BLOG: Cum poate sa-ti schimbe ziua un singur om

Printre atatea nedreptati parca ti se mai insenineaza ziua cand dai peste un articol in ziar sau pe net in care vezi ca mai exista oameni ce inclina balanta spre normalitate si bunatate. Astazi am gasit un articol postat de The Independent care mi-a schimbat ziua.

Un primar din centrul Germaniei ofera case pentru imigranti. Cum populatia se afla in scadere, problema cu care se confrunta actualmente Germania, primarul orasului Goslar a declarat: "We have plenty of empty housing, and rather than see it decay we could give new homes to immigrants, helping them, and so give our town a future." (Avem suficiente case goale si decat sa le vedem degradandu-se, am putea sa oferim imigrantilor noi case.)


Un astfel de gest si o astfel de declaratie ar trebui sa schimbe vieti si mentalitati. Ar trebui sa dea un exemplu si pentru alte orase ale lumii care se confrunta cu astfel de situatii, iar in astfel de conditii e evident ca nu vom mai auzi de cazuri de emigranti care dorm pe sub poduri sau pe strazi.

Aia e nedreptate. Sa fii obligat sa pleci din tara ta pentru ca statul tau este atat de corupt incat nu iti acorda dreptul tau la un trai decent. Nedreptate e sa vezi niste burtosi jegosi care se duc in vacante pe banii poporului, care cer niste salarii nesimtite pentru ca ei au patru stomacuri ca vaca si nu le mai ajunge.

Respect pentru cei care se gandesc la semenii lor si preferabil putrefactie placuta burtosilor din Parlament.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu