DEZVĂLUIRI: Ea este amanta lui Gabriel Oprea

Numita Alexandra Dobre, în vârstă de 23 de ani, locuiește în București, este membru și ocupă anumite poziții în UNPR. Ocupă și funcția de consilieră personală a înfumuratului ministru de interne și vicepremier Gabriel Oprea, din momentul instalării acestuia în funcții. Cum arogantul politician nu s-a mulțumit cu o singură funcție, probabil nici tânăra din fotografii nu e singura amantă, dar este, momentan, cea mai notorie.
Aventura sa de lungă durată cu cel ce ar putea să-i fie tată a fost dezvăluită în contextul morții polițistului Bogdan Gigină, accidentat din cauza mofturilor lui Oprea de a se deplasa în trafic numai însoțit de câte o coloană oficială.
Deoarece nu anumite studii sau calități au propulsat-o pe Alexandra într-o funcție oficială, ci relația ei cu bătrânul general, aceasta se teme din ce în ce mai tare că Oprea, cu sprâncenele lui vopsite cu tot, va zbura din viața politică și, concomitent, își va pierde înaltele funcții în stat și avantajele de rigoare.

Aflată în pragul disperării, tânăra Alexandra Dobre a lansat un atac virulent la adresa celor care cer demisia odiosului ministru după moartea polițistului din coloana oficială la care el nu avea dreptul, conform legii.
De frica pierderii salariului plătit din bani publici și a unei funcții care presupune doar să-și iubească intens și în toate felurile ocrotitorul, nefericita creatură își începe comunicatul cu "Atenție!", încercând să preia stilul milităresc al stăpânului UNPR. Apoi, printre lacrimile de crocodil vărsate din milă pentru public, declară: "Ce mă doare cel mai tare este să văd însă că oameni de bună credință și prieteni au ajuns sa creadă aceste lucruri", cu referire la vinovăția protectorului ei.
Deranjant este că, din poziția ei (care?) de apărătoare a generalului cu gura strâmbă, amanta lui Oprea tratează pe toată lumea care a avut curajul să i se opună generalului-girofar, cu elementul de compunere "pseudo" care înseamnă "fals", afirmând că "Pe lângă pseudo/jurnaliști apar și pseudo/avocați și pseudo/analiști politici care își mai dau și ei cu părerea că deh…De la colegii din opoziție, nu am așteptări."
Încercând să-și elogieze amantul ipocrit, Alexandra Dobre mai scrie "că ar trebui să vă mai documentați putin referitor la cât de mult ține dânsul la cadrele de poliție și armată și cât de multe a făcut pentru fiecare dintre aceștia și familiile lor." Nu spune și că tot ce a făcut Oprea a fost din oportunism și că a profitat atât de mult de cadrele de nădejde încât pe unul l-a omorât, iar pe altul l-a băgat în spital.

Da, a mai existat un accident cu un polițist din coloana lui oficială care încă zace în spital și despre care "presa liberă" abia acum șoptește, pe la colțuri. Accidentul s-a produs în dimineața zilei de 21 septembrie, la intersecția Piața Victoriei cu bulevardul Vasile Lascăr. Polițistul Dorel Moraru, care se afla pe motocicletă în coloana lui Gabriel Oprea, a fost acroșat de un autoturism. Și atunci, ca și acum, s-a încercat mușamalizarea cazului.

7 comentarii:

  1. Draga de ea, ce sa faca, incearca sa-si croiasca drum prin lumea asta, "asa de nerecunoscatoare". Si cat si cum l-a mai sfatuit si consiliat ea pe d-l general, sa-si puna-n par o culoare cat mai naturala. Iar sprancenele, ai aici a fost o munca extenuanta pana a gasit culoarea potrivita, asa, ca sa-i scoata in evidenta ochii, frumosii lui ochi, in care se ineaca din cand in cand. A, da sa trecem la chestii serioase, pai cate a facut pentru politisti, nimeni n-a facut. Le-a dat salarii, haine, locuinte, logistica, asistenta, etc., etc. Da, si toate aduse de la el de acasa, ca sa faca economie la buget, da' lumea-i rea si invidioasa ca el merge cu girofaru', si cu viteza, lumea nu stie ca el are mereu interes nationa oriunde s-ar duce. Ca asta-i politica generalilor si ea vrea sa contribuie acolo cu ceva, sa incalzeasca atmosfera, sa aduca cafelele, sa mai dea din coate, cine stie, poate se lipeste de parlament, ca la anul sunt alegeri si e foarte important sa prinda un loc eligibil. Ca doar nu i-o suporta pe toti decrepitii astia fara vreun folos.

    RăspundețiȘtergere
  2. Natie de oameni prosti , cum puteti sa spuneti de fata astA este amanta lui? Doar pt faptul ca e consiliera lui si ca i-a luat apararea inseamna ca este amanta lui? O cunosc personal si nu aveti idee cat a muncit si cat munceste fata asta , asta este motivul pt care suntem o natie de prosti ! Stim doar sa criticam si sa inventam stiri false sa atragem publicul pt bani si interese ! Sa va fie rusine ! Ii distrugeti viata fetei asteia ! Vorbiti in nestiinta de cauza , jigodiile naibii ! Ah da...altii zic ca a primit si o vila in centru dar pt cultura voastra vila aceea apartine asociatiei si beneficiaza toti membri de ea pt evenimente de caritate pt tineretul romanesc ! Sa va fie rusine ca vorbiti mizerii !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca apara un porc doar pentru ca ii e sef deja se prostitueazaa

      Ștergere
  3. fals
    defapt asta e stirea reala http://www.timesnewroman.ro/politic/aflata-si-ea-in-masina-consiliera-lui-oprea-spune-ca-n-a-vazut-nimic-eram-aplecata-ma-ntelegeti

    RăspundețiȘtergere
  4. O RUSINE DIN PARTEA ACESTUI DEMNITAR MACABRU CA ALTFEL NU IL POT NUMI,,,, O RUSINE PTR UN CURVAR CARE OMOARA OAMENI!!!! PTR CA EL SA SE SPOATA SPALA DE PACATE FATA DE NEVASTA SI FAMILIE ...UN JEG OMENESC ..RUSINE!!! AR TREBUI CA OAMENII SA IASA IN STRADA NU NUMAI PTR CEI ,MORTI CACI ACEIA NU MAI AU NICI O VINA ...MAREA NOASTRA PROBLEMA ESTE ..CEI VII CARE CA SI OPREA ...SUNT UN PERICOL PTR SOCIETATE CACI EI SUNT CAPUL CORUPTIEI IN ROMANIA!!! --HAIDE TI ROMANI...HAI MAI REPEDE IN STRADA SA SCHIMBAM CEVA IN TARA ASTA DUPA 25 ANI DE MIZERIE SI CORUPTIE!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. A FOST SI EA CUMVA IN CLUB LA COLECTIV MI SE PARE CA FOST PE ACOLO!!

    RăspundețiȘtergere