CURIERI: Nu vă fie frică, Nadir-Fosilă pică!

Vineri și sâmbătă, salariații de la FAN COURIER EXPRESS SRL le vor oferi șefilor, directorilor, patronilor, dar mai ales CEO-ului Nadir Leonard Balasel (zis Fosilă) un protest ce va schimba modul în care sunt umiliți zilnic. Greva curierilor va ajunge subiect de prima pagină a ziarelor și subiect de știri dezbătut la TV.

Comentariile postate de curieri vor fi citite în întreaga țară, ziariștii îi vor căuta pentru a le lua interviuri și nu vor mai putea fi dați afară, pentru că întreg sistemul corupt va fi demascat. Toți salariații abuzați de pe întreaga planetă, care au reușit cândva să-și câștige drepturile, au reușit numai prin proteste și greve, indiferent de perioada istorică. 

Datorită unor personaje pline de curaj s-a schimbat sistemul de muncă nu doar în companiile în care ei lucrau, ci pentru noi toți, cei de azi. Curierii vor trebui să facă la fel ca marii revoluționari ai lumii, nu doar pentru ei, ci și pentru copiii lor, pentru un altfel de viitor.

Un client al firmei de curierat a postat un comentariu la unul dintre articolele noastre, mesaj pentru salariații Fan Courier:
Mai oameni buni am citit aici toate comentariile voastre, vad foarte multa revolta sufleteasca, nemultumiri, probleme profesionale etc, dar unde sunt solutiile? Am inteles ca aveti foarte multe nemultumiri dar va limitati doar a scrie aici? Unde va este unirea? De ce nu aveti curajul de a va impune, de a va face auziti si respectati?

Credeti ca va v-a ajuta cineva sa se schimbe ceva ? Televiziunea, presa, ITM, ANAF? Ati uitat ca si ei sunt corupti si pot fi cumparati? Nu va imbatati cu apa rece, voi sunteti niste oameni inteligenti, nu se poate sa credeti in fictiune, schimbarea tine strict de voi.

Fan Courier ca societate s-a format, s-a impus si a functionat pe piata in termeni optimi pentru a ajunge unde a ajuns DATORITA VOUA. Pot intelege ca sunteti multi cu familii, credite, probleme etc. si va e teama. Dar uniti (depozit, curier, dispecerat etc.), chiar si jumate dintre voi puteti invinge acest sistem bolnav si tot impreuna puteti sa fiti apreciati.

Acum 2 saptamani 35.000 de oameni din 2.000.000 care sunt in Bucuresti au dat jos un prim ministru, un guvern si un primar, si voi din 600 angajati nu se gasesc 40-50 de oameni care sa aiba un cuvant de spus? Nu cred asa ceva! Sau nu vrea sa cred asa ceva.

Pentru cei care sunt alaturi de acesti asistenti, directori de zona etc. corupti, care considerati ca aveti niste avantaje, nu pot sa va zic decat ca mi-e mila de voi, sunteti doar niste oameni supusi, niste marionete dintr-o piesa de teatru care o sa aiba un final trist, sunteti niste oameni slabi, fara personalitate si cand o sa va treziti o sa fie prea tarziu. O sa vine vremea cand o sa cadeti ca sobolanii dupa ploaie si o sa regretati ca nu v-ati respectat destul de mult.

Fiti alaturi de colegii vostri care duc aceasi munca si o sa fiti de 1000 de ori mai castigati decat sunteti acum. Nu uitati ca orice inceput are si un sfarsit, iar pentru voi timpul este limitat la fel ca si pentru cei implicati.

Va doresc tuturor celor care ati scris aici multa sanatate si putere de munca, nu conteaza foarte mult parerea mea dar vreau sa stiti ca va respect si va felicit pentru munca depusa pentru a aduce Fan Courier lider de piata.
Cu drag,
Un client
Pozele cu toaleta sunt reale și ne-au fost trimise de un angajat nemulțumit. Adăugarea fotografiilor reprezintă un pamflet. 
Pe primul poster tronează, precum un văcar, fondatorul Fan Courier, Felix Pătrăşcanu.
Lipită pe capacul de la WC este o fotografie cu cei ce au dat, cu inițialele lor, numele FAN: Felix Pătrăşcanu, Adrian Mihai, Neculai Mihai (zis Ninu). 
Lângă (de acum celebra) budă e un poster cu bătrânul playboy din Fan Courier, Nadir Balasel. Dacă și-ar regula angajatele dornice de afirmare într-o asemenea toaletă, probabil nu ar mai avea un succes atât de mare!

Citiți și... INCENDIAR: Înregistrare secretă de la Fan Courier

35 de comentarii:

  1. o sa pice fosila. curvaru nenorocit!

    RăspundețiȘtergere
  2. speranta toturor e pusa in mainile unor oameni cu mult curaj si care inteleg ca fara ei nu s-ar shimba nimic. bravo lor! romani adevarati!

    RăspundețiȘtergere
  3. eu sunt un om obisnuit care lucreaza la o firma de termopane. lucrez cu curieri si sunt foarte de treaba dar ASA NISTE WC-uri nu am mai vazut decat PE VREMEA COMUNISTILOR! RUSINE BA PATRONILOR. V-AS BAGA CU CAPUL ACOLO!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. hahahahahahaaaaaa ce bine le sta pozele acolo langa cacat !!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Asta nu tine de patronii/conducerea FAN, ci de educatia celor care folosesc toaleta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu tine de ei. nu le ajung banii sa plateasca pe cineva sa se ocupe de curatenie. si angajeaza numai oameni cu principii din start. sigur.

      Ștergere
    2. Ce redactie dornica de audienta cu orice pret. Pai poti sa ai 100 de femei de serviciu si toaleta cu autoclean daca omul e lipsit de bun simt mai bine ii pui wc in curte. Rusine angajatului care a lasat asa ceva in urma si mai se si lauda cu asa ceva

      Ștergere
    3. ????????? o singura buda la 200 insi care sunt grabiti ca au venit la descarcat 5 tiruri si trebuie sa fie descarcate repede? si mai vrei si ordine? te invit in hala maine la ora 20.00 sa vedem daca faci fata la veceul ala care nu a fost spalat de vreo 5 luni de zile. 234

      Ștergere
  6. Unde este respectul fata de femeia de serviciu in aceasta poza?!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Siteul acesta ii da dreptate lui Umberto Eco:
    "E invazia imbecililor. Televiziunea a promovat idiotul satului faţă de care spectatorul se simţea superior. Drama internetului este că l-a promovat pe idiotul satului ca purtător de adevăr”

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Internetul a promovat ideea că nu e nevoie de purtători de cuvânt, dragă domnule/doamnă. Vă convine sau nu, vremea lor a trecut. Iar celebrul scriitorul italian reprezintă o altă generație.

      Ștergere
    2. Bn punctat...hahaha

      Ștergere
  8. băi băieți toaleta aia arăta impecabil cândva dar datorită vouă și nesimțirii voastre a ajuns in halul acesta,ați venit de la țară unde wc este în spatele curții și aici trebuia să trageți apa , să folosiți o perie de curățat , să vă faceți nevoile în vas nu pe lângă, lucruri cu care nu sunteți obișnuiți. De ce nu postați poze cu aceea toaletă la deschiderea depozitului , când ați văzut baterii de lavoar și duș de calitate și atunci când ați prins momentul le-ați furat??? Să vă fie rușine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bai cacatule, si tu te-ai cacat in acel WC-u...si din cauza nesimtirii tale a ajuns asa ai uitat ca si tu la tara ai WC-u in curte, dar te-ai minunat cand ai vazut acea baie si cu robineti stralucitori...ai uitat ca si tu esti un nesimtit

      Ștergere
    2. Corect, aici tine de bunul simt și de educația fiecăruia NO COMERȚ, dar sa ai un singur grup sanitar pentru 500 de persoane este strigător la cer, și ăla situat la 1 km de zona 69, adică 2 km dus intors

      Ștergere
    3. adic azona 6 sau zona 9, aviz necunascatorilor. 234

      Ștergere
  9. Ca si angajat si sclav la fan courier tin sa-i multumesc acelui client pentru mesajul postat...inca o dovada ca fan courier este unde este in mare parte datorita curierilor dedicati si placuti de clienti...dar cu timpul se va duce pe apa sambetei si aceasta relatie curier-client datorita acestor nemernici care ne muncesc pana la epuizare...nu mai avem timp nici sa le zambim clientilor dapoi sa mai schimbam 2 cuvinte...suntem mereu stresati si nervosi si daca contingentul de curieri vechi care au dus in spate firma asta vor pleca unul cate unul atunci nu va vad bine...o sa ajungeti o firma banala precum concurenta voastra...asa sa va ajute dumnezeu!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Este o manipulare ieftina pentru oameni care cred orice e scuipat pe un site. O redacție care face necinste presei.

    RăspundețiȘtergere
  11. Bai asta care promovezi mizeria asta... Când ai ocazia sa vezi un porc sa nu fii Indiferent! Sa observi ca și un porc își face rahatul fix în același loc și nu-l împrăștie în toată cocina. Știe și un animal ce-i aia curățenia. Ia sa fii atent la un porc câteva zile!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. multumim clientlui pentru mesaj si celor care l_au publicat. are multa multa dreptate.

    RăspundețiȘtergere
  13. bai fraierilor nici unu nu s-a gandit ca vreun sefutz a plecat d-acasa cu mtzale pline si s-a dus sa se cace in wc si in norocu curierilor? mie imi pare bataie de joc a sefilor. cred ca a mancat cam multicel cu o zi inainte ca sa se sparcaie in halu asta.

    RăspundețiȘtergere
  14. FRATILOR NU VA LASATI
    A INCEPUT NEBUNIA
    CEI DE LA BIROURI SUNT CU NOI
    AM FOST AZI LA VANZARI SI AU PUS AFISE CU GREVA
    BRAVO IORGA!!!
    ESTI DE PARTEA NOASTRA
    ACUM E MOMENTUL

    RăspundețiȘtergere
  15. Tu postezi peste tot ca nebunul satului. Eu sunt multumit si cu jobul si cu salariul si cu Fanul si cu toaletele..... unu ca tine ar trebui dus la balaceanca .... nu sa scrie zeci de replici

    RăspundețiȘtergere
  16. ........Pentru sugestii si reclamatii 0219336 tasta 3 gasiti pe cineva acolo specializat sa se certe cu dumneavoastra :-) :-) Sau e mail la: customer@fancourier.ro.Sau mai bine ...chiar ai de spus ceva nasol intra pe site
    Fan courier si vei gasii 100 de email uri unde sa te descarci intelectual.
    Dupa parerea mea aceasta profanare a limbii romane de pe acest site nu trebuie sa o vada chiar toata lumea .

    RăspundețiȘtergere
  17. ati inceput greva vitejilor? :)))))

    RăspundețiȘtergere
  18. ce site de cacat unde posteaza doar chiru marian betivu si si zdreanta de luca =)))))) doar astia 2 viseaza greve :)))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu fa proasto nu posteaza doar astia doi ci posteaza toti angajatii care au curaj si demnitate, oameni carora le-a ajuns, iar tu se vede de la o posta ca esti o curva care loveste in doi oameni ca sa-i denigreze.
      citeste toate articolele si comentariile si o sa te convingi ca mananci cacat si nu te mai saturi.

      Ștergere
    2. Mortii tai viseaza greva saracule/saracito...zdreanta, e mata care te-a cacat...

      Ștergere
    3. Sa le mananci p..a la cei doi...

      Ștergere
    4. Eu zic sa treci la faza de maturitate si sa nu mai fii atat de prost...tu de ce postezi pe site-ul asta de cacat asa cum spui tu? Sunteti niste cordaci, pusi de sefi sa dati in fostii curieri!!! Marsi la gunoi!!!

      Ștergere