MESAJ: Continuarea protestelor și schimbarea

În seara aceasta la ora 19:00 vor fi proteste în toată țara. Întâlnirile se vor face în fața prefecturilor. E bine sa știți asta cu toții și să acționați cum vă dictează conștiința.

Aseară, unica televiziune care a susținut din convingere și nu din teama de mulțime, a fost Nașul TV, unica televiziune din țară care se zbate să supraviețuiască în toată mizeria asta în care dragii noștri birocrați au aruncat-o. CNA-ul încearcă să-i sugrume financiar pe acești oameni pentru că nu au putut să le pună o lesă politică. La fel au încercat și reușit cu mai mulți oameni din presă. În astfel de condiții trebuie să se vadă cine are și cine nu are coloană vertebrală. 
Nedreptate.net a fost, este și va rămâne o platformă pe care veți citi doar adevărul. Vom fi mereu dispuși să luptăm în numele adevărului.

Adevărul e că aveți dreptate să fiți furioși și să nu vă opriți până nu se va face o schimbare clară și până când hoții, corupții și tâlharii la drumul mare, care s-au instalat confortabil în fruntea țării, nu vor fi înfundat pușcăria. Până când nu va dispărea hoția și nedreptatea din țara asta.

Cu toții suntem sătui de minciuni, de manipulări politice, de o viață mizeră. Toți vrem ca ei să dispară și să nu mai alegem nici dintre ei, nici dintre noi, cei care am înfruntat mizeria. Să participăm toți, folosind internetul care ne-a adus împreună. Să ne decidem singuri soarta, pe principiul majorității.

Cu toții vrem o viață mai bună într-o lume mai bună, iar schimbarea trebuie să vină direct de la noi.

Am fost peste 32.000, seara trecuta. Le-am arătat că nu suntem ca ei. Respect pentru o națiune ce nu răspunde cu violență la violență.


4 noiembrie 2015

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu