ABUZ: Florin Chilian, urmărit pe stradă de noua securitate

Într-o postare pe blogul personal chilian.ro, intitulată ironic „ȘI EU CE FAC ACUM, PE CINE ANUNȚ CĂ AM COLOANĂ OFICIALĂ DAR ACOPERITĂ?!”, artistul și activistul Florin Chilian, Președinte onorific al Fundației caritabile Metropolis și Patron onorific al: CID România - Copii în Dificultate, prezintă o fotografie cu o mașină ce aparține unui serviciu secret, autoturism care îl urmărește în trafic.

În mesajul său pentru noii securiști, Chilian face referire la ministrul culturii care a folosit cântecul „Zece” fără a-i cere acordul.

De asemenea, cântărețul dezvăluie faptul că un agent SRI răspândește public zvonuri menite a-i leza imaginea, dar și că i-au fost adăugate droguri în băutură.

Prezentăm textul complet al mesajului:
Nu-i nimic, ii fac vedete ca asa sint eu generos si asta fara sa trimit o fata de judecatoare sefa de tribunal la televizor sa zica ca au caftit-o. Vedete ii fac si asta acum, acum, mintenas, nu astept 4 ani asa cum au facut baietii cand am dat Guvernul Romaniei in judecata pentru furt, proces pe care culmea l-am mai si castigat.

Apropo de furturile din Guvernele Romaniei, furturi dovedite cu hotarare definitiva si irevocabila a instantelor din Romania – Ministrul ala care mi-a furat piesa „Zece” e in parnaie pentru furt sau acoperit fiind nu serveste regimul penitenciar?! – E retorica intrebarea baieti, hai nu fiti chiar atat de prosti, va rog!

Accidente sa nu-mi faceti insa, va rog, ca vine iarna si detest sa merg pe jos.

O singura rugaminte mai am ca de…si eu sint roman ca si voi si nu ma mai satura Bunul Dumnezeu: Escorta, daca se poate sa poarte minim masura 75C la cupa si S sau XS la bikini. Sint un om slab, imediat pun botul si cedez repede. Una, doua, cad pe spate. Bine acum…daca-s trei… Sa va dea Dumnezeu sanatate!
Bogdaproste taica!
Va rog eu frumos si liber cum ma stiti.
Bataus de femei fiind „decat”. :) Am spus doar ca va cunosc pe voi si metodele voastre de decredibilizare. Am avut parte de toata atentia tot si de tot tratamentul vostru.

Daaaa, ii stiu pe baieti, stati linistiti ca stiu. Unul de la SRI latra pe surse la toti prietenii mei ba ca-s homosexual, ba ca-s un drogat. :)

Prostul, chiar nu stia la cine, cum si cui ma „paraste”, dar mai ales, dobitocul habar nu avea despre cine manca cacat in interes de serviciu.

Au incercat de toate cu mine, inclusiv cu droguri in bautura… Noi sa fim sanatosi si sa nu ma enerveze caprarul ala din SRI ca-i fac public numele, gradul si unitatea dobitocului de ofiter superior.
Dar si voi imi sinteti dragi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu