DEZVĂLUIRI: Biea Elena Adriana a falsificat adeziuni pentru Tăriceanu

În campania electorală pentru primul tur al alegerilor prezidențiale din 2014, studenții din căminele Universitatății „Transilvania” din Brașov au fost obligați să falsifice liste electorale la apelul unei foste masterande, Biea Elena Adriana, ulterior răsplătită cu titlul de cadru didactic/doctorand.
În prezent, Biea Elena Adriana ține seminarul de Management Strategic fiind protejata lui Brătucu Gabriel, decanul prădător din cadrul Facultății de Științe Economice și Administrarea Afacerilor din Universitatea „Transilvania” Brașov, despre care am scris pe larg într-un articol precedent.
În 2014, cu îngăduința conducerii Universității, studenții din cămine au fost adunați în sala de lectură și au fost puși să completeze tabele cu adeziuni pentru Călin Popescu-Tăriceanu, candidat la alegerile prezidențiale din patea ALDE/PLR, partid în care Adriana Biea era președinta studenților.
Acele tabele inițial goale au fost completate de către studenți cu date personale ale unor cetățeni din Brașov, scoase din interiorul Primăriei de pe liste electorale mai vechi. Studenții au completat listele cu pixuri de culoare diferită și apoi le-au semnat prin rotație.
Partidul promovat de Gabriel Brătucu, protectorul Adrianei Biea (doctoranda și seminarista sa) este PLR. Brătucu este un apopiat al unui alt parvenit ce și-a cumpărat funcțiile publice cu bani: Valentin Șoneriu, Secretar de Stat la Ministerul Fondurilor Europene în timpul guvernării Ponta, fost director La CarmOlimp, fost Secretar de stat la Ministerul Agriculturii până în 2013.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu