SCANDAL: Fan Courier, MIZERIA din spatele brandului de milioane

Articolele noastre PERICOL: Fan Courier își infectează proprii angajați! Orice client poate fi contaminat! și REPLICĂ: Roxana Magopet de la Fan Courier ne trage de urechi. Cine o pune și de ce? au deschis Cutia Pandorei din firma Fan Courier.

Pe data de 6 noiembrie, Roxana Magopet amenința redacția cu procese în caz că nu îi vom publica dreptul la replică menit să închidă scandalul.
Dată fiind gravitatea afirmațiilor făcute de website-ul www.nedreptate.net , a informației false puse în circulație prin intermediul titlului ”PERICOL: Fan Courier își infectează proprii angajați! Orice client poate fi contaminat!” și a prejudiciului adus inclusiv cititorilor dvs, vă solicităm publicarea prezentului “Drept la replică”, în condiții identice publicării scrisorii și nu ca și comentariu sau update la articol. În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a lua în considerare acționarea în instanță a proprietarului website-ului www.nedreptate.net, pentru dezinformare grosolană și prejudicii de imagine.
Urmare a dreptului la replică, am considerat că este necesară demararea unei anchete jurnalistice care să stabilească fără drept de apel dacă am formulat acuzații false sau dacă răspunsul firmei ascunde adevărul despre nemulțumirile salariaților cu contract de muncă la SC FAN COURIER EXPRESS SRL.

Astfel, am luat legătura cu angajați ai companiei și am întocmit o listă cu acuzații ale acestora, formulate de cel puțin trei surse - persoane care nu se cunosc între ele și care nu lucrează în aceeași zonă.

Reprezentantul ITM pe care unul dintre colaboratorii noștri l-au contactat a oferit doar răspunsuri neclare, formulate într-o limbă de lemn, din care rezultă că anchetele legate de SC FAN COURIER EXPRESS SRL sunt începute cu mult timp în urmă, dar bat pasul pe loc din lipsă de probe. Angajații au un cu totul alt răspuns, formulat clar și fără echivoc:

În ateția DNA: Inspectorii ITM primesc ȘPAGĂ de la reprezentanții Fan Courier!

Reprezentații ITM se prefac că nu constată, cel puțin în cazul firmei SC FAN COURIER EXPRESS SRL, nu doar abuzurile refereritoare la ceea ce am expus în cadrul primului articol (obligația curierilor de a transporta colete cu epubrete ce conțin mostre de sânge și urină (inclusiv de la laboratoarele Tody Laboratories sau Medlife), dar și carne stricată ce îi poate îmbolnăvi) ci și următoare listă cu probleme, așa cum ne-au fost transmise de persoane legitimate de Fan Courier:

se lucrează suplimentar fără plata orelor muncite după încheierea programului, astfel încât un salariat ajunge să lucreze 12 și chiar 13 ore pe zi;

- se cere plata abuzivă a unor francize fără ca șoferii să fie vinovați, în cazul producerii accidentelor rutiere;

- nu se ia în considerare factorul de extenuare la care sunt supuși angajații ce livrează sau ridică colete pe parcursul unei zile lucrătoare;

- se dau ordine directe de a termina de livrat sau de ridicat comenzi indiferent de starea fizică și psihică angajatului ce trebuie să fie apt de muncă și în următoarea zi;

- grupurile sanitare sunt insuficiente raportat la numărul de angajați, sala de mese este murdară, toaletele sunt focare de infecție, nu este furnizată apă caldă, chiuvetele nu sunt funcționale iar reprezentații Direcției de Sănătate Publică sunt mituiți sistematic;

- accidentele de muncă nu sunt declarate, angajații fiind șantajați cu desfacerea contractului de muncă să declare că nu s-au rănit în timpul programului;

- reprezentanții clinicilor medicale ce execută controale anuale de medicină a muncii dau avize false ce confirmă că angajați cu probleme grave de sănătate sunt apți de muncă;

- salariații își desfășoară activitatea în condiții improprii, în depozite pline de mizerie și praf pe care îl inhalează zilnic;

- angajații sunt discriminați din punct de vedere etnic și social, fiind jigniți în mod nejustificat și tratați cu dispreț de către șefi și aistenți, pe baza unor considerente total neîntemeiate;

- angajații sunt obligați să transporte în brațe sau în spate obiecte grele precum mașini de spălat și frigidere;

- angajații sunt obligați să lucreze în zilele lor libere (duminici, sărbători naționale sau concedii legale) și nu primesc concediu de odihnă conform legii;

- conducerea este nepăsătoare la problemele înaintate de angajați;

- orice angajat care nu se conformează ordinelor primite este obligat să-și semneze demisia.
Prezentăm patru foi de parcurs care dovedesc că la SC FAN COURIER EXPRESS SRL  se lucrează peste 11 ore pe zi de luni până sâmbătă. Aceste documente au fost atașate unei reclamații înaintată la ITM, ce nu a produs niciun rezultat.
În timp ce salariații lor își strigă disperarea pe Internet, conducătorii companiei se felicită între ei chefuind la Hotelul InterContinental din București sub sloganul: „După faptă și răsplată”. Tot sub acest slogan, cerem public autorităților statului să nu mai primească mită, să nu mai închidă ochii la nedreptățile comise și să demareze urgent anchete împotriva vinovaților! 

Trioul FAN: Felix Pătrăşcanu, Adrian Mihai, Neculai Mihai (zis Ninu) dar și Nadir Balasel (zis Fosilă) sunt acuzați de abuz în formă continuată, primire și dare de șpagă, dar și de abuzuri sexuale împotriva angajatelor ce își doresc o carieră. 
Pe scurt, Fan Curier = SCLAVIE modernă!
Patroni ce duc o viată de lux din bani pătați cu sudoare și sânge, ce au ca rezultat al afacerilor lor familii neglijate și destrămate...
Patronul grupului Chocolat, Tudor Constantinescu, a fost arestat. Cine îl urmează de la Fan Courier?

Distinsa doamnă ce dorește să ne oprească demersurile, Roxana Magopet este acuzată de preacurvie, prin care a reușit să urce pe scara socială dar și să distrugă o căsnicie. Printre amanții ei din firmă, cel mai popular este numitul Adrian Iorga. Roxana Magopet este acuzată și de consum de alcool la locul de muncă.
Soțul Roxanei, Cristian Magopet, "alt Dumnezeu ce se crede în Fan Courier", așa cum îl caracterizează un angajat al firmei, pozează în familist convins, prefăcându-se că nu știe motivele pentru care este înjurat de sute de salariați.

Antipaticul șef de depozit Marian Stănescu este acuzat de nenumărate abuzuri psihice la care îi supune pe salariați. Numitul Ion Victor, director al Zonei nr. 7, este acuzat de abuz de putere prin ordine directe de a penaliza anumiți angajați, ordine transmise asistenților de zonă. Adrian Popescu (zis Lungu) este, și el, acuzat de primire de foloase necuvenite de la angajați și consum de alcool la locul de muncă.
Elena Itu, șefa de la Resurse Umane, suspectată de abuz în serviciu pentru că nu sunt respectate clauzele contractuale de muncă, este considerată de angajații care au fost martori la reacțiile ei „o persoană cu multe probleme de personalitate și de atitudine”. Ea este cea care transmite angajaților că programul lor nu se va desfășura niciodată conform legilor în vigoare, spunând fiecăruia că „programul tău este de cât are nevoie firma de tine” și „dacă nu iți convine, caută-ți în alta parte un job”. Din punctul de vedere al celor care o cunosc, Elena Itu este o persoană „pricepută în toate dar care, de fapt, nu pricepe nimic”. Dornică mai mult să plătească articole laudative în presă decât să răspundă întrebărilor despre abuzurile din companie, Elena Itu nu își asumă nicio răspundere pentru că se crede o protejată a sistemului ce ar trebui să o ancheteze.

În urma a sute de reacții sub formă de comentarii sau mesaje primite la redacție, am constatat că s-a format o mișcare de rezistență împotriva abuzurilor companiei ce oferă servicii de curierat, dar și ale autorităților care primesc mită în formă continuată pentru a nu aplica sancțiunile impuse de lege. Această mișcare, ce activează intens pe facebook, transmite tuturor salariaților Fan Courier că singurul mod în care își pot câștiga drepturile este protestul în masă și anunță:

Grevă generală la Fan Courier de black friday!

Protestele românilor din luna noiembrie au schimbat primul ministru și guvernul țării. În unire stă puterea colectivă și setea de dreptate. Dacă până în „vinerea neagră”, zi în care curierii sunt forjați precum un metal pentru a aduce profituri uriașe patronilor pentru care lucrează, nu se va lua nicio măsură legală împotriva abuzurilor, pe 20 și 21 noiembrie 2015 vom asista la cel mai mare protest dintr-o companie privată ce a avut loc din 1989 până azi!


REDACȚIA ȘI COLABORATORII prezintă un MESAJ CĂTRE CITITORI:
Companiile media (TV, Radio, Ziare, Reviste) din țara  noastră sunt niște slugi, atât ale sistemului de stat cât și ale celui privat. Știrile lor sunt campanii plătite de corporații pentru a vinde o imagine falsă despre condiția angajatului român, îngenuncheat în propria lui țară. Acesta este motivul pentru care nu acceptă să facă publice materialele noastre, trimise tuturor. 

Mai mult, jurnaliștii agenți sub acoperire ai noii securități, precum și jurnaliștii de tip slugă au întocmit o listă mizerabilă și manipulatoare cu site-uri pe care să nu intri niciodată, listă pe care se află și site-ul nostru și pe care au publicat-o pe site-urile lor infecte. Publicul va decide, la fel ca întotdeauna, cine minte și cine luptă pentru adevăr și dreptate.

200 de comentarii:

  1. in sfarstit!!!!! de cand am asteptat acest articol...sunteti cei mai tari...multumimm

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamneeee ce adevar scos la iveala
    Doamneeee se vorbeste de Elene Itu cea care face abuz in serviciu
    Doamneeee se vorbeste de Adrian POPESCU supra numit LUNGU cel care ia bani abuziv de la curieri fara a justifica motivul pt care mi se ia banii
    Doamneeee se vorbeste de Magopet cel care este si finul unuia dintre patroni
    Doamneeee se vorbeste de piticu care e director pe bucuresti dar anterior era caraus la depozit
    Adrian Popescu sper sa nu mai apucati sa va faceti casa in comuna TAMADAU.
    Aaaaa acum vin de acasa...Lungu lua banii de la noi curierii pt terenul de la TAMADAU...OFFFF
    JOS PALARIA REDACTIA NEDREPTATE. Sper sa nu va lasati intimidati ca va da compania in judecata. Voi fi martor pt voi daca e cv...

    RăspundețiȘtergere
  3. Ok, v-ati informat bine si nu prea. Exista mult adevar, dar va rog, informati-va de doua ori cu privire la numele celor pe care ii implicati in scandal... spre exemplu: Adrian Iorga este de departe cel mai inofensiv si nu a avut nimic de-a face cu Roxana Magopet, niciodata. In concluzie, rectificati...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acuzația vine de la surse de încredere,
      dar îi invităm pe cei ce cunosc adevărul să declare public dacă a existat sau nu o relație între Roxana Magopet și Adrian Iorga și dacă ascensiunea ei din funcția de operator call center se datorează lui sau altcuiva din companie. Mulțumim.

      Ștergere
    2. Sursele de incredere se pare ca au facut o confuzie. Intre cei doi, Adrian Iorga si Roxana Magopet, nu a existat o relatie. Adrian Iorga este strain de aceasta situatie, acest lucru il pot confirma si cei care au facut diverse afirmatii la acest post si nu numai.

      Ștergere
    3. sau tu esti (pus de) adrian Iorga /sau Roxana Magopet. sa spuna cei din interior.da.

      Ștergere
    4. Nu cred ca vreunul dintre cei implicati ar recurge doar la un comentariu anonim, sa fim seriosi. Vom trai si vom vedea ce va mai urma, dar ideea acestui comentariu este ca Adrian Iorga a fost implicat degeaba in acest scandal. Si da, sa spuna cei din interior.

      Ștergere
    5. adrian ivan...nu iorga...

      Ștergere
  4. Nuuu cred! Nu cred ca va fi greva generala la Fan Courier! Angajatilor le este frica ca vor ramane fara loc de munca si fara plata drepturilor salariale. Atat! Nu au puterea de a face greva!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar ce au de pierdut? Munca epuizanta stres si nervi incinsi la maxim? Sa fim uniti pt ca ei fac averi pt spatele nostru. Curaj sa ne cerem drepturile pt ca numai asa vom intra in egalitate. Hai sa aratam ca avem personalitate si nu suntem slugile lor. Curaj!!!!!!!!!!!

      Ștergere
  5. cine drq se mai uita la protv si antene si ghitza tv!

    RăspundețiȘtergere
  6. voi nu vedetzi cum se dau sunetu mai tare la reclame si restu programelor se aud incet?

    RăspundețiȘtergere
  7. TELESHOPING TOATA ZIUA SI STIRILE TOT TELESHOPING SUNT.

    RăspundețiȘtergere
  8. Lucrez de vreo 8-9 ani in aceasta firma,Iorga nu a avut nici o legatura cu aceaa Doamna Magovet.Tot ce s-a scris de curieri este adevarat lucram ca robotii 12-13 ore pe zi,mancam odata pe zi seara acasa,Da domnul Magopet este o mizerie de om,nul pot numi altfel,intrebati-l de spaga ceruta pt a angaja la el pe zona...pana anul trecut munceam 2 sambete pe saptamana pe gratis,faceti socoteala in 8-9 an,de comentat nu comentam,nu iti convine esti liber sa pleci nu te tine nimeni cu forta la FAN Courier,Salariile sunt ok dar nu la munca care o bagam,cand ma intreaba clientii cat casti ii bufneste rasuuu,nu le vine sa creada, 1700 lei.Recunosc fata de alte locuri de munca sunt bani multi dar la munca care o prestez sunt bani putini,avem un targhet de livrari si colectari pe zi si anume 63 livrari si ridicari,eu unu personal duc si ridic zi de zi undeva la peste 110 aproape dublu,dar castig tot 1700 lei,iar alti curieri care mai vin cu cate o sacosica pe la sefi (directori de zona,asistenti) au zone de abii isi fac acel targhet,la 17:00 rup poarta firmei si la 17:20 sunt plecati acasa cu masiina firmei ca deh sacosica= masina acasa,ei pleaca acasa si noi inca colectam comenzi.......
    Iar despre greva de Black Friday nu se aude nimic,eu unu personal in seara asta am vazut toate articolelel legate de fancourier pe NEDREPTATE.NET,in schimb stiu sigur ca Sambata si Duminica wek viitor sunt la munca ca toata lumea Sclavi pe plantatie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu esti unul dintre norocosii cu salariul de 1700 de lei, sotul meu are in ziua de azi, in anul 2015 salariul 1400 Ron la Fan Courier. Si este adevarat tot ce se mentioneaza pe acest site.

      Ștergere
  9. In sfarsit!! sa zic de inceput ca poate se va face dreptate!!! aici da, ai dreptate COMISARU ca poate la unii ii este frica dar pana la urma HAI SA NE UNIM TOTII CURIERII SI MUNCITORII DE PE DEPOZIT SA SA FACEM GREVA PE DATA DE 20 NOIEMBRIE. Va convine salariul care il luati? mie nu!! ce o sa faca? o sa ne dea pe totii afara, nare cum pentru ca nu mai vine nici unul sa se angajeze acolo la sclavia aia. cati au angajat pe depozit? 20- 30 !! si au mai ramas 2,3 deci o sa cada usor, usor FAN COURIERU

    RăspundețiȘtergere
  10. To ce se scrie de Fan Curier este adevarat! Se lucreaza de dimineata pana seara fara plata orelor suplimentare. Cei de la ITM sunt unsi pana-n gat de nu se sesizeaza nimeni la program de 12 ore in fiecare zi. Daca nu ne convine trebe sa plecam! Nu ii corect! Aceste practici barbare trebuie sa inceteze si sa inteleaga ca si noi suntem oameni!

    RăspundețiȘtergere
  11. Se batea Marian Stanescu (sef depozit) cu pumni in piept ca daca nu ne convine sa ne dam demisia ca asteapta 100 la poarta!! unde sunt aia 100 ? tare ma tem ca o sa cobori de acolo din birou si o sa distribui tu marfa. pacat ca nai tinut cu angajati de pe depozit, teai gandit numai la buzunaru tau. RUSINE

    RăspundețiȘtergere
  12. Cine a spus numele lui Adrian Iorga stia ceva dar nu stia bine. E vorba de directorul de vanzari dar nu de Adrian ci de seful lui. Nu mai dati curs acestor informari corecte. Loviti in Adrian Iorga care este unul dintre putinele persoane corecte din fan, cu moralitate si bun simt, unul dintre putinii care nu a avut nesimtirea celorlalti care si-au facut amante si le favorizeaza. Respect Adrian Iorga, familist convins.

    RăspundețiȘtergere
  13. Mai fratilor, haideti sa facem putina lumina aici!!! Nu bagati oameni nevinovati in povestea asta. Nu Adrian Iorga a dus lupte "corp la corp" cu asta ci un alt armasar din FAN si anume Marius Ivan. I-a pus si silicoane. Si in continuare ia anchetati-i pe acesti directorasi si asistenti de zona care stau toata ziua si isi umple buzunarele de bani pe carca noastra.Si de marmota de Zaharia nu zice nimeni nimic ca sta toata ziua in birou si face barci pentru pescuit si FAN-ul il plateste pentru asta, iar noi ii umplem buzunarele, ca de....echipa lui e cea mai buna ca stoarce untul din noi.

    RăspundețiȘtergere
  14. Sa se facă un control pe hala în fabrica de glucoza 2 wc la toată hala peste 300 de persoane

    RăspundețiȘtergere
  15. Cred ca m-ai era un angajat de la securitate care acum cativa ani era audiat de politie ca isi obliga concubina sa faca videochat!

    RăspundețiȘtergere
  16. Mă oameni buni.... dragi jurnalişti, ce vă freacă pe voi grija cum a ajuns Roxana la postul actual ?? E o femeie frumoasă şi deşteaptă, înțeleg că sunteți invidioşi pentru faptul că doar în visele voastre porcoase o puteți avea :) dar asta e sub orice critică. Cum vă permiteți să publicați aşa ceva? Vă garantez că Adi Iorga nu a avut de-a face cu acuzațiile care i se readuc, şi sper să vă dea ambii în judecată să vă învățați minte. Şi anonimul care îl acuză pe Marius Ivan...ai ținut cumva lumânarea? Despre salariile curierilor sincer nu vreau să relatez prea multe...nu cunosc prea bine situația lor, dar de Black Friday intr-adevăr e dezastru. Eu aş spune să caute alt loc de muncă dacă nu sunt mulțumiți. În zilele noastre nu stai în pat şi cad banii din cer.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dute frate si pup-o pe roxana in fund in privat...nu vine una ca ea sa ne minta pe noi si toata opinia publica despre felul in care sunt ambalate coletele alora cu mostre de urina si fecale...eu stiu f bine cum le duceam alora de la synevo intr-o amarata de gentuta cu fermoar fara nici un fel de sigiliu si mai le si desfacea de fata cu mine ca de...curierul e obligat sa asiste la deschidera l coletelor...asa aveau contract...si daca era asa o persoana impecabila nu stiau toti curierii care e treaba cu ea

      Ștergere
    2. ZI sa faci plici de n o fi adevarat ce zici :-) :-)

      Ștergere
    3. Pupincuristule!!!! Sau a facut boticul bine?

      Ștergere
  17. Daca tot vorbiti de curvasaraie.in firma sa nu il uitam pe Catalin Stroe-Piticul Porno-director adjunct care si-a lasat sotia si copilul pentru alta panarama a companiei- Camelia Gurlui, si s a culcat intr un team building cu Ana Maria Lixandru cu cateva luni inainte de nunta ei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eşti invidios? :)

      Ștergere
    2. mata e invidioasa tarane...ca nu sa dat la ea. Colegul care a scris mai sus de piticul porno are dreptate ...dute si tu si linge sefii tati in cur, tu asta care ii iei apararea lui piticu porno

      Ștergere
    3. care pitic porno? la 8-10cm ma indoiesc, mai repede buton de lift. va spun dintr o experienta total neplacuta cu el.

      Ștergere
    4. fataaaaaaa...te iubesc..rad si acum cand citesc comentariul tau...:))))))))))))

      Ștergere
    5. Camelia Gurlui asta de care vorbiti a fost si amanta timp de 3 ani a lu Tachescu-director regional , si ala avea nevasta acasa

      Ștergere
  18. nu se va face nici o greva de frica repercusiunilor asupra noastra. dar va multumim ca in sfarsit se dezvaluie adevaratul calvar prin care trecem zi de zi la fan courier.muncim cate 12 ore suntem platiti doar 8 semnam pontaje la sfarsitul saptamanii doar pe intervalul 9-17 desi suntem obligati sa venim de la 7:30 si stam pana la ultima comanda primita la 17:30 si automat te duci catre ora 18 ca de trebuie sa o iei ca daca nu esti PENALIZAT cu 5% desi programul este pana la ora17. pauza de masa doar cu vorba adica faci pauza de a nu mai manca decat seara cand ajungi pe la 19:30 . Daca vrei sa iti spui pasurile esti luat la ochi , esti un agitator. Stati ca vine acum CACATUL DE EMAG BLACK CACAT FRIDAY sa vezi omor pe noi . SLUGI aia suntem . Nu ai voie sa te intorci cu colete nelivrate inapoi esti un incapabil daca nu le livrezi pe toate Nu vine nimeni sa se angajeze la noi , daca vine cineva sta cateva zile sau 2 3 luni si fuge mancand pamantul spunand ca aici nu este loc de munca este SCLAVIE. Cand pleaca cate un curier sau doi toata grupa trebuie sa sustina si zonele lor ,adica inca in plus de livrat si ridicat .

    RăspundețiȘtergere
  19. Salut , am lucrat la FanCourier 5 ani de zile am plecat de acolo din cauza la toate magariile care se faceau acolo ,daca caut bine prin dulap sigur gasesc toate documentele necesare care dovedeste clar cat de hoti si nesimtiti pot fi cei de la FanCourier , au avut de aface direct si cu Directorii eu faceam aproape cam toate la fan in bucuresti sectorul 2 sediul din Pipera , pot da orice interviu vin cu placere sa spun tot despre fancourier , este adevarat ... La toti le este frica care lucreaza inca acolo sa spuna ce au pe suflet .

    RăspundețiȘtergere
  20. Roxana magopet cand a venit si sa angajat la fancourier era o bagaboanta maritata si a bagat divort si sa cuplat cu Cristian magopet iar cristian asta era curier vai de capul lui livra coletele ca tot ceilanti curieri si i-a dat o mana de ajutor unul din directori de a ajuns unde e acum iar cat despre Elena Itu taranca aia idioata rezolva toate problemele prin aubzuri / spagi este mana dreapta a patronilor a ajuns acolo unde e acum cum ajunge orice tarfa , 3 luni de zile la rand numai la biroul cel mare din sediul pipera statea mereu cand veneau patronii unde la birou acolo au o incapere ascunsa dupa un dulap mare unde acolo e un pat asa confortabil (doar pt sex) si nu multi stiu de lucrul asta .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Schimba-ti furnizorul de droguri ca ai pierdut realitatea

      Ștergere
  21. Alo..celor care iau apărarea acestor scursuri din "Fut Courier"... Tot ce însemnă această companie azi se datorează în proporție de 99% curierilor.. Oameni care au sacrificat orice datorită promisiunilor de început pălite și apuse odată cu îmbuibarea respectivilor sefuleti și administratori...Invidioși?...pe cine mă?...din punctul meude vedere Roxana MaMagopeț ca și Camelia Gurlui ca și multe fufe și frustrate fi Fut Courier sunt doar niște femei banale,avide după succes,excitate de a se află în mijlocul atenției,femei care au răspuns avansurilor unor bărbați mediocri atât fizic cât și psihic ,bărbați fără pic de mândrie și onoare... Dacă facem un calcul la grămadă în mare sunt sute sau chiar mii de ore muncite fără a fi plătite..ore suplimentare..Nu..nu fugim de muncă..însă strigam tare împotriva celor care ne fura sistematic dreptul de a fi plătit ptr ce prestam...

    RăspundețiȘtergere
  22. credeti ca mai conteaza cine a fost tarat in acest balamuc al dezvaluirilor din interiorul companiei...?!...ca e Adrian Iorga sau Vasile Iorga sau Penes Curcanul..?!!!..nu cred...singurul lucru cert stiti care e..?..ca suntem abuzati interminabil fizic si psihic de niste amatori ,fara pregatire profesionala si cu indubitabile carente sociale si de ordin moral...incepand cu acesti asa zisi asistenti manageri (secretare) oameni ajunsi in functii pe criterii de prietenii la un pahar,alcoolisti notorii,specialisti in injuraturi si in santaje murdare,mergand mai departe cu acesti directorasi de zone,cel ce danseaza cu lupii pe motoreta -alias LUNGU, Dandy-ul de ocazie(trei fire de par ramase in cap ptr ultimul dus)Cristian Magopet campion al injuraturilor la adresa proprilor subordonati,si celebrul Catalin Zaharia ,nevinovatul care ptr anumite bonificatii si ptr niste maruntis in plus e in stare sa-si vanda un organ...acestia sunt personajele principale din sediul FUT COURIER Pipera..Unii din exterior ar putea sa se mire si sa se intrebe deopotriva..si totusi lucrurile merg bine de ce aceasta tevatura?..merg bine datorita aportului imens al curierilor...fara falsa modestie o spun; 85% din clientii dupa zona mea de curierat lucreaza cu FUT COURIER DATORITA mie...datorita respectului meu fata de ei,promtitudinea cu care ii servesc,prietenia cu care ii abordez,promisiunile facute de mine din anumite puncte de vedere si de care ma tin intotdeauna de cuvant...Clientii pe noi curierii ne iubesc si ne respecta si nu compania FUT COURIER..

