REVOLTATOR: Tiganii din Petrosani, in Daily Mail. Jeg poleit cu aur furat.

Buhul tiganilor jegosi, dar foarte bogati din Romania (mai precis din Petrosani, unul dintre cele mai sarace orase din tara), s-a dus din nou dincolo de granite si a aterizat pe prima pagina dintr-un cotidian britanic de mare tiraj.

Un articol ce poate fi vazut pe site-ul celebrului ziar expune, printre multe poze cu masini de lux si tigani cu tricolor, o nunta in stil tigansec ce a sfidat saracia locuitorilor mai putin infractori ai orasului mentionat.

Sunt enumerate marcile autoturismelor ce au paralizat circulatia in ziua de 3 august 2015, numele unor manelisti ce au behait pe limba lor la un volum ce a depasit pragul de suportabilitate si numarul de peste 700 - ce reprezinta pulimea tiganeasca participanta, plimbata de cel putin 200 de masini.

Pe site mai este postat un clip video in care se observa si un elicopter ce survola micul oras ruinat si expus la tigania batjocoritoare. Redactorii britanici au aflat ca in elicopter se afla tot un putregai de tigan imbogatit, ce admira spectacolul de sus.
Politia din localitate s-a aratat supusa si neputincioasa in fata presei, fara sa adauge ca, defapt, convoiul a avut in frunte o masina de politie condusa chiar de catre un sef regional.

Lipseste din articol intrebarea despre modul in care se imbogatesc tiganii din Romania si un posibil raspuns ce ar putea enumera traficul de persoane (si de minori), talharia, camataria, furtul, crima si toate celelalte infractiuni cunoscute. Aceasta lipsa l-a facut pe un comentator sa creada ca e posibil sa fie vorba despre nunta vreunui fotbalist.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu