ABJECT: Cocalarul Nick Radoi vrea publicitate nationala pentru 1000 de dolari

Dupa moartea socanta a lui Corneliu Vadim Tudor, un personaj controversat care pretinde ca a facut avere in mod legal, in America, a lansat zvonul ca va ajuta familia politicianului cu bani, dupa modelul lansat de Gigi Becali.

S-a dovedit mai tarziu ca Nick Radoi nu e decat un escroc dornic de publicitate in media romaneasca, pentru a le arata unor cunoscuti de-ai lui "mai fraieri" cat de usor se poate crea o stire falsa.

Individul i-a trimis Lidiei Vadim Tudor neinsemnata suma de 2000 de dolari (desi se declara milionar in aceasta valuta) printr-o amanta de-a lui, cantareata Andreea Antonescu, dar dupa putin timp, Lidia a fost sunata de o alta intermediara de-a lui Radoi pentru a inapoia 1000 de dolari.

Lidia s-a conformat, dar respectiva i-a spus ca nu ar fi returnat cei 1000 de dolari, ci doar 900. Fiica lui Vadim a declarat ulterior pentru Pro TV: "I-am numarat in fata ei si erau 1000. I-am spus ca voi veni si cu restul de 1.000 de dolari".

Imbecilul afacerist, dornic de si mai multa reclama, a intrat in direct la Pro TV cu Lidia Vadim Tudor pentru a o certa ca nu ii multumeste pentru pomana. "Nu trebuia sa faci teatru, ci doar sa zici multumesc", a guitat specimenul, continuand cu: "Nu inteleg de ce ai zis ca-i dai si pe aia 1000 de dolari. Nu-mi place ironia ta".

Lidia a incercat sa se apere, desi nu avea de dat explicatii unui gunoi ca Radoi: "Noi nu suntem un alt caz umanitar. Noi avem demnitate. Mi s-a spus sa dau inapoi 1000 de dolari. Noi nu am cerut niciun ban".

Sigur, afemeiatul Radoi (apuca-ne-ar de un coi) e obisnuit cu curvele lui, pe care le trateaza mizerabil si pe care le urmareste peste tot cu detectivi, iar media romaneasca se comporta ca o sluga in fata tuturor bufonilor, daca au sau declara ca au bani, indiferent cum i-au obtinut.

Numerosi interlopi ca el au procedat la fel, incercand sa-si creeze imagine calcand pe cadavre, in cele mai dezgustatoare moduri. Romanilor le este scarba de astfel de personaje, injurandu-le public de cate ori au ocazia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu