MANIPULARE: Teroristul ungur, sperietoare pentru protestatari

Serviciul Român de Informații anunța, prin propagandiștii infiltrați în presă, fix de ziua Națională a României, că a capturat un terorist român de etnie maghiară numit Beke Istvan Attila, înainte ca el să detoneze în Târgu Secuiesc un dispozitiv exploziv improvizat.
Deși îl urmăreau pe individ de mai mult timp (din luna octombrie 2015 – spun comunicatele oficiale, deși Ziarul Națiunea a scris despre el la 27 iunie 2014), reprezentanții SRI și cei ai DIICOT au decis să-l aresteze în jurul orei 4 dimineața a zilei de 1 decembrie, pentru a putea transmite mesajul propagandistic în cursul aceleiași zile în care se planificaseră proteste stradale de amploare nu doar în București, ci și în multe alte orașe din țară.
Mascații de serviciu au găsit acasă la Beke Istvan Attila materii explozive de categoriile 2 şi 3, respectiv articole pirotehnice de divertisment care prezintă un risc scăzut și un nivel de zgomot scăzut și care sunt destinate utilizării în exterior în spații restrânse și articole pirotehnice de divertisment care prezintă un risc mediu, care sunt destinate utilizării în exterior, în spații deschise vaste și al căror nivel de zgomot nu este dăunător sănătății umane, plus anumite dispozitive, cu mențiunea că ungurul nu apucase să asambleze materiile explozive și dispozitivele atunci când au avut loc perchezițiile.
Așadar, acuzația de terorism nu se susține, motiv pentru care Beke Istvan Attila nu va fi condamnat niciodată. A fost arestat preventiv pe 1 decembrie pentru a se creea panică printre românii care doreau să protesteze împotriva clasei politice și a sistemului de stat, frica de antenate teroriste devenind din ce în ce mai concretă și în țara noastră după recentele atacuri de la Paris. Dacă printre protestatari s-ar fi aflat și indivizi cu petarde, să fie clar ce i-ar fi așteptat:acuzația de terorism!
Și pentru că nu se putea arunca vina asupra unui musulman (deoarece arestarea unui mahomedan nevinovat ar putea atrage teroriști adevărați), cea mai bună soluție găsită de diversioniștii de la SRI a fost să inventeze un terorist ungur.
Demn de precizat este și faptul că astfel de operațiuni, atunci când nu fac parte dintr-o diversiune, sunt secretizate. 
Ca o completare, redăm un text scris de Radu Moraru, jurnalist vechi care, ca și noi, s-a săturat de minciunile „statului de drept”:
România este un Stat Mafiot, o știm 22 de milioane de români!
România este un Stat Terorist care a provocat nenumărate atentate teroriste la adresa Neamului Românesc:
1. A terorizat milioane de români care au ales să fugă din țară!
2. A distrus economia națională!
3. A distrus Sănătatea și Educația unei națiuni întregi!
4. Terorizează 6 milioane de pensionari pe care îi ține la limita subzistentei!
5. Terorizează 4 milioane de tineri pe care îi tine în sărăcie fiindcă nu încurajează munca, cinstea, profesionalismul!

Statul Mafiot-Terorist nu a reușit să prindă niciun terorist din decembrie ’89, închizând Dosarele Revoluției. Nu a reușit să oprească „lanțurile teroriste” ale contrabandei cu alcool, tutun, legume, fructe, flori, motorină și benzină, care atentează la PIB-ul României și țin Țara în sărăcie! (Pierderi de peste 20 de miliarde de euro/an!)

Statul Mafiot-Terorist nu a reușitîn ultimii 25 de ani, să împiedice tăierea României la fier vechi, defrișarea României, jefuirea României cu peste 250 de miliarde de euro! 

Statul Mafiot-Terorist reușit distrugerea Presei Independente aproape în totalitate și acapararea unei prese care joacă după cum îi cântă MAFIA! „O presă” cu peste 400 de milioane de euro datorii la… bineînțeles, la Statul Mafiot-Terorist!

În schimb, Statul Mafiot-Terorist a reușit marea performanta să prindă un terorist secui, cu legături în Ungaria, care avea o „bombă” acasă și se pregătea să ne strice Ziua Națională! Cred că Serviciile Secrete Franceze sunt invidioase și o să vină în Romania la școlarizare! Bre Servicii, nu e totuși cam puțin?! Bre Servicii, sunteți siguri că „ungurașul” ăsta e terorist?! Nu cumva își pusese „kurtos” colacul peste butelia de aragaz și voi ați crezut că e vreo bombă?! Păi băi Serviciilor, ceva nu se leagă! Ziceți că l-ați monitorizat pe „unguraș” încă din luna octombrie, okei! Păi de ce nu l-ați prins pe 27 noiembrie?!Sau te pomenești că ăsta și-a făcut „bomba” chiar în dimineață de 1 decembrie?! Al dracului „unguraș”, ăsta a „muncit” când era liber în toată Romania!

Bai Serviciilor, dar oare nu aveați ceva interceptări? Că eu așa am auzit, voi v-ați lăudat! Sau ați dorit să îl prindeți în „flagrant”?! Bine ca l-ați prins înainte de „flagrant” că ne trezeam naibii cu noi victime! Apropo, de Colectiv ce mai știți?! Au trecut săptămâni de când ați arătat niște poze cu teroriști supraviețuitorilor?! A fost sau nu a fost?! 

În sfârșit, că tot l-ați prins pe „unguraș” înainte să pună „bomba”, oare o să aveți timp să prindeți acum toți teroriștii care au distrus România?! E adevarat, ar fi fost bine sa îi prindeți înainte să arunce în aer România, așa cum l-ați prins pe „unguraș”! Nu ați putut, dar poate măcar acum, când nu mai sunteți atât de ocupați cu „iredentistul”, poate vă faceți timp! Că probe aveți suficiente!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu