadir despre plata sambetelor dansul a spus ca producem spaga dc sa ne mai plateasca si sambetele?Dar uite ca de anul trecut de la BF ne dau bani pe sambete datorita unui coleg care a dat firma in judecata. Acum sambetele se platesc dupa cum vrea DOMNU STELICA LAUTARU SI FLORIN PANA adica zona 69 am fost o singura zona pana anul trecut dar ne-au facut doua zone, 6 unde Stelica i-a cumparat pe toti marindu-le salariile si zona 9 unde maria sa Ponta se vede cal breaz nu se pot marii salariile pentru ca nu aveti realizari si asta inseamna CA NU DA BINE vb distinsului domn. Ce sa mai zicem ca avem o condica care se semneaza o data pe saptamana program de la 12-20 adica pe la un 11.30 bagi masina la incarcat adica ti-o incarci singur cu frigidere, masini de spalat etc..adica produsele albe de la EMAG pe care le caram pana in casa clientului nu door to door cum e serviciu Fan Courier pentru ca asa e contractul cu EMAG-ul si apropo singuri pe scari daca nu intra in lift pe langa astea care sunt ca 5-7-9 livrari mai vin si restul pe care trebuie sa le livrezi pana la inceperea firmelor de ridicat si ce sa vezi nu le poti face fata si te aglomerezi clientii si destinatari care vor coletele suna ca vor produsul dau mail in firma te suna seful sa te ia in .... ca nu esti bun de nimic suna firmele de la care ai de ridicat colete nu conteaza cum si ce kg au la Fan se ridica orice ex: pe tara exp de 6m pe care le ridicam din buc se pun cu rid sediu viceversa nu exista noi cei din buc caram orice si pana in casa clientului pt ca noi putem ca ne vede Ponta si ne penalizeaza sau ne ameninta ca ne ia BSC-ul si vii seara in firma pe la o ora normala 21.30 rupt dar cu camasa pe tine dar murdara ca nu da bine fara camasa pe tine si la masina la descarcat te duci sa predai incasarile te intorci sa iei confirmarile awb-urile pt introdus si foaia de parcurs sa le arati sefilor care sunt pe zona si cand ajungi sus te iau prin surprindere si te intreaba frumos daca nu-i asa ca faci o tura pana la ikea sa duci un camion si te duci ca daca nu sunt obligati sa ii dea raportu lu Ponta si el care zice ca nu da bine iti taie BSC-ul si uite cum programul este compromis ajungi acasa pe la un 11.00 iar pe data de 12 ale luni iei 45 de roni pt sambete si ore suplimentare , sambete in care programul incepe la 9.00 si se termina la 16.00. Vb de wc-uri ..pai noi nu avem; sunt ,dar in cealalta parte a halei infecte fara hartie si sub orice critica distanta e de 5 min pe jos dar preferi in aer liber e mai curat despre ce sa mai vb Lauraru le-a marit salariile la toti curierii si manipulanti zonei6 la PONTA nu se poate nu face ca Stelica, el are dreptul sa fumeze in hala ca e domn director noi cei care aducem bani firmei suntem penalizati cu 5-10% sa nu mai vb ca vine BF-ul de vineri pana luni program normal aaaaaa sunt multe de zis si putine de facut pt ca ne e frica si nu suntem uniti sa le dam peste nas si sa punem fundu pe trapa ne ameninta ca sunt multi la poarta da vin si pleaca poate in aceeasi zi cand vad modul de lucru si salariul de .... cei ce raman sunt pe cargo unde se face doar soferie dar acestia vin si duminica pt EMAG si 80 ron ziua si tot asa ce mai e de zis ne vedem luni la munca cu totii si atat.

    RăspundețiȘtergere
  61. Stelica Lautaru a mărit salariile la ZONA 6 doar cui a vrut el si cat a vrut el, toata aceasta având un scop ascuns. Acesta a aplicat aceasta marire pentru asi atrage "cateii" de partea lui, obligandu-i sa apeleze doar la el si numai la el, nu si la ceilalti asistenti cu ani de experienta-n spate de care se temea, si sa-i dea raportul la tot ce se aude si se intampla in sediu sau pe traseu. Ar fi frumos ca cineva de sus sa vina sa instaleze niste camere video-audio in hala , sa vada cum se manifesta Domnul " director" , limbajul acestuia vulgar ,neadecvat unui director al unei firme atât de respectate pe cat credeti. Sa vedeti cum decurge o zi de lucru normala, in care înjurăturile si umilintele aduse la adresa curierilo, manipulantilor si terminând cu asistentii,doar pentru asi satisface pofta de putere si pentru amuzament sunt la ordinea zilei. Oricum aceasta firma este infinta pe spaga, curvasareal, hotie, nepotisme si rromi. As avea mai multe de spus , dar asta cu alta ocazie.

    RăspundețiȘtergere
  62. SA VEDEM DACA AVETI CURAJ SA FACETI GREVA DE BLACK FRIDAY.
    EU UNUL NU CRED SAU CRED CA VA VOR PROMITE PRIME SI VA VOR LUA TOT AVANTUL VOSTRU DE REVOLUTIONARI.
    FRATILOR EU VA UREZ MULT CURRAJ SI SUCCES IN ACTIUNEA VOASTRA! ESTE O ATITUDINE CAT SE POATE DE CORESPUNZATOARE INTR-O DEMOCRATIE.
    DORESC CA ACEST ARTICOL SA APARA SI LA TV SI PE ALTE SITURI CA www.avocatnet.ro PENTRU A CUNOASTE SI CLIENTII CE SE INTAMPLA IN ACEASTA FIRMA

    RăspundețiȘtergere
  63. Vineri 20 noiembrie GREVA GENERALA Fan Courier

    RăspundețiȘtergere
  64. din viata la Fan Courier Express tragem urmatoarea concluzie toata lumea se fute cu toata lumea prin birouri si pe sub birouri dar de fapt si de drept cei mai fututi suntem noi curierii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei se fut de placere, pe noi ne fut tot din placere

      Ștergere
  65. deci.... cam in zadar eforturile REDACTIEI... v-ati lovit de stabilopozi ???

    RăspundețiȘtergere
  66. eu zic sa stai linistit...garantez pentru ce va urma...nu iti mai da tu cu parerea...esti un putoi cordit...tu esti un sugar de pule care stai pe sub birouri. Se vede ca pupi in cur.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. putoi cordit.. ?? :)))) sigur n-ai buletin de Bucuresti... sunt curier prostovane si daca nu intelegi ironiile sau nu stii sa citesti printre randuri abtinete... :)))

      Ștergere
  67. Vi se pare normal sa lucram non stop, indiferent ca vom fi plătiți sau nu Cum sa lucrezi fără o zi libera, sâmbătă și duminică toată lumea este obligata sa vina la servici de dimineață de la 8 pana seara la 8 ca este B, chiar nu vede nimeni de la ITM aceste comentarii chiar nu o sa vina nimeni în control sâmbătă și duminică sa vadă ca lucram non stop, este inadmisibil așa sclavagism în zilele de astăzi, și bineînțeles ca luni ò sa fim la munca nicidecum liberi Cum ar fi normal dacă lucram sâmbătă și duminică, ALOOO ITM, lasă spaga și făti treaba, chiar nu vede nimeni aceste nedreptăți, domnule prim ministru făti prezenta fa-te util, poate avem norocul sa citești aceste comentarii....scuze pt greșeli dar nu mai rezist când văd atâta nedreptate

    RăspundețiȘtergere
  68. Mai oameni buni am citit aici toate comentariile voastre , vad foarte multa revolta sufleteasca, nemultumiri , probleme profesionale etc dar unde sunt solutiile ? Am inteles ca aveti foarte multe nemultumiri dar va limitati doar a scrie aici ? unde va este unirea ? de ce nu aveti curajul de a va impune, de a va face auziti si respectati ?, credeti ca va v-a ajuta cineva sa se schimbe ceva ? televiziunea,presa ITM , anaf ?ati uitat ca si ei sunt corupti si pot fi cumparati ? nu va imbatati cu apa rece, voi sunteti niste oameni inteligenti nu se poate sa credeti in fictiune , schimbarea tine strict de voi. Fan Courier ca societate s-a format, s-a impus si a functionat pe piata in termeni optimi pentru a ajunge unde a ajuns DATORITA VOUA pot intelege ca sunteti multi cu familii , credite, probleme etc si va e teama dar uniti ( depozit, curier, dispecerat etc ) chiar si jumate dintre voi puteti invinge acest sistem bolnav si tot impreuna puteti sa fiti apreciati .
    Acum 2 saptamani 35 000 de oameni din 2 000 000 care sunt in Bucuresti au dat jos un prim ministru , un guvern si un primar , si voi din 600 angajati nu se gasesc 40-50 de oameni care sa aiba un cuvant de spus ? nu cred asa ceva ?? sau nu vrea sa cred asa ceva ?
    Pentru cei care sunt alaturi de acesti asistenti, directori de zona etc corupti care considerati ca aveti niste avantaje nu pot sa va zic decat ca mi-e mila de voi ,sunteti decat niste oameni supusi, niste marionete dintr-o piesa de teatru care o sa aiba un final trist, sunteti niste oameni slabi , fara personalitate si cand o sa va treziti o sa fie prea tarziu, o sa vine vremea cand o sa cadeti ca sobolani dupa ploaie si o sa regretati ca nu v-ati respectat destul de mult, fiti alaturi de colegii vostri care duc aceasi munca si o sa fiti de 1000 de ori mai castigati decat sunteti acum . Nu uitati ca orice inceput are si un sfarsit iar pentru voi timpul este limitat la fel ca si pentru cei implicati. Va doresc tuturor celor care ati scris aici multa sanatate si putere de munca , nu conteaza foarte mult parerea mea dar vreau decat sa stiti ca va respect si va felicit pentru munca depusa pt a aduce Fan Courier lider de piata .
    Cu drag,
    Un client

    RăspundețiȘtergere
  69. mai faceti greve curajosilor? credeati ca intimidati conducerea unei mari companii cu povesti pentru presa? jar o sa mancati!

    RăspundețiȘtergere
  70. se vede ca esti fatalau de le iei apararea celor din conducere...ai pus curul la bataie...

    RăspundețiȘtergere
  71. daca ati trecut la amenintarea curierilor!!! IUHUUUU, un motiv LEGAL de aparare ce le apartine. Dragi curieri, va puteti folosi de aceasta *mai faceti greve curajosilor? credeati ca intimidati conducerea unei mari companii cu povesti pentru presa? jar o sa mancati!* este AMENINTARE!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa sugeti cucu lu nea nicu, si tu, si toata conducerea "companiei"

      Ștergere
  72. **INCA CEVA: daca se mentioneaza *conducerea companiei* = este chiar de la ei :)

    RăspundețiȘtergere