    RăspundețiȘtergere
  23. nu vrem mai mult decat producem..insa vrem tot ceea ce ni se cuvine din tot ceea ce producem..

    RăspundețiȘtergere
  24. Cum e posibil asa ceva sa lucrezi sub amenintarile sefilor daca nu vi duminica de luni sa nu mai vi daca nu stai peste program sa nu mai vi la munca sefii tipa la noi sa muncim mai repede ne injura in ce lume traim am sa ma duc imediat dupa sarbatorii cu toate probele video si fotografii pe care le am personal la toate televiziunile sa arat la intreaga tara ce inseamna FAN COURIER sclavie si bataie de joc

    RăspundețiȘtergere
  25. L as completa pe colegul de mai sus spunand ca vrem sa fim respectati si sa nu mai fim condusi de niste birjari care nu erau buni nici la colectiv la tara...vrem sa fim manageriati de oameni priceputi care pot veni cu ceva nou,nu sa fim biciuiti si umiliti de niste neica nemeni pe care ii bate limba romana...aviz pentru unii"sefi" care nu stiu sa compuna un sms

    RăspundețiȘtergere
  26. Si am inceput sa aflam anonimii... chiru marian, luca viorel, radu daniel, ....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vad ca si tu esti anonim...fraiere

      Ștergere
    2. De ce stai sub anonimat si iti dai cu parerea bai cacatule...
      De unde stii tu ca ei sunt cei care au scris in acele comentarii?
      Aratati nummele daca esti barbat..
      A NU POTI PENTRU CA VE ESTE FRICA DE CONSECINTE, SAU AI FOST PUS DE SEFUL TAU...PENTRU CA MOTOARE...ALIAS...ADRIAN POPESCU?
      Ai fost pus de Adrian Popescu sa denigrezi curierii si sa dai nume din capusorul tau ala mic si ingust...te-a bagat la inaintare pt ca nu au tupeu sa recunoasca de ce se intampla in compania FUT COURIER...
      Sa-ti fie rusine bai incultule. E clar ca daca ai scris esti unul dintre asistenti sau chiar director de zona...va este frica sa nu fuga scaunul de sub curul vostru manjit de rahat.

      Ștergere
    3. cum poti enunta niste nume de persoane si emite pareri nerealiste despre niste actuali si fosti curieri...?!!!!...toate aceste persoane ,ca sunt vasile,gica,ionica,georgica,sunt de fapt pionii principali in creearea acestei mega companii care este FUT COURIER..pe carca lor se revarsa greul si datorita lor ai acest post de anonim la propriu in aceasta companie...vezi ca putem afla si noi cine esti tu,si poti avea zeci de procese de infruntat ptr calomnie ...idiotule..frustratii nu suntem noi,cei care ne castigam traiul cinstit,ci voi scursurilor,ptr ca stati pe acele tronuri datorita muncii nostre..deci..noi suntem pionii principali...cretinule..

      Ștergere
    4. Nu mai zici nimic "anonimule"? Daca ai avea un gram de sange in instalatie te-ai fi semnat,insa esti un las, un papitoi, o marioneta pe care pe care o joaca altii cum vor ei.

      Ștergere
    5. asta e cel mai mare lingau!!!!

      Ștergere
  27. Am adăugat în cadrul articolului patru foi de parcurs care dovedesc că la Fan Courier se lucrează peste 11 ore pe zi de luni până sâmbătă.

    RăspundețiȘtergere
  28. Cretinul asta care da nume de curieri, sigur este un sef.
    Acesti curieri care ia denumit acel anonim infect, au fost dati afara din companie in mod abuziv,
    Anonimul respectiv arunca cu noroi in cei trei curieri pentru ca ei si-au cerut drepturile.
    Nu incercati da denigrati fostii curieri. SUNTETI NISTE LASI.

    RăspundețiȘtergere
  29. N-am idee ce se petrece in interiorul firmei insa eu am semnalat faptul ca masina cu care a venit curierul avea cauciucurile praf, zero profil pe ele, se vedeau sarmele. Nu-mi pot imagina ca omul ala era in siguranta si nu mi se pare normal. Asta nu poate sa fie decat un indicator al cat de mult isi pretuieste Fan Curier angajatii...

    RăspundețiȘtergere
  30. Am primit recent si dovada ce confirma faptul ca numitele Marilena Nicoleta BALABUTI, (inspector sef adjunct) si Clarice Beatrice STOENESCU (sef birou CCM) protejeaza interesele firmei Fan Courier, interpretand legile in vigoare dupa bunul plac. Analizam declaratiile de avere ale celor doua si nu numai. Hotii din ITM vor infunda puscaria.

    RăspundețiȘtergere
  31. Am spus in trecut ca adevarul va iesi intodeauna la iveala,chiar daca este nevoie de cativa ani de zile,ma bucur enorm ca acea zi a venit,momentan nu ne putem spune numele dar va veni si acel moment,cand vor vedea ca suntem oameni care muncesc sau care au muncit ani de zile in acest Fan si nu au nimic inpotriva noastra vor ramne cu gura cascata,si nu vor mai putea sa mituiasca oameni sa depuna marturie mincinoasa asa cum sa intamplat data trecuta de catre un om E....che care se ocupa de securitate in Fan.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. rugam cei abilitati sa cerceteze si firma care are contract cu fan courier si care detine acel detector de minciuni ,care ironic sau nu ,dadea raspunsurile care le doreau cei din conducere...(raspunsuri dictate de cei de sus)...

      Ștergere
  32. Gata fratilor...s-a hotarat..pe 20 noiembrie se face greva..aproape 40% dintre noi suntem uniti si determinati sa ne strigam durerile...asteptam ca si restul sa se alature noua..numai impreuna vom invinge..sa vedem pe 20 noiembrie cine e cu noi majoritatea si cine nu..

    RăspundețiȘtergere
  33. GREVA 20 noiembrie. sunt alaturi de voi. de mult asteptam ziua asta, o sa iasa ca noi angajatii dar tineti minte un lucru "sa fim uniti" numai asa o sa se faca dreptate

    RăspundețiȘtergere
  34. Bine ar fi sa ne organizam si un sindicat ca suntem destiu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Provincia e cu voi, daca voi veti face greva si noi trebuie sa fim alaturi de voi, cu toate ca e mai binisor la noi

      Ștergere
  35. bai nene astia sa faca si copii unii cu altii la gramada fete cu fete baietii cu baietii; noua sa ne plateasca ce trebuie ce este normal. Cel mai bine era sa ne strangem 20 30 si sa ii actionam impreuna in instanta. eu am facut-o singur si nu imi este frica de nimic si credeti-ma nu o sa renunt nu o tine toata lumea cu ei

    RăspundețiȘtergere
  36. Anul trecut de BF . Sosire la sediu 7:30 plecare din sediu 10-11 intarzieri de camioane. Plecat cu 80-120 expeditii, sosire sediu 19-20 inca 40-60 expeditii , salar max 1500 ron, si de craciun ne-a scos ochii cu 200 ron .

    RăspundețiȘtergere
  37. Oradea este cu voi la greva generala..!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  38. Am adaugat in articol o parte din contractul de munca al unui angajat la Fan Courier, contract ce nu este respectat conform legii.
    http://1.bp.blogspot.com/-05EWOMin2Zo/VkjXkYmTZoI/AAAAAAAABmY/RuKNof14BAs/s1600/elena-itu-CONTRACT-MUNCA-abuz-fan-courier.jpg

    RăspundețiȘtergere
  39. Bravo, bravo, bravo....In sfarsit un adevar crunt. O firma mult lăudată pe cârca curierilor, nr 1 în România datorită lor(curierilor), hai să ne oprim de Black Friday, să vedem ce pot să ne facă. Nu vă fie frică băieți, avem nişte drepturi şi nu suntem sclavii cuiva...

    RăspundețiȘtergere
  40. Stelica Lautaru a mărit salariile la ZONA 6 doar cui a vrut el si cat a vrut el, toata aceasta având un scop ascuns. Acesta a aplicat aceasta marire pentru asi atrage "cateii" de partea lui, obligandu-i sa apeleze doar la el si numai la el, nu si la ceilalti asistenti cu ani de experienta-n spate de care se temea, si sa-i dea raportul la tot ce se aude si se intampla in sediu sau pe traseu. Ar fi frumos ca cineva de sus sa vina sa instaleze niste camere video-audio in hala , sa vada cum se manifesta Domnul " director" , limbajul acestuia vulgar ,neadecvat unui director al unei firme atât de respectate pe cat credeti. Sa vedeti cum decurge o zi de lucru normala, in care înjurăturile si umilintele aduse la adresa curierilo, manipulantilor si terminând cu asistentii,doar pentru asi satisface pofta de putere si pentru amuzament sunt la ordinea zilei. Oricum aceasta firma este infinta pe spaga, curvasareal, hotie, nepotisme si rromi. As avea mai multe de spus , dar asta cu alta ocazie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Care asistenti cu experienta? Cei care si-au batut joc de curieri pe timpul lui Parmac? Stelian Lautaru este singurul meneger care a facut ceva bun pentru noi, curierii. Nu am fost catelul lui si nici nu am sa fiu vreodata, si cu toate astea mi-a marit salariul, mi-a imbunatatit conditiile de lucru, nu a tipat la mine si nici nu mi-a vorbit urat vreodata.

      Ștergere
    2. *Pisi* pentru cultura ta se scrie "manager" , if you know what I'm saying? Si vad ca te cam freaca echipa veche..pe noi nu ne freaca nici aia veche nici asta noua...ci ne deranjeaza realitatea. Pentru gluma asta ai un os si-un cub de zahar de la mine..daca nu erai "potaia" lui cu siguranta iti lua toti mortii la rost din preistorie pana-n prezent.. Got it? Pana-n momentul adevarului sezi bland..you stupid dog, ca tine sunt multi care latra si latra a foame..soo shut the fuck up you slut..

      Ștergere
    3. Va ascundeti in spatele anonimatului, dar nu aveti taria necesara, de barbati, ca sa faceti un pas in fata, in vazul tuturor, pentru a va cere drepturile si pentru a va expune nemultumirile.
      Sincer imi pare rau pentru frustrarile voastre, dar nu sunteti altceva decat niste “fetite” timide si prostute, care nu stiti ce vreti de la viata.
      In spatele anonimatului va simtiti puternici si curajosi, astfel incat puteti jigni si arunca cu pietre in oricine nu va convine. Oameni cu doua fete, niste lasi adevarati.
      In anul 2013 tipam prin hala de unul singur pentru nedreptatile ce aveau loc in cadrul zonei 6, si pentru drepturile noastre, dar nu ma auzea nimeni. Unde erati atunci ingamfatilor? Iata ca soarta a inceput , incet, incet, sa faca dreptate si nici un adevar nu va ramane nedescoperit. Dupa fapta si rasplata.
      Va deranjeaza acest om, Stelian Lautaru, pentru ca isi da toata silinta sa indrepte ce au strambat altii?

      Ștergere
    4. tipai tu o pula mai piticule.a fost bine ca ai fost aruncat dupa tara drept pedeapsa adica la zona 6 LA MINA. Spune sincer de cand o duceti voi asa bine?iti spun yo:de cand se cearta Ciocan cu ei primiti bani pe sambete si pe ore . ala a fost singurul care a iesit cum spui tu IN FATA si sa luat cu ei sa il pupati la coite pt ca are sange cat nu aveti voi toti la un loc

      Ștergere
  41. Apropo, Fan Courier are licență de transport colete de maxim 50 kg, știe cineva ca un frigider side by side care suntem obligați sa îl urcam pe scări pana la etajul 10 are 120 de kg. Dacă ar fi făcute controale corecte de la protecția muncii ar fi suspendata licență pe 5 ani dar cu atâtea șpăgi aruncate desigur ca nu vede nimeni nimic. Cat despre StelIan Lăutaru de la zona 6 așa este, are un caracter infect, urla țipă zbiară înjură, exact Cum a văzut la el în familie Cum făcea tasu cu masa, țigan prost ce sa mai, sa văzut țiganu sef. Aici trebuie sa faci angajatul sa muncească de plăcere nu de frica.

    RăspundețiȘtergere
  42. sunt un fost recent curier angajat la fan courier!!! am citit tot,absolut adevarat ce se scrie !!!! ma bucur mult ca cineva a sezizat lucvrurile astea! eu am plecat ca nu am mai suportat,adjucti aroganti...si restul deasipra loe se credea Dumnezeu!!! la puscarie tot "smecherii" de la FAN!!! continuati sa scrieti,nu va opriti,nu va dati batuti! multi angajati de acolo (curiei) au nevoie de asta! succes!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E mizerie la FAN si la scoala tot greu a fost!

      Ștergere
    2. mda...lasa ca nici sefii nici patronii nu au scoala...sa vezi cum vorbesc si cum scriu...sunt doar bisnitari fara frica de lege...corupti pana in oase si rai la suflet ca dracu...dar milionari. la inchisoare! tara e si a noastra dar au pus ei cu*ul pe ea! daca faceau bani legal nu mai avea nimeni ce sa le zica dar tu citesti numai ce vrei si te faci ca nu vezi coruptia...rusine!

      Ștergere
  43. vedeti cati anonimi avem care scriu,de ce? pentru ca nimeni nu are curajul sa scrie numele ca sa nu aiba probleme!!! mago,catran,duta,nita,musetescu,max...niste analfabeti care se dau genii dar sunt niste pupincuristi!!! p.s. da-te-n gatu matii

    RăspundețiȘtergere
  44. Sunt o tanara antreprenoare si sunt indurerata sa citesc comentariile frustrate!
    Insa am de reprosat faptul ca toti suntem buni de expus frustrari, dar de ce nimeni din voi nu a ajuns in pozitia de manager. Credeti ca voi sunteti capabili sa conduceti 20-30 de oameni care pun pe prim plan propriile nevoi: banii(care pot fi putini, dar sunt sigura ca fiecare din voi cunoaste media salariala), program cat mai scurt (aici nu vreau sa comentez pentru ca nu stiu ce anume se intampla, de aceea ma abtin), munca cat mai putina?
    Ce vroiam eu sa remarc este riscul pe care si-l asuma un manager, un patron, un director.
    Zilnic primul gand pe care il am este cum sa ii dau salariul angajatilor mei, care nu isi fac mari griji daca eu am vazari sau daca eu am profit.
    Fiecare din voi este liber sa-si aleaga calea pe care vrea sa o urmeze! Fiecare din voi este liber sa vina cu initiativa. Trebuie sa intelegem ca orice schimbare trebuie sa aiba loc in tine, dupa sa soliciti de la ceilalti. Este trist sa recunoastem ca noi nu suntem capabili sa comunicam frustrarile in fata si sa ne asumam consecintele!
    Trebuie sa recunoastem ca majoritatea celor care si-au expus frustrarile pe site nu au incercat sa isi expuna nemultumirile fata in fata cu managerul sau.
    Atat timp cat noi ne ascundem dupa anonimat vocile noastre nu vor fi auzite!

    PS: Sa ne punem o intrebare de ce se procedeaza in felul asta si care este in primul rand vina noastra. Nu exista oameni mai buni sau mai rai! Toti avem o parte de vina!

    Sper sa va regasiti curajul sa comunicati deschis cu managerii vostri si sa nu judecati oamenii fara sa le cunoasteti motivele!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu a zis nimeni de aici ca vrea o functie de conducere. Nici nu stiu ce rost are ce ai scris tu aici. Suntem buni de frustrari ? Pai vino tu sa livrezi 60-70 de colete si sa mai si ridici colete. Ai sa mai zici atunci ca suntem buni de frustrari ? Vino sa muncesti aici si ai sa vezi de ce suntem buni de frustrari. Pana nu aflii ce inseamna munca asta nu mai scrie nimic!

      Ștergere
    2. Se vede ca esti doar o tanara antreprenoare. Tu esti una si eventual mai ai un manager doi pe langa tine, niste pupincuristi pe care ii crezi Dumnezeu ca ii "cunosti" si tu crezi ca ei gandesc ca tine. Si mai ai 10 "sclavi" care poate printre ei se afla cativa mai capabili decat acei manageri pupincuristi, ei trebuie sa-si pastreze functia. Crezi ca acesti pupincuristi o sa dea ocazia cuiva sa le ia locul. Pai te mint si te imbirliga pana crezi varianta lui si ajungi sa il consideri pe "sclav" doar un raufacator. Cam asa este la fan, asa ca pana nu stii ce e acolo nu mai vorbi tanara antreprenoare, ca nu toti pot fi manageri, cum nu toti pot fi antreprenori, cum nu toti sunt hoti si inculti, cum nici tu nu ai o alta functie care sa te avantajeze pentru ca sigur nu esti multumita de sistemul din Romania care iti ingreuneaza demersurile de tanara antreprenoare. Comentati fara sa stiti ce comentati. Singurul avantaj pe care fan il are pentru angajati si pe care a mizat pana acum, dar vad ca nu mai tine, este ca stiai sigur ca iti iei salariul, mic cum e, dar il iei si platesti datoriile.

      Ștergere
    3. dupa cum scrii,sigur esti o tanara "antreprenoare" care scrii dintr-un birou din stefanesti si cu siguranta "antreprenoul" tau e la cateva birouri distanta!!! :))...bate la ochi domnisoara!!!!

      Ștergere
    4. Draga *tanara antreprenoare indurerata*, crezi ca stii ce inseamna durere? Hai sa facem un exercitiu: incarca in camion un frigider de 120 kg pe scari 10 etaje pana la usa unui client TAMPIT (ca si tine, ma scuzi) care vrea el livrare in casa, asezat frumos dupa usa si eventual sa ii scoti si vechiul RAHAT din Bucatarie (ai si tu asa ceva in casa SIGUR), dupa care,sa nu ii convina CACATUL comandat de creierul lui infect si sa ti-l faca retur. aaaaa, si daca il rogi sa te ajute, sa te trateze ca un gunoi ca de.... CLIENTUL nostru Stapanul nostru. IMBECILO! oricand, orice curier iti poate oferi aceasta placere. De fapt, pune un curier pe scaunul tau si lasa-l sa se gandeasca si el la profit...mmm? ce ai spune. Eu zic ca este mult mai placut. Era sa uit: cand te apleci peste birou orgasmul oricum nu te mai lasa sa gandesti CAPRO :)) nu-i asa? simti placere? vine BLACK Friday si pentru tine.

      Vorbesti de riscurile asumate de manager/patron? Care, fata mea??? Dar cand isi baga banii in buzunar fara sa isi plateasca CORECT!!! Subliniez CORECT, tampita mica! Mai are vreun stres?

      Stii cine are STRES? Prostul ala de la livrari, care are si el familie acasa, rate, alearga 14 ore pe zi fara sa manance sau sa se PISE (pe tine, de exemplu ca esti aproape de realitate, dar pe langa clar) si care spera si el la 100 lei in plus la salariu, in functie de mila voastra.

      Ștergere
  45. Am uitat sa spun, pe zona 6 dacă ești în concediu și i-ți cade tura sâmbătă trebuie sa vii la munca indiferent dacă ești plecat în tarile calde ca de așa e la fan....pai BA Lăutaru după ce ce ca vin sâmbătă la munca din programul meu liber și neplătit nici măcar în concediu nu pot sa stau...ca nu îl interesează pe el sa caut înlocuitor, și dacă nu vii bineînțeles ca te pui rău cu el și te matraseste

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce acceptati tratamentul asta?

      Ștergere
    2. Toți ne dorim un loc de munca,avem familii copii rate la bănci! !!Toată lumea știe cât de greu găsești un loc de munca in România!

      Ștergere
    3. Susnea Camelia traieste pe Venus?? cu o sticla de whisky cu furtun direct in gat? :) O rog sa confirme realitatea ;)

      Ștergere
  46. Sunt angajat la Fan Courier si citind toate acestea mi-au facut pielea de gaina si sunt foarte revoltat si suparat pe acest "magnat" FAN COURIER. Sunt de ceva timp angajat aici si intre timp mi-am facut un credit de prima casa... Caut cu disperare un loc de munca cu care sa imi pot plati rata si sa reusesc ceva in viata... Imi place mult ideea de curierat .... dar ajung frant si lihnit acasa dupa 12-13-14 ore teribile. Vine black friday ... acest black friday este cel mai negru cosmar... inca din concediul de vara ma gandeam cu groaza la asta .... Sper sa vada si colegi de-ai mei de la ZONA7 SEMA PARK acest mesaj si daca nu se schimba nimic sa nu iesim in traseu pe 20 - 21.11.2015. De ce aceste abuzuri pentru 1500 de lei pe luna? As fi stat cu placere daca mi s-ar fi dat mai multi bani ... dar pentru 1500 de lei ? Asta merita un om care alearga ca disperatu sa le livreze coletele sa faca un profit superb? Am amenzi la actual de cand m-am angajat in valoare de peste 1500 de lei ... si nu consider ca e vina mea, Fan Courier ma "obliga" sa alerg cat de tare pot ca sa livrez tot mai multe.

    RăspundețiȘtergere
  47. Buna ziua doamna antrepenoare!!! Pot sa va spun ca am fost la patroni si nu sa rezolvat nimic... de ce? Ma loveam de ELENA ITU MEREU. Sunt indiferenti. Stiti ce inseamna afacere de familie? Neamuri peste neamuri...credeti ca poti sa semnezi niste fara sa stii ce scrie acolo. Asta sa inimplat de fata cu domnul Adrian alias Nino , cand doamna ELENA ITU ma pus sa semnez niste acte pe care am refuzat sa le ating.Am
    facut sesizari si la ITM si nu sa facut nimic...sper sa ma intelegeti. AFACERE DE FAMILIE. Sper sa nu faceti asa ceva si cu angajatii dvs. Patronii sa obtina cat mai mult pe carca subalternilor...las ca merge si asa, daca nu mai poate face retur cu tine, sa vina altul,

    RăspundețiȘtergere
  48. Scz de greseala...antreprenoare

    RăspundețiȘtergere
  49. din capitolul care freaca pe care ati uitat de ascensiunea doamnei Claudia Filote in Fan, femeia care a prestat sub biroul lui Felix asa de bine incat a ajuns mare sefa pe Pipera

    RăspundețiȘtergere
  50. Sa facem o socoteala simpla; CAM 600-700 curieri care vin toti in 3 sapt sambata + inca 200 a patra sapt fac cam 800 inmultim cam cu 250 de lei cat ar trebui FAN sa plateasca pt un angajat care munceste 8 ore sambata(inclusiv taxele la stat) INMULTIT cu 12 luni fac cam 200000 de mii de lei frauda numai pe sambetele lucrate. Sa nu mai spunem de faptul ca nimeni nu apare pontat sambata nici in prezent= fals in inscrisuri in forma continua si agravata. Sa mai spunem de dna Elena Itu care nu stie 2 legi elementare din codul muncii ca lege stand la baza propia lege FAN COURIER. Imi este greata de tot ce se intampla si astept cu nerabdare ziua in care legea va face dreptate

    RăspundețiȘtergere
  51. ca raspuns pt dna antrepenoare: ma intreb daca ati fost vreodata angajata?daca da cum ar fi sa fiti platita 8 ore pe zi 5 zile pe saptamana si in realitate sa munciti 10 -11 ore pe zi si sambata neplatita? Nu este vb ca nu se vrea sa se munceasca din contra se munceste pe rupte si se plateste ciuciu. Vii sambata la lucru :15 lei tigari 15 lei masa 10 lei cafea si apa si asa aduci 40 de lei de acasa de pe masa copiilor sa muncesti pt FAN mai te lipesti si de o amenda de tel sau centura si te-ai realizat . Ce ziceti dna este corect?

    RăspundețiȘtergere
  52. Fan Courier un loc de munca care sil doresc totii care este o firma de invidiat:))) pe bune hai sa va zica unul din sistem de la munca de jos cum sta treaba:
    - In pipera programul este ok dar ce tre sa faci la asa zisul loc de munca este de genul sclavie de la spalatul wc-rilor facut pe femeia de serviciu cand aceasta este bonlava 4 din 5 zile pe saptamana si nimeni nu o intreaba de responsabilitati pe doamna Mimi.
    In curte iarna tre sa facem pe escavatoarele adica de la datul zapezi prin curte la mutat maldari de zapada pana la a matura frunzele a planta flori a piguli firele de iarba din pavaj la datul zapezi dupa acoperis a repara eventualele gauri din acoperis pt ca responsabilu cu intretinerea nea ion are o varsta saracu si este bun doar de dat ordine ..dar salariu il are inca odata cat manipulantul...si toate astea sunt date de cine alta decat doamna Claudia Filote...care cand a venit ITM (caz real) ia bagat in birou si dupa 15 min au iesit oameni zambin(OARE DE CE?????)
    - In Stefanesti este groaza de la program care cika este de 8 ore adik de la 5 dim pana la
    14 (asta e bn) si skimbul doi de la 14 la cat o vrea D-zeu sa se termine pe la 3-4 poate 5 dimineata adik "8 ore" .
    Uni fac si schimbul 3 de la 22:00 pana la 6:30 dimineata dar darrrrr esti trecut in prezenta de zi(unde plm este ITM ul de ce nu vine noaptea in control) pt ca la domnul Lautaru de la 22 la 6:30 sunt doar 7 ore de munca si cik o frecam mai mult....
    Daca noi am frcao cine ar mai aranja marfa cine ar sorta marfa si de ce pleaca curieri cu masinile "barciiii"(pizdele)???? or cara mobila???
    Aceasta firma de asa zis curiierat face mai mult treansport marfa...Firma sa ridicat mult pe spatele unor copii platiti la "7" ore pe timp de noapte cand se lucreaza 10 ore si jumatate cu un program de lucru facut de niste cretini care se bat cu (pumni in burta haidiiii ba) la care au mai contribuit si niste "asiistente" cu minti luminate multi din acest asa zis colectiv nu gandesc ca daca dau nas in nas cu aia de jos pe strada le rupem capul...
    In aceasta firma se practica sclavia
    program normal doar la ei pe foaie
    real-22-6:30, 14- 3,4
    Batjocorit si injosit de catre un lautar si dansatori lui
    Privit cu dispret cand ei ragaie de la ceata din stomac si sunt in urma cu chiria
    Ba pe langa astea mai vine si cu dalea asistenta "ai sami dai si mie o tigare"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ăsta cu țigările e Cezar Chimigea

      Ștergere
    2. Nuuu ...ăla cu țigările și cu cafeaua adică cerseala este Cojocaru Luciano, viitorul fin al lui Manolache Mihai, finul lui Lăutaru care îl mai are nepot și pe Lacraru Alex și mai are un nepot de adus de la zona 5, se mai pregătește un post de asistent și pt el ca de trebuie sa fie familia unita

      Ștergere
    3. Macar daca ai sti si tu sa scrii corect... Nu ai carte, nu ai parte. :)

      Ștergere
  53. Pt EMAG
    Bai baieti astia va fac pizda tot ce trimiteti ii doare in cot de marfa voastra daca vine julita din masina vine cu dastea nu o scana lasa cai facem retur la emag.
    DAK SUNTETI SERIOSI ASA CUM SE PRESUPUNE FUTETIII IN GAT PE ASTIA DE LA FANEEEE CURIERU SI RUPETILE CONTRACTUL IN FATA>>>>VALABIL SI PENTRU ANUMITE FIRME MARI SI OAMENIII DE RAND

    RăspundețiȘtergere
  54. sa nu fim fraieri pe 20 noiembrie haide sa mergem la munca si sa o frecam>>>>sa nu facem nik... asa cum ne spune si pinguinul si chelu si lautaru cu asistentele....ca na ce ma ei zic ca fac intro noapte in 2-3 insi ce noi facem o hala intreaga
    ITM unde este ITM bagamias ca la kkti astia de la fane curier dak le ceri o zi de concediu care ai dreptul tre sa zici verbal in scris deppinde unde>>> a murit mata a nascut vaca de nevastata sau de ce vrei tu concediu tre sa justifici ITM>ITM sa va chis

    RăspundețiȘtergere
  55. Bai magari fan courier ia sunatii pe aia de la losan si intrebatii de curiozitate nu sau saturat cate puli vad pe zi de la aia de pe zona6>>???
    cum o fi sa te treaca o cacare rapida si sa fugi 300 de metri pana la wc-u si cand ajungi acolo sa constati ca este plin cu kkt si infundat si scrie pe pereti "MUIE STEAUA" cu ceva marooo....ce markar o fi e ceva nou?? sus pe depozit este haos la toalete deci de cand intri acolo pana cand iesi ai o pofta de borat matele si tot ce ai mancat cu o zi inainte .

    RăspundețiȘtergere
  56. Acum cv luni ma luat radarul si l-am intrebat pe asistentul meu ca o sa imi vina amenda si o sa imi opreasca din salariu si el mi-a raspus cu zambetul pe buze stai ma tu linisti ca nu iti vine nimic ca a dat fanul dreptul.deci in concluzie daca la politia romana le-a umplut sacul credeti ca celor d la itm nu putea sa faca acelas lucru si din povestirea unui coleg care a fost de fata la controlul itm-eului a zis ca a intrat in birou a stat 10 minute ai a iesit si a zis un mare ok.si concluzia care ar fi.

    RăspundețiȘtergere
  57. Facem cercetări despre acel detector de minciuni la care sunt trimiși angajații de la FAN Courier. Ne puteți scrie numele firmei care deține acest detector, pentru a verifica? Vă mulțumim. Stefan Andrei, reporter

    RăspundețiȘtergere
  58. Europoligraf... este pe la romana

    RăspundețiȘtergere
  59. Credeti ca doar la voi, este mizeria asta. La toate firmele de curierat, aceeasi poveste trista. Institutiile statului , inca nu functioneaza in Romania ... NU INTERESEAZA PE NIMENI, doar sa-si incasesze taxele si impozitele .Indiferenta, nepasare si crima impotriva semenilor prin abuzurile psihice si a conditiilor de munca. Va doresc BAFTA

    RăspundețiȘtergere
  60. Multumim colegii care ne sustin pe noi curierii...sa fie intr-un ceas bun

    RăspundețiȘtergere
  61. Trebuie sa gasiti, un avocat probono, un avocat care este dispus sa va ajute din punct de vedere legal.Nu de alta , dar ar fi pacat sa o incasati gratis.Totodata, sa nu uitati, ca nu este doar cauza voastra, este si a celorlalti curieri din bransa. Din pacate, eu nu sunt din Bucuresti, dar daca un coleg mi-ar solicita ajutorul pentru un protest sau alta modalitate in care, v-as putea ajuta, cu siguranta, nu as ezita. Cand pornesti un razboi, cu o firma care are toate resursele financiare, iar voi aveti doar unitatea colectiva, contractele de munca, care nu se respecta si trebuie sa le deschideti ochi, institutiilor statului. Daca nu reusiti, faceti un miting la guvern(cu aviz de la primarie) si chemati in civil toti curierii de la toate firmele de curierat si va spuneti toate plangerile.
    Multa noroc si speculati-va atu-rile. Ardealul, e cu voi!!!

    RăspundețiȘtergere
  62. multumim colegii din adreal...bucurestiul va saluta si va primeste intentia buna

    RăspundețiȘtergere
  63. Intr-adevar, cunosc anumite aspecte. Asa este, au dreptate baietii! Pot oferi si dovezi in acest sens, adunate cu cativa ani in urma de la acesti exploatatori! Se poate observa cum oamenii scriu din anonimat, e clar ca le e frica de MAFIE! Daca nu opriti lucrul in 21 si 22 VETI FI SI MAI EXPLOATATI, PTR CA VOR PRINDE CURAJ!!! Uniti-va si faceti greva ca va ia boii de la bicicleta! V-au distrus sanatatea, va incalca drepturile, spun ca maine iti dau liber si apoi te suna dimineata sa vii la munca, atfel "vezi tu ce o sa patesti"!!! Nu va dau zilele de concediu in intregime si nici nu le platesc! Stiu toate astea din proprie experienta!
    GREVA GREVA GREVA GREVA !!! ALTFEL VI SE VA PUNE PICIORUL CU BOCANC PE GAT!!! VA FI MAI RAU DACA NU FACETI GREVA!!!

    RăspundețiȘtergere
  64. Salutare fratilor, tot ceea ce sa scris aici este 100% adevarat. Si eu am lucrat la aceasta firma si stiu foarte bine cum este, am lucrat timp de 1 an si 5 luni in perioada 2007 / 2008 prima greva noi am facuto tot din aceste cauze, bataie de joc, ore neplatite, accident de lucru nedeclarat sub amenintarile sefilor de tura (Marian Stanescu), mizerie, si oameni fara caracter (Vlad), ma bucur sa vad ca sunteti atatia oameni care o sa protestati impotriva acestor javre, si ca multe lucruri au iesit la iveala... nu va lasati intimidati de aceste amenintari, si noi am fost amenintati la randul nostru dar sunteti multi si nu are ce sa va faca.. treaba e ca daca sunt doar vorbe si nu fapte o sa fie greu pt cele doar cateva ( 2, 3) persoane care o sa protesteze. Uniti-va si noi am facut la fel atunci si nu au avut ce sa ne faca asa ca nu va temeti sa va faceti dreptate pe munca si pe bani vostri, daca o sa se ajunga mai departe am destule informatii si am curajul sa va sustin cu ceva documente, si da testul poligraf este o minciuna si eu am fost si pot dovedi ca este o minciuna. Succes baieti

    RăspundețiȘtergere
  65. Rog ISIS sa planteze o bomba, IN TOATA ROMANIA!

    RăspundețiȘtergere
  66. GURLUI CAMELIA este foarte darnica, o daruieste tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  67. Felicitari celor care au avut curajul de a spune tot. BRAVO!

    RăspundețiȘtergere
  68. RUSINE acelor curve din Fan (stiu ele care sunt). Rusine aclor curvari care sunt la conducere (stiu ei care sunt)... Platitii orele suplimentare a angajatilor, respectati norma de lucru, apreciatii pe cei care isi fac treaba, acordatile pauza, nu i torturati. SUNT OAMENI. Jigodiilor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce ,stiu ele care sunt? Haii sa le si dam nume. ROXANA DRAGOMIR ;NICOLETA CONSTANTIN ;ALINA ANDRONACHE ;STEFANIA SANDULESCU ;CAMELIA GURLUI ; NADIR BALASEL ;MARIUS IVAN ;RADU ALBULEANU ;IULIAN CATRINA ;CATALIN STROE...
      Si k sa v-a dau si detali k tot suntem la kapitolul 'curve & curvari' cea mai actuala femeie excitata & avida dupa putere FRECATA DE NADIR alias fosila e ROXANA DRAGOMIR care a arso o perioada si cu MARIUS IVAN, un alt cavaler cu manusi ce o freak pe pe NICOLETA CONSTANTIN ,alias NIKI pentru aia 10000 de euro dati kdou familiei ei .probabil ROXANA DRAGOMIR spera la o vacantza la Paris asa cum a avut tanti Niki de ziua ei ,ori la o mashina de servici sau chiar la o pereche de silicoane ca ale doamnei ROXANA MAGOPET.Oare de la cine o sa primeask ?De la fosila sau de la kvaler ?K doar ei sunt mentori pt pizde p plan professional.
      Da sa nu credetzi ca doar atat am sa va spun !
      Kre credetzi ca e cea mai cuminte fata din FUT CURIER kre a facut julituri in genunchii ?Nimeni alta dekt vanzatoarea lu peste , fosta receptiionista de puli ,ALINA ANDRONACHE .Noi prostimea ne intrebam de unde avea bani sa stea singura cu chirie? Surprizaaa ! De la distinsul domn RADU ALBULEANU ,chipurile un familist convins kre isi tine neamu in bratze ,cum fac multi alti din FUT CURIER .Foarte potrivit numele asta !Pai dak e numa curvasaraie acolo & fiekre are interesu lui .si tot noi prostimea ne intrebam kre a fost interesu doamnei STEFANIA SANDULESCU atunci knd ia traso domnul IULIAN CATRINA .si ce sa credetzi ?Intra tot la capitolu curve si curvari pt k ea e maritata .si pe toata durata relatiei ea a fost acoperita de nimeni alta dekt mana ei dreapta CAMELIA GURLUI .O FI FOST SANTAJ RECIPROC ?Una cu Piticu Porno CATALIN STROE ,alta cu IULIAN CATRINA .Sau poate impartaseau impresi despre lifturi sau butoane de lifturi .si lista continua dar va mai las si p voi ashtea kre shtitzi de cupluri noi sa va mai datzi si voi cu parerea...

      Ștergere
    2. Dar d c kre stiu ele ?Haii sa dam si nume ! ROXANA DRAGOMIR ;ALINA ANDRONACHE ;NICOLETA CONSTANTIN ;STEFANIA SANDULESCU ;CAMELIA GURLUI ;NADIR BALASEL ;MARIUS IVAN ;IULIAN CATRINA ;RADU ALBULEANU ;CATALIN STROE...
      Shi k sa va dau detali k tot suntem la kpitolu curve shi curvari cea mai actuala femeie excitata&avida dupa putere, amanta lu NADIR BALASEL alias fosila e ROXANA DRAGOMIR kre a arso o perioada shi cu MARIUS IVAN ,un alt kvaler cu manushi ce o freak shi p NICOLETA CONSTANTIN alias Niki pt cei 10000 de euro dati kdou familiei ei .Poate ROXANA DRAGOMIR spera shi ea la o vacantza la Paris asha cum a avut tanti Niki ,la o masina d servici ori la o pereche d silicoane k ale doamnei ROXANA MAGOPET .Oare d la cn o sa primeask ?D la fosila sau d la kvaler ?Se pare k ei sunt mentori pt pizde p plan professional .Shi Lista nu se opreste aici...
      Kre credetzi k e cea mai cuminte fata din FUT CURIER kre a facut julituri in genunchii?.Nimeni alta dekt vanzatoarea lu peste ,fosta receptionista d puli ALINA ANDRONACHE .Noi prostimea ne intrebam d unde oare o fi avut ea banii sa stea singura cu chirie ?Sa fi primit de la mos craciun RADU ALBULEANU ,un alt domn chipurile familist convins kre ishi tzine tot neamu in bratze asha cum fac multi alti din FUT CURIER !Tare potrivit numele asta la kta curvasaraie e acolo !Fiekre p interesu lui .Tot noi prostimea ne intrebam oare kre o fi fost interesu doamnei STEFANIA SANDULESCU knd shia traso cu IULIAN CATRINA ?shi asta intra tot la curve&curvari k doar doamna e maritata iar p timpul relatziei ea a fost acoperita d nimen i alta dekt mana ei dreapta CAMELIA GURLUI .O fi fost santaj reciproc ?Una cu piticu porno CATALIN STROE shi alta cu IULIAN CATRINA .sau poate isi faceau confesiuni despre lifturi ,butoane de lift ori isi impartasheau experientzele....
      Shi lista continua dar v-a las shi p voi sa va mai datzi cu parerea despre cupruri mai noi...

      Ștergere
  69. FAN COURIER PUSCARIE SI SCLAVIE vin colete de 200 kg si te pune sa le ridici doua persoane tipa VLAD ION la noi hai baaaaa ca puteti sunteti tineri vin colete toxice ( prafuri ,ierbicide ,solutii imflamabile etc ) si nici macar nu avem echipament adecvat pentru asemenea colete taranii SERBAN MARIUS si neica cu prazul VLAD ION un oltean prost de la ora 16:30 de cand incepe programul si pana la 02:00 stau cu gura pe noi haaaaaaai baaa haaaai baa fratilor vrem dreptate nu sclavie FAN COURIER LA PUSCARIE

    RăspundețiȘtergere
  70. ITM primeste spaga aproape de la toate companiile.Eu am facut o reclamatie la ITM privind o mare firma (fabrica) germana.Nimic.Tot mafia a avut dreptate.ITM e spagar.

    RăspundețiȘtergere
  71. Hai sa fim seriosi, pana la urma nu ne intereseaza care sa futut ca sa ajunga in functie mai mare bravo lor ca sau descurcat. treaba este sa fim platiti pentru ce muncim si sunt de acord sa se faca greva pe 20 si tineti minte ca Marian Stanescu o sa inceapa cu texte dalea ca sa vedeti o sa mai pun la salariu bla bla bla ca are papagal, de la el pleaca toate magariile, el nu a fost de acord sa se plateasca orele suplimentare dar noroc cu piticu porno cum ii spuneti voi el sa dus sus si a dat sa se plateasca. sati fie rusine Mariane!!!! nu mai ai curaj sa faci sedinte pe depozit sa ne spui ce visezi noaptea si faci experiente pe noi ziua, tie frica ca o sa sara lumea in cap. dupa balamucu asta va spun eu ca aia mari nu o sa pateasca nimica dar catei astia mai mici incepand de la sef depozit si pana jos o sai curete patroni ca au adus numai dusmanie intre angajat.

    RăspundețiȘtergere
  72. de ce stergeti mesaje , domnilor administratori ? am scris un mesaj azi la 13.07 si acum nu mai apare. De ce lasati numai mesajele jignitoare ?

    RăspundețiȘtergere
  73. Nu v-am sters mesajul, puteti scrie orice.
    Verificati daca apare mesajul dupa ce il publicati.
    Mesajele apar direct, nu e necesar sa isi dea cineva acordul.
    Multumim. [admin]

    RăspundețiȘtergere
  74. Cu limbaj obscen si denigrare vreti sa rezolvati ceva constructiv ? Intreb doar

    RăspundețiȘtergere
  75. Ca utilizator va spun si eu, mesajele nu se sterg, dar daca nu ai selectat postura *din care comenezi* sau ai eroare de internet, se sterge automat. nu este vina redactiei. NU UITATI: Dreptul la replica solicitat de Fan Courier, nu face decat; SA CONFIRME cele spuse de utilizatori.

    RăspundețiȘtergere
  76. la Sibiu ce facem fratilor ?...va convine situatia?...pupincuristilor vi sa julit pantaloni in genunchi de atita supt ...va convine asa ....revenitiva si hai sa ne unim sa punem punctul pe i...cu ce va alegeti daca il pupati atita in cur pe Barbu....va plateste ca sugeti toata ziua? lucrati non stop ...sa inbogatim lichele care nu stie nici macar sa salute ...halal crestere ...olteanule...

    RăspundețiȘtergere
  77. Atenție curieri de la zona 6 ce vorbiți și pe unde vorbiți, astăzi unul dintre colegii noștri a fost surprins în timp ce il pupa in cur pe Lautaru ...tot ce a auzit și a văzut în legătură cu poștari noastre și cu referire la greva ce vrem sa o facem, așa ca distinsul nostru coleg VASILE ROBERT e un pupincurist de mare clasa, dar cu toate astea nu ne împiedică să ne cerem drepturile ce ni se cuvin, se pare ca lui îi comvine sa lucreze și în week-end pe 42 de lei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atentie mare la protestele astea, ca sunt ilegale si firma o sa va traga la mu...
      Daca aveati un sindicat, se putea organiza un protest legal, insa singura forma de protest, pe care o aveti la indemana, este demisia depusa in mod LEGAL.
      Va jucati cu focul beieti...

      Ștergere
  78. nimic din Sibiu?.....va e frica ?...hai sa dam drumul la treaba ...Barbule gata... a venit timpul sa te asezi si tu ..a venit vremea ta.....lasai dracul de pepeni ....de rosi...de ...de....hai la treaba ...ce faci platesti sambete ....dumineci ....zile libere de la stat ?...Georgiana ce faci? ...RISTI?...o faci pe pielea ta ....seara faina olteni.....

    RăspundețiȘtergere
  79. Sa vedem cat de uniti vom fi dragi colegi pt a ne cere drepturile..

    RăspundețiȘtergere
  80. bai nadir mare balasel de ce mortii tai si ai familiei tale ai facut program non stop pana de craciun daca ai sange in tine vino in mortii matii si munceste tu non stop nu te mai duce la cate o muie cu cate o curvistina din fan sa stii ca poate iti moare in mortii tai vre un nean vre un copil de la atatea blesteme corect sa dea dumnezeu sa ajungi sa sugi pula ca si curvele tale din fan

    RăspundețiȘtergere
  81. Pun mare pariu ca nu o sa întâmple nimic de BF nici o revolta și chiar dacă se va întâmpla ceva nu o sa ajungă unde trebuie (PATRONI). Se va face tot posibilul sa nu se ajungă acolo sus o idee buna era sa încărcat mașinile cu marfa și sa mergem toți în Ștefănești sa o descarcam în fata firmei poate abia atunci vor afla și ei ce se intampla

    RăspundețiȘtergere
  82. da l in mortii lui de balaur poate are noroc sa i moara copilul de cancer la cur la cat a chinuit sute de oameni alooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo doamna balasel chiar nu va este frica de blesteme

    RăspundețiȘtergere
  83. Nu o sa se intample nimic fratilor si asta pentru ca nu exista incredere colectiva...eu unul as face orice pentru o schimbare,sa fim resectati, nu vreau altceva....dar atata timp cat noi nu ne putem baza unul pe altul pentru a ne cere drepturile si avem printre noi foarte multi oameni fara coloana care spun un lucru si fac altul nu avem nici o sansa...de asta merg lucrurile cum merg in tara asta...nu avem curajul nici macar sa ne cerem drepturile...suntem o natie de lasi infecti

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca sa iti ceri drepturile, trebuie sa incepi printr-o reclamatie la ITM.
      Cati dintre voi ati facut-o?

      Ștergere
  84. Exista lingai printre curieri care nu fac altceva decat sa sifoneze tot ce se intampla si stau capra pentru un favor oarecare...sa va fie rusine zdrentelor ordinare,din cauza voastra nu o sa fim respectati niciodata si o sa fim bataia de joc a scarbelor astea de sefi de rahat

    RăspundețiȘtergere
  85. Vasile Robert ala de la zona 6. Uitați-vă la foaia lui de traseu duce 3-4 livrări și ridica 20 de comenzi și când îl auzi ca se plânge mama cate am, o grămadă, și de fapt el o freacă la rece ca deh e lingău lui șefu, rușine să-ți fie rahatule cu ochi sa nu ne mai bagi în seama

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De unde sa mai ridice 20 de comenzi ca ridicam noi pana la ora 7, facem cu rândul, el ridica maxim 12-15 comenzi, dacă nu mă înșel este din Oltenița sau din Giurgiu

      Ștergere
  86. Câtă dreptate ai, am pățit-o acum multi ani într-o iarna am făcut un fel de greva sa nu ieșim pe zone fiind zăpadă mare, ghici ce s-a întâmplat? Da ai ghicit, niște lingăi au plecat la livrat, norocul meu ca am plecat din fan curier și ma felicit pt alegerea facuta. Respect pt voi știu cat munciti, dar am avut noroc și am scapat

    RăspundețiȘtergere
  87. NOU: Înregistrare secretă de la Fan Courier, aici:
    http://www.nedreptate.net/2015/11/incendiar-inregistrare-secreta-de-la.html

    RăspundețiȘtergere
  88. Apropo sa vina itm sambata si duminica sa vada ca se lucreaza program normal dar dehh ei sunt liberi

    RăspundețiȘtergere
  89. Ehh hai sa facem si o poza la program poate zice lumea ca mintim

    RăspundețiȘtergere
  90. Vad ca am ajuns si la Zona 6, zona de care fac parte de mai bine de un an. Fratilor, avem sedinte frecvent, cel putin 1 pe saptama in care nimeni.... NIMENI nu aduce o singura problema din cate vad pe aici. Acum nu spun ca nu aveti dreptate, sunt multe probleme si nedreptati in acest FAN COURIER dar enumerandule pe acest site nu cred ca rezolvam nimic. Recunosc sunt printre fericitii "catei" care au avut parte de un salariu marit de catre Directorul de zona Stelian Lautaru plus cateva prosti facute de mine care au fost trecute cu vederea, dar NU am avut in tot acest an o singura, SINGURA solicitare de la el ca schimb pt. ce am primit, nu a vrut nimic de la mine dacat sa imi fac treaba ca si pana acum. Iar cel care ai adus familia lui in discutie, RUSINE sa iti fie. Ai o problema cu omul? Vorbeste despre el! De ce aduci in discutie familia lui? Pentru cei care imi vor raspunde la mesaj: NU tin cu FAN-ul, la fostul loc de munca fiecare minut suplimentar era platit, sambete x1.5, duminici x2 , lucru pe care doresc sa il vad si aici, dar sa vad cum vorbiti despre omul care va adus masini noi , manipulanti asistenti si salari mai mari? poate era mai bine cu sambete pe gratis si FEX-uri ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ce cel care l-a jignit pe menegerul zonei 6 era un asistent infect, de pe timpul lui Parmac...

      Ștergere
  91. As vrea sa adaug si eu ceva in aceste comentarii mai ales celor care vb despre zona6 si despre Stelian Lautaru si despre mai multi din conducerea FAN COURIER .Sa va readuc aminte baieti cum era odata pe vremea altui director dar bineinteles ca anumiti catelusi nu vor recunoaste niciodata ca au pierdut autoritatea pe care o aveau inainte .Va mai aduceti aminte ca veneati de pe zone si erati trimisi cu forta mai mult la emag si ca sa va feriti dadeati confirmarile baietilor care aveau doar permis catB sa va mai aduc aminte ca amarati astia de bani pe care voi spuneti ca ii luati pe sambete atunci nu ii luati sa va readuc aminte ca unii erau frecati de catre asistentii aia vechi si experimentati cum spunea mai devreme cred ca unul dintre ei ca nu le mai cere nimeni sfatul pe nu are cum sa va mai ceara nimeni sfatul ca sunteti plafonati baieti sa va readuc aminte ca dadeam telefon la asistenti sa ne ajute cineva sa putem duce marfa si ni se raspundea sa ne descurcam singuri DE CE TOATE ASTEA CA ERAU PROTEJATI DE directorul vechi si erau oameni lui .Sa va readuc aminte ca aveam cele mai proaste masini,cele mai mici salarii,daca tot aveti probleme la FAN de ce mai stati daca este sclavie era sclavie inainte si lucrurile la zona6 au inceput sa mearga dar acum carcotasi vb petru ca sunt obisnuiti din alta era fara camasi fara program fara cereri de masina si faraSEF acumnu le convine ca sunt PENALIZATI PENTRU GRESELILE LOR strict nu cred ca vreodata LAUTARU a dat vreo penalizare pe nedrept aaaa dar acum nu va mai convine ca daca nu aveti ceva nu mai puteti face NEINCASATE sa va luati ce vreti nu mai traim vremurile care au fost in care nu vedeai directorul la fata in care fiecare isi lyua masina acasa cum vroia el asta este baieti nu va convine PLECATI .Era mai bine cand aveati un salariu de nimic ca va vad pe toti ca aveti familii,rate la banca si va este frica sa nu va dea afara NU VA TINE NIMENI CU FORTA acum ca avem cat de cat un salariu ok nu va convine pana la urma suntem angajati sa ne facem treaba cat mai bine posibil.Nu sunt un asistent sau nu mai stiu ce sef sau catelus sunt un curier de la zona6 REALIST .Cat despre anonimul ala care vb despre parintii lui LAUTARU as vrea sa il intreb doar daca ii cunoaste pe acei oameni de vb despre ei PUTOIULE macar copilul lor asa cum il faceti voi tigan a ajuns CINEVA IN VIATA voi sunteti niste plafonati care o sa ramaneti exact cum sunteti niste fricosi care nu stiu decat sa eticheteze un om dupa fata si etnie mai devreme scria ca se fac la FAN discriminari pe voi le faceti nu conducerea.Inca un lucru as vrea sa mai adaug ceva in legatura cu George Tachescu si cu Catalin Stroe voi astia care vb despre ei ii cunoasteti personal ca vad ca va intereseaza viata lor personala??eu cred ca ar trebui sa va intereseze strict profesional nu pe cine f.... ei si daca ar fi asa cum sa relatat de catre unii curieri care este problema voastra sunteti gelosi ca voi nu puteti sau ca nu va f.... pe voi ca nu intelegem .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O intrebare am, cu ce ti-a gresit tie limba romana de o omori asa? Se vede ca esti un tigan borat si analfabet. Pentru cultura ta generala corect este *vorbesc* nu "vb"; *amaratii* cu 2 "i"; *oamenii* cu 2 "i"; *carcotasii* cu 2 "i"; *pentru* nu "petru"; *acum nu* se scrie despartit din cate stiu; *voia*-singura forma acceptata in limba romana este " voia "; si...uh, cum vine asta "amaratii aia de bani pe care ii luati pe sambete nu-i luati"? Te-ai cam dat putin de gol la asta cu weekend-urile, lor nu le sunt platite weekend-urile. In principiu se vede ca n-ai prea trecut pe la scoala, esti un semianalfabet, chinuit de soarta, care habar nu are sa vorbeasca corect si coerent limba romana. Asa, din curiozitate, cat ti-a luat sa scrii tot romanul asta? Te-ai chinuit mult sa-l scrii? Sau ai pus vreo "potaie" sa ti-l scrie?

