EXCLUSIV: Cu el a fugit de acasa fata lui Vadim Tudor

Oana Zavoranu a dezvaluit, la emisiunea lui Dan Capatos, ca fiica cea mica a lui Corneliu Vadim Tudor, Eugenia, a fugit de acasa cu un baiat, cu doar cateva sapamani inainte de moartea politicianului.

"Vadim si-a petrecut ultimele zile alaturi de mine. Mi-a cerut sa-l ajut cand i-a fugit fata de acasa cu un baiat", a spus Oana.

Aceasta a spus si ca Vadim a fost distrus din cauza fugii Eugeniei, dar nu a dorit sa faca plangere la Politie, facand tot posibilul sa tina problema departea de presa, pentru a nu izbucni un scandal monstru: "Am vazut un Vadim descompus la fata, un colos prabusit."

Zavoranu a afirmat ca a mers impreuna cu Vadim la Sectia 2 de Politie din Bucuresti pentru a-l identifica pe cel cu care Jeni a fugit, iar politicianul, aflat in masina Oanei, a spus: "A plecat, nu a lasat nicio hartie. Si-a impachetat o valiza si a fugit de acasa."

Gasind locuinta iubitului Eugeniei, un demisol in care baiatul locuieste cu familia lui, Vadim Tudor a dat peste tatal acestuia, caruia i-a spus: "Omule, esti tata de copil, vreau sa vad daca fata mea e bine".

Vadim Tudor daduse peste un individ lipsit de caracter care, in chiloti fiind, i-a raspuns: "Copiii dorm la ora asta, sunt dezbracati". "Dar macar las-o, animalule, sa vorbeasca cu mama ei, ca-i sare inima din piept!", a raspuns Vadim, dar nu l-a induplecat: "Nu, a spus ca va suna maine ea."

Dupa aceasta intamplare halucinanta, Vadim a intrat in masina, moment in care Oana Zavoranu l-a observat ducand mainile la fata si a spunand: "O, doamne, copilul asta o sa ma bage in mormant!"

Ajungand la locuinta sa din Cotroceni, Vadim a gasit un echipaj SMURD la poarta, care fusese chemat pentru sotia sa, Doina, pentru ca se simtea rau. Vazand echipajul, Tribunul a spus: "Am chemat SMURD-ul pentru sotia mea, dar cred ca o sa am eu nevoie de el."

Tanarul cu care fiica cea mica a lui Vadim a plecat de acasa se numeste Tiberiu Varzaru, locuieste in Bucuresti si lucreaza ca antrenor de fitness. Relatia lui cu Eugenia Vadim Tudor a inceput in cursul anului 2013.

Pentru mai multe fotografii cu cei doi, vizualizati si articolul de aici:
http://www.nedreptate.net/2015/08/exclusiv-eugenia-vadim-tudor-iubeste-un.html
Urmariti marturia Oanei Zavoranu de la Antena 1:

2 comentarii:

  1. Daca Vadim nu a vrut sa mearga la Politie si a vrut sa evite un scandal de presa, ceea ce faci tu Oana Zavoranu, cum se numeste ? Un OM a avut nevoie de ajutorul tau, s-a bazat pe încrederea ta , si tu ce faci? Cita nesimtire, ce caracter infect si mizerabil ti-a orinduit D-zeu ? Tu nu esti om, tu esti o scorpie care mai bine murea la incercarea de sinucidere. Traia si mama ta astazi si multa lume ar fi scapat de stresul de a te vedea si auzi la Tv. Sintem satui de tine , nefericit-o ca de mere padurete. Esti nebuna sa intelegi ca magarii faci, esti o inconstienta, o nesimtita, nu ai avea noroc si hazna de banii Marioarei.

    RăspundețiȘtergere
  2. La cat e de pocita, trebuia sa e bucure ca a luat-o unul la el.

    RăspundețiȘtergere