      Ștergere
    2. Aici nu vorbim de penalizari ,aici vorbim de ore lucrate si neplatite ,de zile de simbata facut munca voluntara ,ore de noapte neplatite ,ridicat frigider 70-100kg pe scari ,etc aici vreau raspunsuri ,cine cu cine si-o pune este treaba lor !????????

      Ștergere
  92. Piticu(Catalin Stroe) baietei ca sa stiti vedeti ca munceste cot la cot cu angajati prin depozit sau pe unde este nevoie si apreciaza foarte mult oameni care isi fac TREABA nu care freaca menta la fel si LAUTARU.Si inca ceva celui care la facut pe LAUTARU tigan si sa luat de familia lui bai baiatule inainte de a vb de parinti altuia gandestete la parinti tai retardatule.ca ei nu au nici o vina .era mai bine sa nu va plateasca nimeni nimic si sa ramaneti cu salarile alea de c... de pe vremea lui.......Daca aveati sange in instalati va treceati numele sau vb direct cu el ca nu va convin cam multe lucruri dar la sedinte sunteti mielusei va convine tot dar sub anonimat nu va mai convine nimic.Asa ca lasati FAN COURIER in pace ca nu o sa CADA NICIODATA pentru ca avem la momentul asta cea mai buna conducere .RESPECT .Ceea ce au facut cei trei patroni ADRIAN MIHAI , NECULAI MIHAI SI FELIX PATRASCANU sa pleci de la o dacie si sa ajungi la un imperiu iti trebuie multa MUNCA SI MINTE ceea ce nu multa lume are sa cladeste o firma sa fie in varf si sa ramana acolo este greu RESPECT SEFILOR ca merita sunt MANDRU CA LUCREZ LA FAN COURIER .In rest nu imi pot da cu parerea despre alte zone ca nu stiu ce se intampla acolo dar vad ca ei ataca zona6 probabil suntem CEI MAI BUNI .Eu sunt de parere sa ne facem treaba pentru care suntem platiti si sa nu mai dam din gura ci din MAINI si daca avem ceva care ne doare sa vorbim intre noi nu pe net frate ca nu va faceti decat voi de ras in primul rand ca va vaitati dar in acelasi timp va este frica sa nu pierdeti locul de munca CASTIGATIVA RESPECTUL PRIN MUNCA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai salut mai Mihaita (Lautaru). Ce faci ma, ti-ai schimbat numele? Ti-ai preschimbat numele? Iti ei apararea singur, ma Lautare? Uite eu nu sunt un anonim, ca oricare, eu ma intitulez * Sa-mi Sugi Pula Cu Tot Neamu' Tau*. Enchante!
      Doamne cat de analfabet poti fii. Bai tati, mai treci pe la scoala. Nici nu ma mai chinui sa te corectez, mi-e si scarba sa mai citesc. Cum te poti numi director cand tu nu ai habar sa trimiti un mail sau sa scrii un sms? Jalnic!

      Ștergere
    2. In primul rand nu sunt Lautaru iar in al doilea rand am scris asa pentru niste analfabeti care nu stiu sa scrie corect si sa citeasca corect dar am uitat plafonatilor ca voi va plangeti pe pagina asta de ..... care nu vrea decat sa pateze imaginea unei firme de top din Romania.Daca nu va convine ceva vorbiti cu patroni usa va este deschisa in Stefanesti nu pe pagini de doi lei

      Ștergere
  93. Daca nu se va intampla nimic in weekend va fi vai de viata noastra asa sfarsim precum cainii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O firma care incepuse frumos acum este jale si buboiul se va sparge .

      Ștergere
    2. Se va intampla ceva in weekend, se va livra expeditii multe...

      Ștergere
    3. stati linistiti ca nu se va intampla nimic pariez oricat zona 69 niste pizde 90%

      Ștergere
    4. sa il pupe undeva pe stie ei cine ca de cand se cearta ala cu fan se platesc sambetele si orele. ala cu sange in instalatie

      Ștergere
  94. Dragi patroni luati masuri pana nu este prea tarziu! stiti ce se intampla pe depozi? stiti cum sunt tratati angajati? cum a ajuns Marian Stanescu sef depozit? ca de cand lucrez in firma asta altceva nu stie decat sa zica: nu iti convine uite poarta acolo nu stie sa vorbeasca, de sefi de tura la fel aceeasi problema Tilica cand nui convine ceva incepe sasi bage pula in noi ca suntem niste prosti ca nu stim nimica,Taica cu prazu ( Vlad Ion ) tipa ca disperatu: hai ba, hai ba, Marius Serban a venit de la cartofi din giurgiu si la fel nu stie decat sa tipe sa injure sa ameninte sa taie din bonus si etc etc. unde iati gasit fratilor pe astia? singurul sef care stie sa vb sa explice si tot o data isi face treaba de ajutor sef este Radian. respect pentru el.

    RăspundețiȘtergere
  95. ITM, SANEPIDU unde sunteti ? luati masuri sau vau mituit si pe voi

    RăspundețiȘtergere
  96. VORBA MULTA ............NIMIC REZOLVAT ?? AU INCEPUT SA PLAT ....ORE SUPLIM .... OARE DE CE????

    RăspundețiȘtergere
  97. Pai atat poate sa duca sfertul de neuron pe care il mai ai, dar dupa cum scrieti ar trebui sa i multumiti lui Dumnezeu ca lucrati in aceasta firma, altfel nici lucrator la spatii verzi nu tr primeau sa vorbesti eventual cu copacii la cata gramatica cunosti. Apropo, cat despre blesteme daca esti crestin ar fi trebuit sa stii ca " cine blesteama, de blestem va pieri".

    RăspundețiȘtergere
  98. Aceeasi bataie de joc este peste tot in tara nu numai in bucuresti. la timisoara salariul unui curier ce luceraza 12, 13 ore pe zi este de 1200 lei doua sambete pe luna fiind "obligatorii". pe acesti bani esti sclav care incepe la ora 7 ziua de lucru si o termina in jur de ora 20.

    RăspundețiȘtergere
  99. bai idiotule/mai idioato, daca tot spui ca eu sunt incult, tu de ce mortii ma-tii nu pui cratima si apostrof unde trebuie. Astept raspuns, pupincuristule/pupincuristo!

    RăspundețiȘtergere
  100. Vreau sa raspund acelui idiot care spune ca Adrian Ninu si Felix au facut firma Fan courier,ideile si creierul de baza si inca este Dl-Nadir binenteles sa schimbat si elc ca doar dicteaza taranusi astia trei si nu mai ate nici o putete sa faca dreptate,auzi asta care spui respect,boule stiu foarte bine cum se pune in functie un adjunct se calculeza decibeli cat de tare tipa mitocania si prostia si inca ceva cad se impartea nenorocita aia de prima luati de la fiecare si puneati la voi in buzunar porci imputiti.

    RăspundețiȘtergere
  101. Cam multe critici la adresa Fan-ului :)
    Europoligraf - persoana care a luat un ramburs de cateva mii de lei a trecut poligraful cu brio . Poate ca in momentul in care dadea acel test , avea banii la el . Dar tot a pacalit poligraful .
    Programul peste tot e la fel : week-end-urile nu se platesc , esti obligat sa vii la munca ,nepontat . In caz de control porbabil se apeleaza la sfanta spaga sau la pile .
    Se transporta cam orice tip de marfa(desi pe awb este specificat ce marfa e prohibita ) : animale ,pesti , alimente , produse perisabile , analize(sange,urina,etc) si chiar produse ADR (fara a avea aceasta licenta !!!!! ) .
    Nu mai spun despre baietii de pe tara care conduc masinile avand in tahograf alte carduri decat cele nominale .....
    Si seful spune : daca nu iti convine , poti sa pleci . La poarta asteapta 100 . Dar in ultimul timp nu prea mai vin oameni capabili si te trezesti a doua zi cu livrari neefectuate sau comenzi neridicate .

    RăspundețiȘtergere
  102. Auzi mai tipu asta care aperi curu la toate parasutele nu ma intereseaza cine pe cine fute,trebuia sa intelegi ca in firma aia sunt fete si baieti cu facultati si cu multi ani vechime si care nu pot sa urce un pirou mai sus de toate sugatoarele astea de pu...a mie imi spui daca mergi in timp bilding trebuie sa zambesti si sa sugi pu...a,idiotule.

    RăspundețiȘtergere
  103. Haii sa dam si nume ! ROXANA DRAGOMIR ;ALINA ANDRONACHE ;NICOLETA CONSTANTIN ;STEFANIA SANDULESCU ;CAMELIA GURLUI ;NADIR BALASEL ;MARIUS IVAN ;IULIAN CATRINA ;RADU ALBULEANU ;CATALIN STROE...
    Shi k sa va dau detali k tot suntem la kpitolu curve shi curvari cea mai actuala femeie excitata&avida dupa putere, amanta lu NADIR BALASEL alias fosila e ROXANA DRAGOMIR kre a arso o perioada shi cu MARIUS IVAN ,un alt kvaler cu manushi ce o freak shi p NICOLETA CONSTANTIN alias Niki pt cei 10000 de euro dati kdou familiei ei .Poate ROXANA DRAGOMIR spera shi ea la o vacantza la Paris asha cum a avut tanti Niki ,la o masina d servici ori la o pereche d silicoane k ale doamnei ROXANA MAGOPET .Oare d la cn o sa primeask ?D la fosila sau d la kvaler ?Se pare k ei sunt mentori pt pizde p plan professional .Shi Lista nu se opreste aici...
    Kre credetzi k e cea mai cuminte fata din FUT CURIER kre a facut julituri in genunchii?.Nimeni alta dekt vanzatoarea lu peste ,fosta receptionista d puli ALINA ANDRONACHE .Noi prostimea ne intrebam d unde oare o fi avut ea banii sa stea singura cu chirie ?Sa fi primit de la mos craciun RADU ALBULEANU ,un alt domn chipurile familist convins kre ishi tzine tot neamu in bratze asha cum fac multi alti din FUT CURIER !Tare potrivit numele asta la kta curvasaraie e acolo !Fiekre p interesu lui .Tot noi prostimea ne intrebam oare kre o fi fost interesu doamnei STEFANIA SANDULESCU knd shia traso cu IULIAN CATRINA ?shi asta intra tot la curve&curvari k doar doamna e maritata iar p timpul relatziei ea a fost acoperita d nimen i alta dekt mana ei dreapta CAMELIA GURLUI .O fi fost santaj reciproc ?Una cu piticu porno CATALIN STROE shi alta cu IULIAN CATRINA .sau poate isi faceau confesiuni despre lifturi ,butoane de lift ori isi impartasheau experientzele....
    Shi lista continua dar v-a las shi p voi sa va mai datzi cu parerea despre cupruri mai noi...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnilor patroni, așa ca idee nu cred ca toate cele spuse mai sus le știa un simplu curier sau manipulant care intra în clădirea aia o data la 3 luni pt a semna o penalizare sau mai știu eu ce, drept dovada ca sunt lucruri reale văzute și auzite tot de colegii/colegele celor menționați care cred ca s-au saturat și ei de CURVASAREALA aia Cum zicea nea Gigi Becali. ...Hahalerelor.

      Ștergere
    2. si pana la urma se mai face greva?

      Ștergere
    3. da. citeste aici
      http://www.nedreptate.net/2015/11/curieri-nu-va-fie-frica-nadir-fosila.html

      Ștergere
    4. cu un neam de curve nu ai cum sa faci greva.... 99% din angajati se vand pe 100ron, chiar 99% din romani fac asta... Si daca toata lumea s a semnat anonim gen "tradare sa fie dar sa stim si noi" nu tot ceea ce e scris aici poate fi 100% relevant... si domnul care a initiat articolul poate fi de la o firma concurenta... etc

      Ștergere
  104. Bucurativa de ultimele 2 seri de liniste. De sambata ne asteapta zile grele dar banoase pt manageri. Vom slugi pe plantatie pt a le face bani de concedii, bani pt o masina nou pt ei si pt copii acestora ca doar tre sa vina mosul si la ei. La noi vine doar mos gerila in buzunare. Suntem munciti ca niste catari si ei ne o rad in nas. Indiferent ce se.mai scrie pe qci, curve tot vor mai exista, amenintarile cu pierderea locului de munca va persista, caratul namilelor de produse albe nu va dispare, hapsaneala managerilor de a se imbogati nu va dispare. Va confirm ca in provincie situatia este identica.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. bucurati-va de sex :) daca lucrati in institutiile publice nu aveati cum sa va bucurati pentru ca toti sunt neamuri :))

      Ștergere
  105. Și iată cum o redacție are o audienta de mama focului.... Nu mai aruncați cu noroi doar de dragul audientei... Mâine poimâine vine iar criza....

    RăspundețiȘtergere
  106. FRATILOR NU VA LASATI
    A INCEPUT NEBUNIA
    CEI DE LA BIROURI SUNT CU NOI
    AM FOST AZI LA VANZARI SI AU PUS AFISE CU GREVA
    BRAVO IORGA!!!
    ESTI DE PARTEA NOASTRA
    ACUM E MOMENTUL

    RăspundețiȘtergere
  107. Ba tu ai halucinatiii! Ia alte droguri! Alo... nu vorbi in numele tuturor ..... ca eu livrez

    RăspundețiȘtergere
  108. Intrebare pentru angajatii Fan Courier: Ce vina au beneficiarii serviciilor ca persoane din conducerea societatii sunt cum sunt ? Mi s-a trimis o saltea pentru patul copilului (caruia i-am aranjat camera de ziua lui) care a venit cu ambalajul (folie dubla de constructii !!!) rupta pana la jumatate si murdata de vaselina ... Sunt de vina persoanele din conducere sau cei care manipuleaza coletele ? Nu vreau sa caracterizez eu asemenea persoane, ca oricum mamelor lor ar trebui sa le fie rusine cu ei ... Explicati voi unui copil de 7 ani care astepta cu sufletul la gura sa se joace in camera lui noua de ce nu poate sta in patut ... RUSINE !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ii dai jumatate acum si cealalta jumatate cand mai creste

      Ștergere
  109. mai faceti greve curajosilor? credeati ca intimidati conducerea unei mari companii cu povesti pentru presa? jar o sa mancati!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. se vede ca esti fatalau de le iei apararea celor din conducere...ai pus curul la bataie mult de tot...

      Ștergere
  110. Pt. domnul cu salteaua copilului, trebuia sa refuze expeditia sau sa fie mai atent la preluarea expeditiei. In timpul transportului, se pot intampla foarte multe, din cauza volumului mare transportat. Sincer, daca copilul tau asteapta salteaua prin curierat, inseamna ca esti un parinte denaturat , iresponsabil si fara frica de Dumnezeu. Ar trebui, sa va autosesizati si sa va dati copilul in grija statului.

    RăspundețiȘtergere
  111. Draga patronat, eu sunt un curier, care nu doreste sa vina la lucru Sambata si Duminica. Nu pentru asta m-am angajat. Doresc sa lucrez 8 ore/ zi , asa cum este stipulat in contractul individual de munca. Nu mai suport aceasta situatie, pt. ca in afara de munca a 8 ore /zi, fiecare are viata personala. Aceasta este legislatia in vigoare din pacate pt. voi, este ilegal ca tu ma, sa ma obligi, sa ma ameninti sau mai rau , sa ma bucur ca am un loc de munca. Daca nu doresc sa fac ore suplimentare, NU MA POTI OBLIGA PE MINE SAU ORICINE, DPDVD LEGAL. Asta sa va intre bine in tartacuta aia defecta si fara Frica de Dumnezeu. Sper ca bunul Dumnezeu sa va dea la toti cei care isi bat joc de noi, aceeasi oboseala, epuizare, lipsa de bani, sanatate subrezita, lipsa timp sa stai cu familia, lipse concediu normal; voua si tot ce mai aveti mai drag pe lumea asta. Vi se aprind lumanari in biserica si ma rog la Dumnezeu, ca sa-m dea norocul, sa trec peste aceasta perioada oribila din viata mea. Amin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa cum ai spus.... Este dreptul tău sa alegi un loc de munca. Pe mine nu m-a forțat nimeni sa vin la munca și nici nu am fost amenințat sa lucrez la fan. Ai maturitatea și comunica cu superiorul tău și sunt sigur ca vei beneficia de co. Iar blestemele tale spun multe despre tine....

      Ștergere
    2. Nu raspunzi punctual, legal si uman, la cele enuntate mai sus. Incerci sa te minti si pe tine, si-ti afectezi karma- aura ta personala si a urmasilor tai. Din pacate copii, port si duc mai departe pacatele parintilor. Ti-as recomanda sa mergi pe la biserica si sa faci niste donati, ca angajati nu ti platesti si-ti bati joc de viata lor. Sper sa te ierte Dumnezeu si sa te execute organele statului. Surubul se cam strange pt. asa zisi angajatori, care nu au nici ceea mai mica decenta umana, fata de angajati si traiesc dupa conceptul, sa-mi fie doar mie bine. Se pare ca in aceasta firma nu omul/angajatul este cel mai important , ci indiferenta, minciuna, incalcarea grosolana a drepturilor salariale, in tandem cu organele statului. Din punctul meu de vedere , as inchide firma asta, care nu respecta deloc drepturile angajatilor si ocolirea cu buna stinta a prevederilor legale in materie de ITM , SSM, PSM, al ISO-urilor. Esti un om de 2 lei, ca si firma pe care o ai. Din pacate asta este parerea celor care lucreaza.

      Ștergere
    3. Vad ca ești și insistent.... Caz numai bun de psihiatrie. Acuzațiile tale sunt f grave și sper ca ți le asumi.... Ptr ca au început sa se afle anonimii.... Sper ca ești unu din cei dați afară ptr indisciplina. Dacă totuși ești coleg cu mine sa știi ca eu nu ți-am dat voie sa vorbești în numele meu. Eu chiar sunt mândru ca lucrez la fan

      Ștergere
    4. Dar tu daca reprezinti interesele fan-ului si il ameninti pe omul asta de ce postezi ca si anonim si nu iti dezvalui adevarat identitate...lasule...nu mai manca rahat cu au inceput sa se afle anonimii si alte prostii din astea...chiar daca ati identifica care sunt acei oameni care scriu tot nu ai dovezi ca el a scris acolo...asa va-ti invatat sa amenintati si sa santajati oamenii sa lucreze ca sclavii de frica...ps...astept sa ma identifice cineva si sa ma dea afara disciplinar ca sa va dau in judecata si sa va iau cateva zeci de mii de euro...nu ar fii rau

      Ștergere
    5. Ar fi se scrie cu un singu i.... frustratule

      Ștergere
  112. Nici nu ai habar ce inseamna "frustrat"...eu zic sa stai cuminte domn' profesor si sa fi in continuare mandru ca lucrezi la fan

    RăspundețiȘtergere
  113. Iar in cazul acesta... corect e sa fii... cu doi de i.... ce spui? Pui si tu mana si mintea pe o gramatica de clasa a 4 a?

    RăspundețiȘtergere
  114. "Sefii" sau cei care se considera sefi, pt ca la Fan atat in Bucuresti cat si in provincie e plina firma de sefi, care stiu mai mult sau mai putin sa scrie si sa citeasca, iti vorbesc ca pe mahala, esti insultat atunci cand indraznesti sa nu te supui ordinelor. Se urla in hala mai rau ca pe stadion, sefii de depozit, sefi de zona toata lumea. Unde mai pui ca tu ca si curier descarci si masinile ce vin cu marfa, iti incarci si masina ta, livrezi, aranjezi marfa in depozit, mergi cu masinile la spalatorie etc, etc. Iar la final de luna, cand vine ziua de salariu te trezesti ca ti se trage din imensa suma ce tr sa o primesti pentru ca: ai reclamatii, ai fost penalizat, bla bla bla.....

    RăspundețiȘtergere
  115. Inca un penalizat comenteaza.... ce sa zic?... numai un paduche iese in frunte.... sa va fie rusine celor care ati postat aici si ati incercat sa aruncati cu noroi!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  116. Cazacule ești un naiv patetic și un ignorant..Dacă nu te potolești cu jignirile la adr curierilor și cu această falsă dezinformare ,mă apuc de tine..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cazacu...prost, mancator de cacat...se apuca el dimineata cand face rambursurile, sa vorbeasca de curieri...ai uitat cand ai aruncat un OCPI, si ca aveai morcovul in cur, si iti era frica ca vei ajunge iar la "fiare vechi"...tineti gura bai saracule!!!

      Ștergere
  117. Am sa vorbesc la modul general, contractul individual de munca specifica clar 4-8 ore de munca zi(dupa caz), inclusiv acel timp pierdut, care este plecatul angajatului de la domiciliu la sediul firmei(in caz ca nu stiati, daca vi se intampla sa fiti accidentati in timpul acestei deplasari, se considera accident de munca). Dupa cum bine stiti, in constitutia Romaniei, este stipulat foarte clar ca, Celula de baza a societati este familia. Daca o firma , abuzeaza de timpul liber al angajatului( prin solicitatrea de ore suplimentare, in mod repetat si zilnic), prin efectuarea a 10-12 ore de lucru/zi, plus sambetele si in cazuri exceptionale duminca.Acest fapt inseamna ca firma are nevoie de angajati suplimentari, daca doreste sa respecte refuzul angajatilor, de a lucra mai mult decat este stipulat in contractul individual de munca si sa-i asigure concediul de odihna binemeritat. Daca nu se respecta de angajator, ca sa lucreze 8ore/zi angajatul si acesta refuza sa lucreze mai mult, din n motive, se poate deduce ca angajatorul nu respecta familia ca celula de baza a societati, deoarece angajatul este in imposibilitatea de a sta cu familia lui. Acest fapt poate duce la divorturi(distrugeri de famili), probleme de sanatate stipulate foarte clar de medicina munci ( epuizarea fizica si psihica pot duce la aparitia cancerului, infertilitati, samd) Se poate spune ca statul roman ca garant al libertati si adminstrator al societati civile, este indiferent la aceste aspecte, nemaivorbind de firmele care au astfel de practici. Am sa va dau un singur exemplu, cred ca si foarte edificator in acest sens: Foarte multe multinationale, care au sediul de lucru in afara tari si au imagine foarte buna in afara, nu isi permite ca un directoras roman sa faca, in asa fel incat sa ocoleasca legislatia romaniei, adica il angajezi pe om pe 8ore/zi si pentru orele suplimentare mai ia cateva sute de lei la sfarsitul luni. Multinationalele, la care angajati lucreaza 12 ore/zi a doua zi este liber, beneficiaza deal 13 salar, care se imparte in doua una in vara si a doua de sarbatorile de iarna si multe alte benefici. Sunt si multe firme, romanesti care ofera suplimentar lucru de sambata platit 200% , iar duminca 400%. In concluzie , daca o multinationala in trei zile se lucreaza doar doua si sunt 24 ore lucratoare, la firmele care practica orele suplimentare in mod constant si abuziv, ascund faptul ca este necesar angajarea altui angajat, de aici rezulta lipsa locurilor de munca si neplatirea taxelor si impozitelor aferente satului, pt. a putea functiona ca societate umana si administrativa.
    Aceste fapte, ar intra in categoria evaziune fiscala, nerespectarea legislatiei muncii prin incalcarea in mod repetat a drepturilor angajatilor si binenteles de ordin penal.

    RăspundețiȘtergere
  118. ati facut greva ? cand ? sau v-a placut sambata si duminica progam normal ?

    RăspundețiȘtergere
  119. Banule mai pune si tu mana pe colete. Nu ai salahori sa ti faca treaba cand atarni prin Stefanesti sau cu alea din pipera la cafea.

    RăspundețiȘtergere
  120. Am plecat degeaba azi la munca. Astept sa vad daca se plateste ca am livrat 10

    RăspundețiȘtergere
  121. Vai cati pupincuristi sunt in FAN ORADEA o sa le faca VIORICA NEGRUT statuie. Vom vedea cand vom duce plicurile de salarii dupa ani de de zile si le vom confrunta cu statul de plata sa vedem ce va iesi la iveala. ANAF va avea ce lucra sper sa se autosesizeze daca nu o vom face noi toti ca asa nu mai merge.De 1 decembrie vom fi liberi? ANAF atentie: 1500,1600,........2000 in mana iar pe statu de plata 763 adica minim pe economie. Ce zici ANAF -ule ai de lucru la 140 de angajati ca asa se lauda VIORICA NEGRUT. Spor la treaba, sa fie cu rezultat.

    RăspundețiȘtergere
  122. Hai si oradea la drepturile ce ne revin. S au chiar nu mai avem drepturi numai obligatii?

    RăspundețiȘtergere
  123. Haideti sa va spun eu una tare: citind aceste articole si comentarii si fiind si un control ITM noaptea pe depozit in Stefanesti, angajatii au fost informati ca se vor plati orele suplimentare in luna decembrie. Toti au tras tare si au reusit sa scoata Fan-ul din criza. In ianuarie, la salariu nu s-a mai vazut aceeas promisiune ca nu s-au platit toate orele suplimentare. In decembrie le era frica pentru ca dupa multe ore suplimentare, oamenii din depozit au vrut sa plece acasa la 5 dimineata si li s-a incuiat poarta sa nu plece. Bravo conducerii ca si-a facut treaba cu bietii oameni apoi si-au batut joc. Asa se fac afacerile in tara noastra. Sa le fie rusine!

    RăspundețiȘtergere